Selam Kızlar Hayırlı Cumalar .Herkes İyidir inş.Şimdi Doktordan geldim.Gene uyuyordu Kızım.Gerçi Sabahları hep uyuyor öğlen ve akşam hareketli.22+6 günlük olmuş.480 gr.doktor dediki iki böbrekte genişleme var ama takip için söliyorum önemli değil dedi.Ayrıntılı ultrason istedi.İnş Kötü bişey çıkmaz.((
Selam Kızlar Hayırlı Cumalar .Herkes İyidir inş.Şimdi Doktordan geldim.Gene uyuyordu Kızım.Gerçi Sabahları hep uyuyor öğlen ve akşam hareketli.22+6 günlük olmuş.480 gr.doktor dediki iki böbrekte genişleme var ama takip için söliyorum önemli değil dedi.Ayrıntılı ultrason istedi.İnş Kötü bişey çıkmaz.((
iyiyiz biz neriman sen ve kızın nasıl yazda oyle kaç :)
tamam canım yazıyorum bak
kızım çok çok iyi nasıl tekmeliyor bir görsen dışarıdan bakınca artık çok rahat fark ediliyor bende iyi sayılırım midem ve yemek borusunun yanması dışınd pek bişeyim yok allaha şükür
gunaydın fatmacıgım ohh ne guzel yenı bir haftaya daha baslamışsın sen 23+1 olmuşsun
ben dun akşam rahatsızdım baya sanırım gebelık reflusu denen sey basladı bende
ilaç kullanılabiliyormuş ama ben almayacagım onun haricinde iyiyiz kızımla
siz nasılsınız
ya ben mınık kelebek diye nicki olann
özlem dıye bir arkadas vardı onu çok merak edıyorum
belki amniosentez yaparız dediler diye panık olmuştu ben cvs yaptırdım dıye benden bilgi almıştı hatırlanızmı
uzun zamandır sesı çıkmıyor
topikte ben onun profilini nasıl bulurum özel mesaj atayım bari dedim ama profiline ulaşmam lazım
moralini bozma cnm yoktur önemli bişi.bak bebişini görmüşsün ne güzel...
Özlem üçlü testini tekrar ettirdi ve sonuç çok iyi çıktı canım. Diğer doktor sanırım haftasından önce yaptırmış o yüzden riskli çıkmıştı. Amniyosenteze de gerek görmedi doktoru o yüzden.
inşallah çıkmaz sen iyi düşün canım iyi olsun
doktorda takıp için söyluyorum demış bak
öyle olmasa bu cumleyı kurmazdı sen panık yapma Allahın izniyle bişey çıkmaz
2 kılomu aldın sadece kaydirigubbakcemile ben konuşmuyorum senle
lmaz:
şaka biryana maşallahın var nasıl becerdın
cnm bendede kramplar çok oluyor özellikle sabaha karşı
masallah kuzuna
kaç kılo aldın bastan beri onuda yaz :)
merhaba herkese gördüğüm kadarıyla herkes iyi ne güzel
bugün serinledi mi ne biraz? mutluyum mutluuuuu kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar,sahi bugün alanya bile püfür püfür esiyor...ve sebebini kavrayamadığım bi mutluluk duygusuna kapıldım ben de..bence siz yayıyorsunuz bu iyilik halini...
Düşük yapıp yeniden hamile kalmak isteyenler topiğinde yazıyor ara sıra sanırım her şey yolunda.ebrucugum onu ögrendım ben o zman msj atmıştımda daha sonra hiç sesi çıkmadı
benmı yanılıyorum yoksa kaç hftalardır görmedım msjını
Canım moral bozmak olur mu tabii ki uyanık olmamız gerekiyor uyardığın iyi oldu.canım sen bu kilo konusunda dertlisin galiba. sennin ilk hamileliğinse ilklerde çok kilo alınıyo.
benim ikinci hamileliğim ilkinde 20. haftamda 8 kilo almıştım. malesef oğlumu erken doğumla kaybettim. Mevlam böyle acıyı kimseye yaşatmasın. 3 ay ara verip tekrar hamile kaldım onda aldığım kiloları vermeden yani. tabi sonrasıda hep sitresli geçti. 10. haftamda düşük tehtidi atlattım. 14. haftada rahime dikiş atıldı. yani anlıyacağın arkadaşım sitrestenmidir nedir kilo almaya pek fırsatım olmadı. kilo önemli değil bebişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsinlerde doğumdan sonra veririz kiloları.
arkadaşlar bu topik cıvıl cıvıl umarım moralinizi bozmamışımdır. sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim. sizlere tavsiyem erken doğum belirtileri internetten araştırıp bilgi edinin. ben bukonuda çok bilgisizmişim. mevlam hiçbirimize yaşatmasın. sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:
pelincim ben 66 ile hamile kaldım şu an 73 oldum bakalım şimdilik 7 kilo aldım ne kadar daha çıkacağım
günaydın canım ohhhh ohhh ne güzel mutluluğun bizede bulaşır inşallah alkisalkisalkis
meraba canım sende antalydasın demek ne güzel alanyada mı yaşıyorsunuz bende antalyadayım ama belekte çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?