Pelincim günaydın,
İyiyim valla, seni sormalı ?? ben de geçen hafta Perşembe günü başladım işe, 3 haftadan sonra biraz zor oldu tabii( biz iyiyiz C.tesi günü detaylı, renkli ultrasona girdik, herşey yolunda, 311 gramdı bebişim. kocaman olmuş.
yavaş yavaş geçmişi okuyorum bende nerdeyse 1 aydır pek girmediğim için, senin de detaylı ultrason iyi çıkmış çok sevindim.
Bu arada, demstock'a bu hafta içi yine sepet ürünü geliyomuş, ayrıca tchibo da bebek ürünleri var bugün başladı satışa, ben öğlen gidecem Kozyatağı Carrefourdakine. Tchibo.com.tr || Bir tıkla tüm dünya
günaydın herkese
pelincim dönmüşsün sende hoşgeldin
ben doğum fiyatını öğrenmedim henüz ama geçen sene arkadaşım doğum yapmıştı benim gittiğim hastanede tahmin edebiliyorum nekadar olduğunu. Seninki çok fazla geldi bana hangi hastaneye gidiyosun sen
Kızlar gnaydın benim göbeğimde küçük bi sivilce çıktı ve dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim tecrübesi olanlar lütfen
Kızlar gnaydın benim göbeğimde küçük bi sivilce çıktı ve dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim tecrübesi olanlar lütfen
günaydın kızlar .pelincim hoş geldin.nasıldı tatil ii dinlenseydin.dediğin gibi 2000 çok pahalı özel hastanelerde daha uygun olyor fiyatlar araştırın bencede
öznur sen hangi hastaneye gidiyorsun
gerçi sen karşıdasın bana uymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?