2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaslar ,bende Rabbim izin verirse 2 Aralik'de dogurucam Ecrin Nisa'mi..
Bugün tam 23 haftalik oldu melegim. Ayin 12'de randevumuz var doktorumuza sabirla o günü bekliyoruzzemuszemus Sadece aklimda takilan bisy vardi, her ne kadar hersey Rabbim'in emri altinda da olsa ( ki Elhamdülillah ), 19+5 günlük doktorumza gittigimiz de yani en son gittigimiz de 1 ay önce bebegimin agirligi 160gramdi, ve olmasi gerektiginden daha da düsük die bi endiseye kapildim ama biliyorum ki bunlar dogal ve normal seyler zamanla kilo alip normal seviyesine düzelecekdir insallah.a.s
Simdiden, RABBIM herkesin duasini kabul eyleyip yavrularinizi hayirli zamanda kucaginiza almayi ( birde tek ricam OLMAYANLARA dua etmeniz sadece :kedi:) nasip eylesin Rabbim... a.s.

Selam arkadaslar ,bende Rabbim izin verirse 2 Aralik'de dogurucam Ecrin Nisa'mi..
Bugün tam 23 haftalik oldu melegim. Ayin 12'de randevumuz var doktorumuza sabirla o günü bekliyoruzzemuszemus Sadece aklimda takilan bisy vardi, her ne kadar hersey Rabbim'in emri altinda da olsa ( ki Elhamdülillah ), 19+5 günlük doktorumza gittigimiz de yani en son gittigimiz de 1 ay önce bebegimin agirligi 160gramdi, ve olmasi gerektiginden daha da düsük die bi endiseye kapildim ama biliyorum ki bunlar dogal ve normal seyler zamanla kilo alip normal seviyesine düzelecekdir insallah.a.s
Simdiden, RABBIM herkesin duasini kabul eyleyip yavrularinizi hayirli zamanda kucaginiza almayi ( birde tek ricam OLMAYANLARA dua etmeniz sadece :kedi:) nasip eylesin Rabbim... a.s.

gunaydın biz geldik
tatilimiz guzel geçti çok şükür hiçbir sorun yaşamadık
ilk önce denıze girerken panik yaptım ama baktım bişey olmuyor kurbaglama yuzdum bol bol
biz yokken ammada çok şey yazılmış geçmişte
kızım tatil boyunca maşallah pek bir hareketlıydı artık hareketleri çok anlaşılır ve eskısıne göre çok degişik bazen kasıklarıma aşagıya dogru sancılarımda oluyo.ama gidecegım gun doktoruma sordum normal dedi rahım kasların geriliyor dedi o yuzden içim rahat
göbişim kocaman oldu kızlar dönuşte ilk işim tartılmak oldu.bol bol yuruyuş yaptım yuzdum burdakınden farklı abartıda yemedım ama tartıldıgımda şok oldum 12 gunde tam 2 kılo almışım sonum hayırlı olsun :)
bu arada ayaklarımdada bira şişlikler basladı çok hafif ama basladı
çok yazdım yıne sızler nasılsınız bebişler iyidir umarım
bu arada kalbimizde sorun çıkmadı yazmıştım dua eden herkese teşekkurler Allah razı olsun

birde arkadaşlar ilk olarak annemlerın oraya gittim ya
yan komşu ebe hemşire bana şeker yuklemesı yaptı
açlık şekerim 84
50 gr.glikoz yuklemesı yapılıp tokluk şekerim 111 çıktı
şeker sorunumda yokmuş çok şukur

Pelincim günaydın,

ıyiyim valla, seni sormalı ?? ben de geçen hafta Perşembe günü başladım işe, 3 haftadan sonra biraz zor oldu tabii ( biz iyiyiz C.tesi günü detaylı, renkli ultrasona girdik, herşey yolunda, 311 gramdı bebişim. kocaman olmuş.
yavaş yavaş geçmişi okuyorum bende nerdeyse 1 aydır pek girmediğim için, senin de detaylı ultrason iyi çıkmış çok sevindim.

masallah kızına cnm
ewt çok şukur atlattık
dogum ücreti sordunmu hiç cnm
en son detaylıya gittiğimde sordum ben doktorun hemşiresine 2000 tl dedı ssk farkından sonra ödeyecegımız çok geldi bana

ilk iş oda sipariş etmek istyrm cnm ya
benım ablamın kızı 2 yasında ya o kadar çok eşyası geldıkı bana
bende dayanamayıp alışverişle birsürü şey aldım
artık onları vakumlu hurçlardan çıkarıp bakıp ne lazımsa onu almak istyrm yoksa benım aldıklarımda ablamın kızınınkıler gibi giyilmeden kalacak bebiş buyuyecek
ama demstcoka eylul ekımde gitmek istyrm kışlık bir iki parça daha alayım dıye

Kızlar gnaydın benim göbeğimde küçük bi sivilce çıktı ve dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim tecrübesi olanlar lütfen

günaydın herkese
pelincim dönmüşsün sende hoşgeldin
ben doğum fiyatını öğrenmedim henüz ama geçen sene arkadaşım doğum yapmıştı benim gittiğim hastanede tahmin edebiliyorum nekadar olduğunu. Seninki çok fazla geldi bana hangi hastaneye gidiyosun sen

hoşbulduk cnm
nasılsın
ben özeline gidyorum doktorun
hastane degil ama sanırım bu fiyatla karşılaşınca kendıme bir özel hastane bakacagım
1000 tl ye dogum yapan çok arkadasım oldu
sanırım öyle denız birde hastane parası ben vermem o kadar para kızıma harcarım o parayı
temız ve yogun bakımı olan bir hastane olsun yeter sonuçta
arayıp bu cıvardakı hastanelerden fiyat alayım ben önumuzdekı hafta

günaydın kızlar .pelincim hoş geldin.nasıldı tatil ii dinlenseydin.dediğin gibi 2000 çok pahalı özel hastanelerde daha uygun olyor fiyatlar araştırın bencede

günaydın kızlar .pelincim hoş geldin.nasıldı tatil ii dinlenseydin.dediğin gibi 2000 çok pahalı özel hastanelerde daha uygun olyor fiyatlar araştırın bencede

gunaydın cnm
iyi geçti fatmacıgım ya
denızde yuzmek çok rahatlattı ohh sporumuda yapıyorum oldum ama
okumuşsundur 2 kılo daha eklenmış :)
bebiş nasıl sende baya bir hissediyorsundr artık

öznur sen hangi hastaneye gidiyorsun
gerçi sen karşıdasın bana uymaz

bende o tarafta bi hastaneye gidiyorum çamlıca hospitalium. fiyatı baya iyi geçen sene arkadaşım zorunlu sezeryanı 750 tl ye yapmıştı doktordanda hastanedende memnundu bende aynı doktora gidiyorum. Odalarınıda görmüştüm arkadaşımı ziyarete gittiğimde güzel ve temizdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…