herkese günaydın ve hayırlı kandiller
nasılsınız arkadaşlar yavrucuklar nasıl?
sanada hayırlı kndiller bilge
nasılsın ogluşun nasıl uzun zamandır görüşemedik bir tatile çıktın gelmek bilmedın :)sonra sanırım sen geldin biz gittik tatile
ben ve kızım iyiyiz maşallahımız var
hoşgeldin nevin
bende birsürü alışveriş yaptım tatilde sorma ..
senin bebişin odası bile hazır desene.
iyiymiş fiyatları gerçekten ama bide yakından görmek lazım
meybon nasıl oldun???
ay canım benim sorduğun için teşekkür ederim ya...sen nasılsın? bebiş nasıl? ben iyiyim çok şükür.. dün dr. gittik teyzesi oğlumun yüzünü gördüm.. aynı babası dedi dr. :roflol:boyu 19 cm 318 gr mış.. aşılarını yaptır dedi.. sonrada ayrıntılı inceleme için bi yere yönlendirdi.. 26. haftada tekrar gel dedi.. boyu biraz kısa gibi geldi bana sence nasıl teyzesi..
maşallah oğluşuna..
doktor nasıldı canım memnun kaldınmı
ay canım benim sorduğun için teşekkür ederim ya...sen nasılsın? bebiş nasıl? ben iyiyim çok şükür.. dün dr. gittik teyzesi oğlumun yüzünü gördüm.. aynı babası dedi dr. :roflol:boyu 19 cm 318 gr mış.. aşılarını yaptır dedi.. sonrada ayrıntılı inceleme için bi yere yönlendirdi.. 26. haftada tekrar gel dedi.. boyu biraz kısa gibi geldi bana sence nasıl teyzesi..
Kızlar benim bebeğimin kontrolü 11 inde gidicezs inşaallah VE kalp ekosu için dr.gün verecek doppler dedi ve nasıl yapılıyo o kızlar...
Bende 2 hafta öncesine kadar bebeğim hiç hareket etmiyor diye üzülüyordum, şimdi sabah o uyandırıyor, gece uyutmuyor:) Bir anda neye uğradığımı şaşırdım:)
Bende 2 hafta öncesine kadar bebeğim hiç hareket etmiyor diye üzülüyordum, şimdi sabah o uyandırıyor, gece uyutmuyor:) Bir anda neye uğradığımı şaşırdım:)
ama sevincinden de yere göğe sığamıyorsundur di mi kaydirigubbakcemile3 bir iki haftaya kalmaz biz de öyle oluruz herhalde :1rolleyes: benimki şimdilik günde bir kere tepiyor misal
Sen kaç haftalık hamilesin canım
Sen kaç haftalık hamilesin canım
slm kizlar napiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?