2009 Aralık Anneleri

moralini bozma cnm yoktur önemli bişi.bak bebişini görmüşsün ne güzel...

inşallah çıkmaz sen iyi düşün canım iyi olsun
doktorda takıp için söyluyorum demış bak
öyle olmasa bu cumleyı kurmazdı sen panık yapma Allahın izniyle bişey çıkmaz

iyiyiz biz neriman sen ve kızın nasıl yazda oyle kaç :)

tamam canım yazıyorum bak
kızım çok çok iyi nasıl tekmeliyor bir görsen dışarıdan bakınca artık çok rahat fark ediliyor bende iyi sayılırım midem ve yemek borusunun yanması dışınd pek bişeyim yok allaha şükür

ya ben mınık kelebek diye nicki olann
özlem dıye bir arkadas vardı onu çok merak edıyorum
belki amniosentez yaparız dediler diye panık olmuştu ben cvs yaptırdım dıye benden bilgi almıştı hatırlanızmı
uzun zamandır sesı çıkmıyor
topikte ben onun profilini nasıl bulurum özel mesaj atayım bari dedim ama profiline ulaşmam lazım

evet cnm cm 24 .haftadayız.çok geçmiş olsun cnm sende bendensin bende ilaç kullanma taraftarı değilim ağrıdan ölüyorum ama içmiyorum yinede.bizde çok şükür iiyiyizzz

Özlem üçlü testini tekrar ettirdi ve sonuç çok iyi çıktı canım. Diğer doktor sanırım haftasından önce yaptırmış o yüzden riskli çıkmıştı. Amniyosenteze de gerek görmedi doktoru o yüzden.

ebrucugum onu ögrendım ben o zman msj atmıştımda daha sonra hiç sesi çıkmadı
benmı yanılıyorum yoksa kaç hftalardır görmedım msjını

inşallah çıkmaz sen iyi düşün canım iyi olsun
doktorda takıp için söyluyorum demış bak
öyle olmasa bu cumleyı kurmazdı sen panık yapma Allahın izniyle bişey çıkmaz

Sağol canımm inş.ilerlemezz genişleme Allaha emanett yavrularımız.

2 kılomu aldın sadece kaydirigubbakcemile ben konuşmuyorum senle
lmaz:
şaka biryana maşallahın var nasıl becerdın

canım sen bu kilo konusunda dertlisin galiba. sennin ilk hamileliğinse ilklerde çok kilo alınıyo.
benim ikinci hamileliğim ilkinde 20. haftamda 8 kilo almıştım. malesef oğlumu erken doğumla kaybettim. Mevlam böyle acıyı kimseye yaşatmasın. 3 ay ara verip tekrar hamile kaldım onda aldığım kiloları vermeden yani. tabi sonrasıda hep sitresli geçti. 10. haftamda düşük tehtidi atlattım. 14. haftada rahime dikiş atıldı. yani anlıyacağın arkadaşım sitrestenmidir nedir kilo almaya pek fırsatım olmadı. kilo önemli değil bebişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsinlerde doğumdan sonra veririz kiloları.

arkadaşlar bu topik cıvıl cıvıl umarım moralinizi bozmamışımdır. sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim. sizlere tavsiyem erken doğum belirtileri internetten araştırıp bilgi edinin. ben bukonuda çok bilgisizmişim. mevlam hiçbirimize yaşatmasın. sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:

merhaba herkese gördüğüm kadarıyla herkes iyi ne güzel
bugün serinledi mi ne biraz? mutluyum mutluuuuu kaydirigubbakcemile2

dünüüüüür zemuszemus bugün nasılsın bakiiiiiiiim huuuuuuuu laelaelaelaelaesositososito

arkadaşlar,sahi bugün alanya bile püfür püfür esiyor...ve sebebini kavrayamadığım bi mutluluk duygusuna kapıldım ben de..bence siz yayıyorsunuz bu iyilik halini...

cnm bendede kramplar çok oluyor özellikle sabaha karşı

bu krap dediğiniz nasıl oluyo arkadaşlar. benimde sabaha karşı özellikle karnımda sertleşme şeklinde kasılma oluyo. sizindmi öyle. bende magnezi diassperal kullanıyorum.
bide sağlıkocağında yapılan aşıdan bahsetmiş bazı arkadaşlar. bana doktorum böyle bişeyden bahsetmedi. merakımı maruz görün. herkezin yaptırması gerekn bi aşımı acaba.

masallah kuzuna
kaç kılo aldın bastan beri onuda yaz :)

pelincim ben 66 ile hamile kaldım şu an 73 oldum bakalım şimdilik 7 kilo aldım ne kadar daha çıkacağım

merhaba herkese gördüğüm kadarıyla herkes iyi ne güzel
bugün serinledi mi ne biraz? mutluyum mutluuuuu kaydirigubbakcemile2

günaydın canım ohhhh ohhh ne güzel mutluluğun bizede bulaşır inşallah alkisalkisalkis

arkadaşlar,sahi bugün alanya bile püfür püfür esiyor...ve sebebini kavrayamadığım bi mutluluk duygusuna kapıldım ben de..bence siz yayıyorsunuz bu iyilik halini...

meraba canım sende antalydasın demek ne güzel alanyada mı yaşıyorsunuz bende antalyadayım ama belekte çalışıyorum

ebrucugum onu ögrendım ben o zman msj atmıştımda daha sonra hiç sesi çıkmadı
benmı yanılıyorum yoksa kaç hftalardır görmedım msjını
Düşük yapıp yeniden hamile kalmak isteyenler topiğinde yazıyor ara sıra sanırım her şey yolunda.

Canım moral bozmak olur mu tabii ki uyanık olmamız gerekiyor uyardığın iyi oldu.
İnşallah sen de bu sefer sağlıkla kucağına alırsın minişini.

Şeniz bak bakim bulaştı mı lülülülülülü bulaşmadıysa bi daha öpcem ona göre laelaelaelaelae

allahım hayırlara çıkar bu havadan herhalde gamyoncuiremsu tey teyyyyy :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…