2009 Aralık Anneleri

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi kandiller.sağlıkla kucağımıza nasip etsin Allahım bebişlerimizi.olmayanlarada mutlaka bu duyguyu tattırsın Alllahım.ben kaçtımmmm. dikkat edin kendinizede bebişlerimizede

Ben Ilgaz olsun istiyordum ama anlayamadığım bir şekilde genel bir veto yedi
Bizim düşündüğümüz isimler; Umut, Mert,Mete,Tuna,Baran,Melih,Utku.Daha kararsısız ama Mert şimdilik ağır basıyor. Ben de yeni fikirlere açığımopuyorumnanaktan

Ben yine hastaneye gidiyorum . Cogalmaya basladi bu lekelenme ya

Canım benim yaa çok geçmiş olsun.:teselli: Telaş yapma ve bize haber ver gelince merak ettim şimdi seni.Allah yardımcın olsun bu kandil gününde:Saruboceq:

burcucum çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah. Haber verebilirsen akşam yaz mutlaka..
kızzlar çıkıyorum bende iyi kandiller hepinize allah bütün dualarımızı kabul etsin bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

.........................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de kansızlık vardı, biraz daha artmış.. çarpıntım ondan oluyo olabilirmiş.. hapı günde iki taneye çıkarttırdı dr. eğer düzelme olmazsa çarpıntımda, bir kardiyoloğa yönlendircekmiş beni zaten çabuk yorulma da vardı bende gebelikten öncede.. en ufak bişey yapsam yoruluyordum.. dinlensemde geçmiyordu.. sanırım kalbimde sorun varsenağlama

kızlaaar, nasılsınız? hepinizin kandili mübarek olsun. tam 1 ay oldu ya girmeyeli.. hepinizi çoook özledim!!

bursadayım ben de. acaip gelişmeler var bebişimle bende.. muhakkak sizde de öyledir. kıpır kıpır her daim. 28 cm. olmuş, 548 gr. ağırlığı da.. az önce çıktık dr.dan. bi aksilik yok çok şükür. her şey yolunda. umarım hepinizin de sağlığı huzuru yerindedir...

hepinizi çooook öpüyorum..

bu arada bizim alışveriş bitti =))) maşalllahımız var =)

muck muck yavru kuşlarım .... !!!!

Ben yine hastaneye gidiyorum . Cogalmaya basladi bu lekelenme ya

hiç endişe etme,benim 3 hafdarır lekelenmem var.plasentam aşağıdaydı,biraz da yordum kendimi o yüzden..dinleniyorum evde şimdi.sende de öle bişey vardır inşallah sadece...bol su içip istirahat et,moralini yüksek tut...

bu arada hepinize hayırlı kandiller,Allah bebeklerimize de bize ve sevdiklerimize de sağlıklı uzun ömür versin inşallah...

arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle

Canıım nerelerdesin sen yaa.Özlettin kendini,biz de seni özledik valla.Ohh tatil yaptın baya iyi dinlenmişsindir ne güzell.Senin de kandilin mübarek olsun.
Ohh bebiş de kocaman olmuş maşallah.Çok hareketli demek ayy çok güzel bir şey bu ya ben de bir kaç gündür net bi şekilde hissetmeye başladım ne kadar güzel bir şeymiş buuhihoyyyt

Ohh alışverişi de bitirmişsin güle güle giysin bebişinn inşallah güzel günlerde.Ben de almıyım diyordum erken diye baya birşey aldım bebeğime.Yazlık kıyafet bile aldım bikaç takımkaydirigubbakcemile3İnsan başlayınca duramıyor dimi:kedi: Seninkiler bide ne güzeldir pembiş pembişş.opuyorumnanaktan

Biz de seni ve kızını öptük oğlumla:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle

Ben de bazen aşağıda bazen yukarıda hissediyorum. Oyüzden anlayamıyorum o aşağıda hissettikllerim bebek hareketimi diye.

sevgili 2009 aralık anneleri bende 2008 aralık annesiyim
hepinizin kandili mübarek olsun yavrularınıza sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.......

günaydın arkadaşlar nasılsınız baklmmm.herkese huzurlu sorunsuz bir gün diliyorummm

gunaydın kızlar
dun geceden beri ayaklarımın altı acıyor agrıyor
ovdurunca eşime rahatladı gece sabah uyndım tekrar baslamış
sizler iyisinizdir inşallah
burcucugum ne yaptı cnm ya merak ettım hep

günaydın arkadaşlar nasılsınız baklmmm.herkese huzurlu sorunsuz bir gün diliyorummm

gunaydın cnm dun senden bahsettim eşime
benım eşim safra kesesı ameliyatlarına giriyordu 5-6 sene önce
hlk tabiriyle kameralı ameliyat denılen laporoskopi setlerini kurup çalıştırıyordu
mide sorunu çok yaşıyor olması lazım safra kesesınde taş kum ne varsa dedi midesi bulanır yanar batar rahatsız eder midesi dedi

bernacım özledik seni nerelerdesin çok sevindim bebişininde ii olmasına.çok şükür bizimkide çok ii annsi biraz kötü.sırt ağrım var haftaya ctesi randevum.karın içinde ultrasona gireceğim saframda taş olabilirmiş.umarım yoktur.ağrım ondan olabilirmiş.baklım hayırlısı.

hadi cnm bulantım yok şükür sadece ekşime var. ay umarım öyledir cnmm.olasın ya birde hamileliğin üstine safrayla uğraşmayayım müdehalede edilemiyormuş bende ilaç kullanma taraftraı değilim ağrı kesici kullanırsın ddemişti doktor.ama kullanmam ben onuda.sağol pelincimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…