2009 Aralık Anneleri

ama sorun yok demiş sıkma bak canını gelinimi de üzersin annesi :sinifsinif: benim dr demişti bilmemneyin yukarı bakıyor dolayısıyla doğuma kadar hiç kanama beklemiyorum diye... burdan çıkan sonuç o şey her neyse farklı yere baktığında kanama veya lekelenme olabilir di mi :uhm:

Allah allah dur panik yapma hemen cnm ya
izin alsan eve giidp yatsan dinlenmede iyi geliyor burcucugum biliyorsun

Su an firmada tadilat var . Ben de burda olmak zorundayim . Bilgi islemci oldugum icin kablolama yapiliyor . Tatilden dondugum icin su an gitme durumum yok . Doktor sorun yok dedi icim rahatladi once ama simdi yine gorunce leke sinirlerim bozuldu . Bi de malum benim 2 kere kanana fiilan olunca .

Bilgecim gelinin bi gelsin poposundan isircam onu zaten korkutuyo beni.

Bilgecim gelinin bi gelsin poposundan isircam onu zaten korkutuyo beni.

aynı şeyi ben de yapıcam merak etme kaydirigubbakcemile3 kendini rahat bırakmaya çalış biraz dünürcüm biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor ama sakınılan göze çöp ısrarla gelir biliyosun :sinifsinif: sana naz yapıyo annesi sen yine de konuş onunla ikna et bak o da uslu durcak o zaman a.s burcu... naz mı koysan ki adını :1rolleyes:

Yaramaz bisey olcak belli . Naz i herkes soyluyor cok nazli bu kiz diye . İsim konusunda felaket kararsiziz. Elvin'i eledik esim israrla hayir dedi. Yade -Eylul-Eylem-Beril arasindayiz . Eylul'u babasi cok istiyor :)

o zaman içini ferah tut cnm
bak bugun kandil dualarımız bebişlerimizle
rabbım kucagımıza almayı nasip etcek inşallah hepimizin saglıkla

Yaramaz bisey olcak belli . Naz i herkes soyluyor cok nazli bu kiz diye . İsim konusunda felaket kararsiziz. Elvin'i eledik esim israrla hayir dedi. Yade -Eylul-Eylem-Beril arasindayiz . Eylul'u babasi cok istiyor :)

kırma babasını benım eşimin çok istediği bir isim olsa koyardım kesın
ben mınayı çok istiyorum diye eşim ok demişti daha hamıle kalmadan önce
kardeş yaparsın kızına o zamanda senın çok istediğin olur

ama aralıkta doğacak :1rolleyes: ben bu ay isimlerinin nedense o ayda doğan çocuklara verilmesi konusunda takıntılıyım :1rolleyes: ya da orta yol bulun sen de Elvin'i çok istemiyor muydun? Elvin Eylül olsun vereliniortak

oznur hastaneyı aradım sezeryan doguma 750 tl dedıler ssk farkı tabi
ben kesın sezeryan ıstyrm diyince o istege baglı sezeryan oluyor onu ssk karşılamıyor
o zaman 1400 tl oluyor dediler

Saglikla gelsinler de sipalar :) Ama oyle gozukuyor babamizin istedigi olcak gibi :)

ama aralıkta doğacak :1rolleyes: ben bu ay isimlerinin nedense o ayda doğan çocuklara verilmesi konusunda takıntılıyım :1rolleyes: ya da orta yol bulun sen de Elvin'i çok istemiyor muydun? Elvin Eylül olsun vereliniortak

Bende oyle soyleyince bizde Eylul'de sozlendik onun icin koyduk deriz diyo . Elvini cok istiyorum ama esim hic ama hic hoslanmiyor bu isimden . O yuzden israr edemiyorum . İki isim koymam ben iki isimliyim Burcu Asli diye geciyor nufus kagidinda. O kadar cok zor oldu ki .

oznur hastaneyı aradım sezeryan doguma 750 tl dedıler ssk farkı tabi
ben kesın sezeryan ıstyrm diyince o istege baglı sezeryan oluyor onu ssk karşılamıyor
o zaman 1400 tl oluyor dediler

doğrudur pelin arkadaşım zorunlu sezeryan yapmıştı zaten bundan daha düşükte bulamazsın zaten ben bikaç hastaneye daha gitmiştim medicana ve medical park onların fiyatları çok daha yüksek. Ben bu hastaneyi doktor için tercih ettim diğerlerinden memnunda kalmadım zaten..Medicana dediğin gibi çok kalabalık oluyo 1 saat bekliyoduk doktoru fiyatlarıda daha yüksek kürtajı da orda olmuştum 1000 tl sadece onun için ödemiştim.

bi de kadınlar istediklerini yaptırmak için bir sürü bahane bulur derler :bbo: hani tanışmayı ya da nikahı anlıyım da söz çok zorlama yahu kaydirigubbakcemile3 boşver senin de içine siniyorsa gerekçeye gerek yok öyle uygun gördük der geçersin şakkıdı

ewt cnm ablam medicanada dogum yapmıştı 2 sene önce orayıda aradım orası 3000 tl sezeryan dedi ssk ya 2000 tl miş
ay karar veremedım ben benım doktora çok derken ne fiyatlar varmış oldum acıbademde 7000 tlmiş
eşimle karar verecegız artık olmazsa benım doktora devam bakalım

Elvin gökkuşağı mıydı :kedi: Alkım da gökkuşağı demekmiş bu arada fisfisfis hatta işin doğrusu Elvin tdk'nın sözlüğünde yok :sm_confused:

Bende kız olursa diye aşağıdaki listeyi yapmıştım ama bizimki erkek çıktı:) O nedenle hala isim arayışlarımız sürüyor. Belki kız annelerine yardımcı olur diye yazıyorum.

Sera
ızge
ızgü
Balım
Bürge
Dilge
Itır
ımge
Mina
Özil
Tüzün
Vera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…