valla bu senye kadar hiç bırakmıyordum ama bicicik varken tutmam onu aç bırakamam ki benim iş yerimde herkes tutuyor hatta cuma saatinde bile çalışmıyorlar ama ne yapalım halimi görüyorlar kenarda köşede birşeyler yiyeceğim yemek zorundayız
İşte kızlar onu nasıl yapacağız işimiz inanın çok zor rapor alsak nasıl olur acaba bide çalışma saatlerim sabah 8,30 akşam 7,00 su içmemiz gerekecek kızlar ne zormuş çalışırken haile olmak kızlarya
İşte kızlar onu nasıl yapacağız işimiz inanın çok zor rapor alsak nasıl olur acaba bide çalışma saatlerim sabah 8,30 akşam 7,00 su içmemiz gerekecek kızlar ne zormuş çalışırken haile olmak kızlarya
kizlar slm ya cok kotuyum grip olmusum napim simdi ya bebise zarari olurmuki
kizlar slm ya cok kotuyum grip olmusum napim simdi ya bebise zarari olurmuki
suyunuda içeceksın yemegınde çıkmıyorsa yanında göturup yıyeceksın
hamıle birinin yemesınden içmesınden etkılenecek kadar angut biride varsa oruçda tutmasın o kişi
ben adet zamanlarım haricinde bırakmam orucumu ama hamıleyken aklıma bile getirmemem
ben oruçluyken yemek yıyen biri olursa yanımda yada su içen etkılenmem sadece sigara içen olunca uyuz oluyordum bende sıgara içmeme ragmen oruçluyken midem bulanıyordu kokusundann birzda canım ıstıyordu tabı sigarayı ne yalan söyleyeyım
saol kizlar sizin basiiza gelmez insallah cokk artmadida artmasin diye nane limon falen icip terliyorum bakalim duzelirmiyim duzelmessem doktora mecbur
Canım sigara kullanan içinde zor oluyo sen halen içiyomusun?
1,5 paket içiyordum gunde
hamılelıkten sonra bıraktım
ama tek istegım dogum yapıp 1 sene kızımı emzirip 1 sigara yakmak :)
saol kizlar sizin basiiza gelmez insallah cokk artmadida artmasin diye nane limon falen icip terliyorum bakalim duzelirmiyim duzelmessem doktora mecbur
1,5 paket içiyordum gunde
hamılelıkten sonra bıraktım
ama tek istegım dogum yapıp 1 sene kızımı emzirip 1 sigara yakmak :)
Bende günde 2-3 tane içiyorum aalesef ama oda bikaç nefes çekip söndürüyorum benimde doğumda sonra eve gelince oğlumu uyutunca mutfağa gidip bi terk kahvesi veeeee bi sigara şöyle bitene kadar anasını satayım:):)kaydirigubbakcemile3
22+5 benimde canım. Ben de dört sene üzerine ikinci aşılamadan sonra hamile kalmıştım. Dokuz haftalıkken kalbi durdu kaybettim. Kürtajdan sonra da adet görmeden kendiliğinden hamile kaldım. Allah'ın ol demesi yeterli işte. O kadar zaman tedavilere rağmen olmamıştı tam kavuştum derken kaybettim dünyam karardı çok şükür Allah daha fazla üzmedi ve yeniden gönderdi bana bir melek.
Oğluşumuz olacak inşallah teyzesi.
Günde 1 fncandan fazlasını içme canım genellikle meyveyle idare et bide sebze fazla nane limon midende ekşime yaar dikkat et geçmiş olsun :1hug:
öyle iyi anlıyorum ki seni
ben de o kadar içiyorum ama vicdan azabından hiç bir keyif de alamıyorum bilmem sen de aynı mısın mafoldumben
Kesinlikle çokkorkuyorum bi taraftan dua edip bi taraftan yarınıa kadar içiyorum bide winston süper silms kızlar en hafif sigarabazende parlamentin incesi rabbime emanet bebişlerimiz
öyle iyi anlıyorum ki seni
ben de o kadar içiyorum ama vicdan azabından hiç bir keyif de alamıyorum bilmem sen de aynı mısın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?