2009 Aralık Anneleri

ışte kızlar onu nasıl yapacağız işimiz inanın çok zor rapor alsak nasıl olur acaba bide çalışma saatlerim sabah 8,30 akşam 7,00 su içmemiz gerekecek kızlar ne zormuş çalışırken haile olmak kızlarya bide evim yakın evemi gitsem diye düşünüyorum bi taraftandaama eczacı geç gelir belliolmuyo geleceği saatlere gel ben yemek yicemde diyemem:) offffff kızlarya

Son düzenleme:

e bilmiyorlar mı hamile olduğunu? sonuçta sen karşındakilere nispet olsun veya inançlarına saygısızlık ettiğin için yiyip içecek değilsin ki? bir cana olan sorumluluğundan dolayı yiyip içeceksin ve buna mecbursun :sinifsinif:

suyunuda içeceksın yemegınde çıkmıyorsa yanında göturup yıyeceksın
hamıle birinin yemesınden içmesınden etkılenecek kadar angut biride varsa oruçda tutmasın o kişi
ben adet zamanlarım haricinde bırakmam orucumu ama hamıleyken aklıma bile getirmemem
ben oruçluyken yemek yıyen biri olursa yanımda yada su içen etkılenmem sadece sigara içen olunca uyuz oluyordum bende sıgara içmeme ragmen oruçluyken midem bulanıyordu kokusundann birzda canım ıstıyordu tabı sigarayı ne yalan söyleyeyım

kizlar slm ya cok kotuyum grip olmusum napim simdi ya bebise zarari olurmuki

selam canım çok geçmiş olsun
antibiyotiklik olmamaya çalış bol bol vitamin al ve bol bol sıvı tüket
antibiyotiklik olursan da çok üzülme sakın vücudunda mikrop kalması güvenilir antibiyotiklerden çok daha zararlı bebiş için

Canım sigara kullanan içinde zor oluyo sen halen içiyomusun?

saol kizlar sizin basiiza gelmez insallah cokk artmadida artmasin diye nane limon falen icip terliyorum bakalim duzelirmiyim duzelmessem doktora mecbur

saol kizlar sizin basiiza gelmez insallah cokk artmadida artmasin diye nane limon falen icip terliyorum bakalim duzelirmiyim duzelmessem doktora mecbur

bolca meyve sebze ye arkadaşım özellikle yeşil biberde birçok meyveden fazla C vitamini var diyorlar ihmal etme cokacimcoook bol bol da sıvı al :içelim:

1,5 paket içiyordum gunde
hamılelıkten sonra bıraktım
ama tek istegım dogum yapıp 1 sene kızımı emzirip 1 sigara yakmak :)

Bende günde 2-3 tane içiyorum aalesef ama oda bikaç nefes çekip söndürüyorum benimde doğumda sonra eve gelince oğlumu uyutunca mutfağa gidip bi terk kahvesi veeeee bi sigara şöyle bitene kadar anasını satayım:):)kaydirigubbakcemile3

Günde 1 fncandan fazlasını içme canım genellikle meyveyle idare et bide sebze fazla nane limon midende ekşime yaar dikkat et geçmiş olsun :1hug:

1,5 paket içiyordum gunde
hamılelıkten sonra bıraktım
ama tek istegım dogum yapıp 1 sene kızımı emzirip 1 sigara yakmak :)

öyle iyi anlıyorum ki seni

ben de o kadar içiyorum ama vicdan azabından hiç bir keyif de alamıyorum bilmem sen de aynı mısın mafoldumben

çok geçmiş olsun canım allah oğluşuna sağlıklı uzun ömürversin inşallah. mevlam öyle büyükkü şükürler olsunki darda bırakmıyo hiçbi kulunu. maşalah 5 ayı bitirmişsin bile bak. maşallah.

Günde 1 fncandan fazlasını içme canım genellikle meyveyle idare et bide sebze fazla nane limon midende ekşime yaar dikkat et geçmiş olsun :1hug:

yapti yapti arkadasim mide yanmasi yapti bile bogazimda yaniyo en iyisi uyumak hadi kizlar görusuruzopuyorumnanaktan

ben de o kadar içiyorum ama vicdan azabından hiç bir keyif de alamıyorum bilmem sen de aynı mısın mafoldumben

Kesinlikle çokkorkuyorum bi taraftan dua edip bi taraftan yarınıa kadar içiyorum bide winston süper silms kızlar en hafif sigarabazende parlamentin incesi rabbime emanet bebişlerimiz

sealm arkadaşlar ben geldim...
bugün çok yoğundum bir türlü giremedim nete... sabah aşımı yaptırdım.. çok iyi ilgilendi hemşireler, vallahi şaşırdım.. bunun dışında sizlere önemli bir konuda danışacağım.. bu ayrıntılı ultrason taraması için dr. mehtap yazıcıoğlu beni kendi eşinin yerine yönlendirdi burada 170 lira fiyat aldım.. dvd kaydı isterseniz de + 30 lira dedi, fotoğraf istersemde +10 lira dedi.. sonra ikili testimi yaptırdığım kadıköy deki sonomed i aradım( istanbulda yaşayanlar bilirler) burda tam 280 lira dediler.. dvd yide isterseniz veririz dediler.. arada uçurum var kıslar ya.. şaşırdım kaldım.. bu kadar da fiyat farkı olmaz ki.. sizler nekadar fiyat aldını yada yaptırdınız acaba.. niye böyle olabilir ki..:uhm:

Kesinlikle çokkorkuyorum bi taraftan dua edip bi taraftan yarınıa kadar içiyorum bide winston süper silms kızlar en hafif sigarabazende parlamentin incesi rabbime emanet bebişlerimiz

doktorumla konuştuk sonuçta onu içmeyince yaşadığım gerginlik bebeğim için çok daha zararlı biliyorum ama bir yandan da üzülüyorum... iki ucu pis değnek işte :sinifsinif:

ay kızlar alın benden de o kadar vallahi.. nasıl özledim türk kahvesiyle şöyle içim rahat bir şekilde, kimsenin müdehalesi olmadan tam bir sigara içmeyi...

size bişey diyemem kızlar herkesın kendı canı kuzusu
ben karnımda hareket ederken yapamam
deliriyorum sıgara dıye ama yapmam ilk zamanlar ayı gıbı yemeye verdım sırf sıgara içmeyyım dıye
kalbınde falan bişey cıksaydı en olmadık yerde bişey çıksaydı kendımı suçlardım
ki belki sigarayl ilgisi olmayacaktı ama
ablam içti erken dogum yaptı 2 sene önce 15 gun kuvezde kaldı bebiş doktoruda gunde 3-4 tane ok demıştı
ama çocuk doktoru sigara içen anneler arttı erken dogum arttı dedı
dediğim gibi yargılayamam sızı ama ablam çok uzgundu bebişini orda bırkıp eve geldıgınde 6 mılyarda fazladan para aldılar çocuk kuvezde kaldı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…