Şeniz bak bakim bulaştı mı lülülülülülü bulaşmadıysa bi daha öpcem ona göre laelaelaelaelae
allahım hayırlara çıkar bu havadan herhalde gamyoncuiremsu tey teyyyyy :teytey:
dünüüüüür zemuszemus bugün nasılsın bakiiiiiiiim huuuuuuuu laelaelaelaelaesositososito
pelincim ben 66 ile hamile kaldım şu an 73 oldum bakalım şimdilik 7 kilo aldım ne kadar daha çıkacağım
günaydın canım ohhhh ohhh ne güzel mutluluğun bizede bulaşır inşallah alkisalkisalkis
meraba canım sende antalydasın demek ne güzel alanyada mı yaşıyorsunuz bende antalyadayım ama belekte çalışıyorum
Düşük yapıp yeniden hamile kalmak isteyenler topiğinde yazıyor ara sıra sanırım her şey yolunda.
Canım moral bozmak olur mu tabii ki uyanık olmamız gerekiyor uyardığın iyi oldu.
İnşallah sen de bu sefer sağlıkla kucağına alırsın minişini.
anlayışından iyidileklerin dolayı teşekkür ederim canım. bu hamileliğim öbürüne nazaran daha iyi geçiyo şimdilik. tabi başta yaşadığım sıkıntıları saymasak. busefer bebişim bana daha sıkı tutunacak hissediyorum.
sen kaç haftalıksın neyin olacak canım. sende sağlıcakla alırsın inşallah minişini.
Çalışan bayanlar ramazanda nabacaksınız?
ya kızlar bu arada forumda hiç tokatlı yok mu
ya ben mınık kelebek diye nicki olann
özlem dıye bir arkadas vardı onu çok merak edıyorum
belki amniosentez yaparız dediler diye panık olmuştu ben cvs yaptırdım dıye benden bilgi almıştı hatırlanızmı
uzun zamandır sesı çıkmıyor
topikte ben onun profilini nasıl bulurum özel mesaj atayım bari dedim ama profiline ulaşmam lazım
Dunurcum iyiyim bugun ise geldim . İsleri toparliyim dedim tadilat var bingildagim sisti sesten . Yarin normalde calisiyoruz gelmiyim diye isleri toparliyim dedim . Sen nasilsin dunurcum
bulaştı canım bulaştı ama olsun sen bida öp bakayım beni yok dur ben seni öpeyim Şeniz kaydirigubbakcemile3
Çalışan bayanlar ramazanda nabacaksınız?
pelin sen kilolara takmışsın boşver veririz sonra ama sana kızacağın bi haber ben de 66 ile başaldım 68,5 ğum...kızma bana bende alcam daha çünkü yeni başladım almaya...
var bacı var sen tokatlı ara kum gibi... eşim tokat turhal lı benim.sende tokatlısın galiba...
nasılsın anam bacım gıııı....
çalışmıyorum ama tutabilirmiyim onuda bilmiyorum pek sanmıyorum tutabileceğimi.tabii sizin iş zor tutmasanız da iş yerinde yemek derdi ALLAH kolaylık versin...
aaaaa bizim tarihimiz aynıymışşşşşşşvereliniortak
İnanın zor bende onu düşünüyorum bi fikriolan varmı kızlar rapor istiyorum ama durup dururkende korkuyorum rapor almaya ve yemekte yiğebileceğim ortamım yok bana fikir verecek varmı kızlar?
evettttttt sen tokat ın neresindensin arkadaşım? Ben tokatlı değilim eşim tokatlı ama tokat a çok gittik ve inanılmaz güzel bir il.Bu sene gelecektik malum bebek olunca vazgeçtik..İnşallah seneye geliriz.
İnanın zor bende onu düşünüyorum bi fikriolan varmı kızlar rapor istiyorum ama durup dururkende korkuyorum rapor almaya ve yemekte yiğebileceğim ortamım yok bana fikir verecek varmı kızlar?
valla bu senye kadar hiç bırakmıyordum ama bicicik varken tutmam onu aç bırakamam ki benim iş yerimde herkes tutuyor hatta cuma saatinde bile çalışmıyorlar ama ne yapalım halimi görüyorlar kenarda köşede birşeyler yiyeceğim yemek zorundayız
ya canım benim oruç tutmamayı niye bu kadar büyütüyorsun.Neticede karnında bir canlı taşıyorsun sen yemek yiyorsun diye tepki gösteren göstersin. evden gelirken çantana koysan onlarla doyuyoruz zaten.Zaten bu konuda sana kötü yorum yapacak insanın kusura bakma ama allah korkusu yoktur bence...Kendini rahat bırak allah nasip ederse kaza edip sonra tutarsın kuranda bile yeri var bunun.
Relaks ol boş ver kimse için kendini sıkma kardeşim. Herkesin inancı allahla kul arasında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?