2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese........
fatmacım senin sırt ağrını doktorla görüştünmü bu haftalarda olması çok normalmış aslında

iyi çok şükür en yaygın belirtisi mide şikayetiymiş o da yokmuş bak
inşallah cnm bişey çıkmayacak için biraz rahatlasın diye yazdım
sende sagol

Gunaydin kizlar. Dun gittim doktora NTS miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.

gunaydın mustakbel annışler .pelin hos geldın fatamcım gecmıs olsun safrada tas olsa buyuk sıkıntılar yasarsın dıye tahmın edıyorum umarım yoktur tekrardan gecmıs olsun.

aman çok şükür burcu çok sevindim dinlen bol bol

gunaydın canım gecmıs olsun tekardan umarım hersey yolunda gıder kendını strrese sokmamanı tavsıye ederm.umarım en kısa zamanda kesılır bol bol dınlenmenı tavsıye ederım ...

berna özlettın kendını ya.bursaya geldin nete giremez oldun.maşallah bebişinede.alışverişide bitirmişsin bursayı boşaltmışsındır artık :)
öptm senı bizi bu kadar uzun habersiz bırakma bebişinede dıkkat et

iyi olmana sevindim, akşam merak ettim, kendi kendime nasıl oldu acaba derkende annem ne olduğunu sordu, böyle böyle dedim. o da çok merak etti.. umarım bir daha böyle korkutacak bişey olmaz.. iyi bak kendine güzel güzel dinlen

kızlar merhaba napıyosunuz bakem. benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. umarım herkes iiyidir. ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. sizler nasılsınız

burcu canım dün senin için çok üzülmüştüm gerçekten çok şükür iyiymişsin yorma kendini cadıııııııı bak saçını başını yolacam hakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile sık dişini şuracıkta kaç ayımız kaldı şekerim aaaaaaaaa

baharcım hoşgeldin canım bebişinle ii olmanıza sevindim.kramp sorunu bende de var özellikle gece oluyo benim sanki felç olur gibi ayyyy çok kötü oluyo ama uykumu bölüyo belirli süre sonra geçiyo.şeker yükleme derdinden kurtulmuşsun gözün aydın canım darısı başımıza benim şeker testi de 24 ağustosta inşalllah sorun çıkmaz

çok geçmiş olsun baharcıgım
biz kızımızla iyiyiz
sen ve kızınında şuan iyi olmasına sevindim
benımde şeker yuklemem iyi çıktı çok şukur iyi haberler alıyoruz artık
birdahakı kontrolune ne zaman gel dedı cnm

çıkmaz korkma ama yanında limon suyu götür. ben 2 tane l,imon sıktım. 2 bardak içirdiler zaten. limon olmasaymış biraz zor içimi :))

ağustos sonu eylül başı gibi gel dedi cnm. sen ne zaman gideceksin. pelin kızım 530 gr olmuş. dr ii dedi senin ne kadar olmuş. bazılarından duyuyorum daha fazla az mı besliyorum kuzumu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…