2009 Aralık Anneleri

Şeniz bak bakim bulaştı mı lülülülülülü bulaşmadıysa bi daha öpcem ona göre laelaelaelaelae

allahım hayırlara çıkar bu havadan herhalde gamyoncuiremsu tey teyyyyy :teytey:

bulaştı canım bulaştı ama olsun sen bida öp bakayım beni yok dur ben seni öpeyim Şeniz kaydirigubbakcemile3

dünüüüüür zemuszemus bugün nasılsın bakiiiiiiiim huuuuuuuu laelaelaelaelaesositososito

Dunurcum iyiyim bugun ise geldim . İsleri toparliyim dedim tadilat var bingildagim sisti sesten . Yarin normalde calisiyoruz gelmiyim diye isleri toparliyim dedim . Sen nasilsin dunurcum

alnya incekum beldesindeyim ben;turizmle mi ilgilisin?dünyanın en zor,en stresli işi sanılanın aksine..bebek beklerken zor oluyordur çalışmak..kolay gelsin arkadaşım...

anlayışından iyidileklerin dolayı teşekkür ederim canım. bu hamileliğim öbürüne nazaran daha iyi geçiyo şimdilik. tabi başta yaşadığım sıkıntıları saymasak. busefer bebişim bana daha sıkı tutunacak hissediyorum.
sen kaç haftalıksın neyin olacak canım. sende sağlıcakla alırsın inşallah minişini.

22+5 benimde canım. Ben de dört sene üzerine ikinci aşılamadan sonra hamile kalmıştım. Dokuz haftalıkken kalbi durdu kaybettim. Kürtajdan sonra da adet görmeden kendiliğinden hamile kaldım. Allah'ın ol demesi yeterli işte. O kadar zaman tedavilere rağmen olmamıştı tam kavuştum derken kaybettim dünyam karardı çok şükür Allah daha fazla üzmedi ve yeniden gönderdi bana bir melek.
Oğluşumuz olacak inşallah teyzesi.

pelin sen kilolara takmışsın boşver veririz sonra ama sana kızacağın bi haber ben de 66 ile başaldım 68,5 ğum...kızma bana bende alcam daha çünkü yeni başladım almaya...

Canım bu konuya abonesindir sanırım.Aboneysen kullanıcı paneline tıkla bu konuyla ilgili yazılan en son cevap gözüküyor ya abonesi olduğun konuların listesi yani.O sırada cevaplar diye bir yer var onun üzerine tıklarsan kimler kaç kez mesaj yazmış bu konuya görülüyor ve şimdiye kadar buraya yazan herkesin yazdıklarıyla profiline ulaşabiliyorsun oradanyerimseniben

Dunurcum iyiyim bugun ise geldim . İsleri toparliyim dedim tadilat var bingildagim sisti sesten . Yarin normalde calisiyoruz gelmiyim diye isleri toparliyim dedim . Sen nasilsin dunurcum

keyifliyim valla dünür hava güzel ben güzel şakkıdı

bulaştı canım bulaştı ama olsun sen bida öp bakayım beni yok dur ben seni öpeyim Şeniz kaydirigubbakcemile3

:jeyyar:a.s.

Çalışan bayanlar ramazanda nabacaksınız?

:1shok: nasıl napıcaz??? çalışsak da çalışmasak da beslememiz gereken bir bebek varken oruç tutmayı düşünebiliyor musunuz ki:1shok: benim bildiğim kadarıyla zaten Kur'an'da tutmaması gerekenler listesindeyiz günah yahu nasıl dayanır içimizdeki can:çok üzgünüm: üstelik bir de yaza denk geliyor idrar yolları enfeksiyonu olmamamız için günde en az 3 litre su içeceksin denildiği bir dönemde su içmeyip yemek yememek mi :sinifsinif::1no2: herkesin inancına saygım sonsuz ama bir araştırın derim benim bildiğim kadarıyla hamileyken oruç tutmak sevabı bir yana günah bile :çok üzgünüm:

pelin sen kilolara takmışsın boşver veririz sonra ama sana kızacağın bi haber ben de 66 ile başaldım 68,5 ğum...kızma bana bende alcam daha çünkü yeni başladım almaya...

Ben de 19.haftaya kadar 4kilo almışım çok almışsın dikkat et kendine dedi doktor:dilcikar:

çalışmıyorum ama tutabilirmiyim onuda bilmiyorum pek sanmıyorum tutabileceğimi.tabii sizin iş zor tutmasanız da iş yerinde yemek derdi ALLAH kolaylık versin...

İnanın zor bende onu düşünüyorum bi fikriolan varmı kızlar rapor istiyorum ama durup dururkende korkuyorum rapor almaya ve yemekte yiğebileceğim ortamım yok bana fikir verecek varmı kızlar?

aaaaa bizim tarihimiz aynıymışşşşşşşvereliniortak

evettttttt sen tokat ın neresindensin arkadaşım? Ben tokatlı değilim eşim tokatlı ama tokat a çok gittik ve inanılmaz güzel bir il.Bu sene gelecektik malum bebek olunca vazgeçtik..İnşallah seneye geliriz.

İnanın zor bende onu düşünüyorum bi fikriolan varmı kızlar rapor istiyorum ama durup dururkende korkuyorum rapor almaya ve yemekte yiğebileceğim ortamım yok bana fikir verecek varmı kızlar?

öğlen aralarında yürüyüş bahanesiyle falan çıkıp dışarıda bir yerde yiyemez misin? sonuçta göbekler neden oruç tutAmadığımızın en büyük göstergesi kimseye bir şey açıklamak zorunda bırakmıyor yavrucaklarımız :CüvCüv:

evettttttt sen tokat ın neresindensin arkadaşım? Ben tokatlı değilim eşim tokatlı ama tokat a çok gittik ve inanılmaz güzel bir il.Bu sene gelecektik malum bebek olunca vazgeçtik..İnşallah seneye geliriz.

yok ben tokatlı değilim :1rolleyes: bebişlerimizin tarihi aynı onu diyordum

valla bu senye kadar hiç bırakmıyordum ama bicicik varken tutmam onu aç bırakamam ki benim iş yerimde herkes tutuyor hatta cuma saatinde bile çalışmıyorlar ama ne yapalım halimi görüyorlar kenarda köşede birşeyler yiyeceğim yemek zorundayız

ya canım benim oruç tutmamayı niye bu kadar büyütüyorsun.Neticede karnında bir canlı taşıyorsun sen yemek yiyorsun diye tepki gösteren göstersin. evden gelirken çantana koysan onlarla doyuyoruz zaten.Zaten bu konuda sana kötü yorum yapacak insanın kusura bakma ama allah korkusu yoktur bence...Kendini rahat bırak allah nasip ederse kaza edip sonra tutarsın kuranda bile yeri var bunun.
Relaks ol boş ver kimse için kendini sıkma kardeşim. Herkesin inancı allahla kul arasında....

hay Allah sizden razı olsun:Saruboceq: ben de başka kimseden cevap gelmeyince bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye endişelenmeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…