Gokkusaginin her bir tayfina verilen isim.
Bende kız olursa diye aşağıdaki listeyi yapmıştım ama bizimki erkek çıktı:) O nedenle hala isim arayışlarımız sürüyor. Belki kız annelerine yardımcı olur diye yazıyorum.
Sera
İzge
İzgü
Balım
Bürge
Dilge
Itır
İmge
Mina
Özil
Tüzün
Vera
tdk kişi isimleri sözlüğü yapmış yerimseniben oraya Elvin girilmemiş onu da oraya katkı olarak gönderelim olmazsa ama bakmak istersen Türk Dil Kurumu
Hemen bakayim dunurcunm :)
bugün 19+6 arkadaşım yarın 21. haftaya giriyoruz sen?
selam napalım sıcaklarla boğuşuyoruz sen napıyorsun? döndün mü nasıl gidiyor her şey??
bugün 22 haftalık oldum canım ama bende akşam ve bugün hissedemedim bebeğimin hareketlerini...
ben çıkıyorum yarın görüşürüz
tekrar hayırlı kandiller hepinize
değişik isim seviyorsunuz belli ki :1rolleyes: anlam olarak belirli bir isteğiniz var mı:1rolleyes:
bugün 22 haftalık oldum canım ama bende akşam ve bugün hissedemedim bebeğimin hareketlerini...
Türkçe olması önemli benim için aslında, anlamı tabiki öneli ama şu anlamda olsun diye de bir ısrarım yok:)
Çok zor isim bulmak, hele birde bulduğun isme büyükler burun kıvırınca insanın keyfi kaçıyor. O nedenle bulduğumuz isimleri kimseye söylememe kararı aldık, böylece doğduğunda adı şu deriz herkes o hengamede gülerek karşılar :)b
valla bizimki Umut olacak, Arda, Utku, Onur, Demir, Doruk, Levent gibi isimleri severim ben mesela... aklıma gelen olursa yazarım yine sana kaydirigubbakcemile2
Ben yine hastaneye gidiyorum . Cogalmaya basladi bu lekelenme ya
Ben yine hastaneye gidiyorum . Cogalmaya basladi bu lekelenme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?