2009 Aralık Anneleri

bir yanımız o yüzden bu kadar vicdan azabı çekiyor ya pelin mafoldumben
ama ben direkt gergin ve saldırgan bir hale geçiyorum mafoldumben kendime inanamıyorum bazen ama mani de olamıyorum :gitme:

ben 120 tl ye yaptırmıştım detylıyı ama kayıt falan almadım
ikili teste sanomede gtmıştim bende 4lu ultrason fıyatı almıştım o zaman 260 falan demışlerdi şok olmuştum sen hangi hastaneye gidiyorsun kı normalde demkkı sende anadolu ykasındasın dımı

evet pelincim anadolu yakasındayım.. samandırada yaşıyorduk, ev tuttuk şimdi inönü mahallesine taşınıyoruz.. medical park göztepe mehtap hanıma gitmeye başladım.. çok tatlı biri sevdim dr. umu.
napiim sence bu ayrıntılıyı nerde yaptırayım.. sonomed çok pahalı ama ya.. dimifisfisfis

bir yanımız o yüzden bu kadar vicdan azabı çekiyor ya pelin mafoldumben
ama ben direkt gergin ve saldırgan bir hale geçiyorum mafoldumben kendime inanamıyorum bazen ama mani de olamıyorum :gitme:

bilgecıgım o zaman en azında azına ındıreceksın baska çaresi yok
dediğin gibi stres olup bebişide strese sokmaktansa en azamıde bırak sayıyı
ben bıraktım ya resmen pislik çıkardım içimden balgam balgam 1 ay boyunca
o halımdeyken birdaha baslamam diyodum ama balgam oksuruk bitti şimdi 1 yıl sonra içerim diye hayal kuruyorum
zıkkım içimize işlemiş vazgeçilmiyor

valla ben profa gidiyordum onun detaylı ucretı bile 280 tl
verecek paran varsa açık konuşayım çok unlu o profa git
ama yok bu işi bilen biri olsada olur dersen ki ben öyle dedim doktorunun yönlendırdıgıne git benım doktorum yonlendırdı ense kalınlıgında profa
detaylıdada yolunda gitmeyen bişey olursa görurse bu doktor profa gidersin demişti

bende ayrıntılıya haftaya perşembe girecem. sana biraz hakkatten uçuk fiyat söylemişler. benim gireceğim ulturason 4 boyutluymuş fotoğraf ve dvd verecekler hepsi içinde 120 lira verecem. ben ankaradayım burda yaptıran arkadaşla varmı ankarada fiyatlar nasıl acabafikri olan varmı. ayrıntılı kaçıncı haftalarda yaptırdınız arkadaşlar beimki 21 hafttada gircem. aşıdan bahsetmişsin arkadaşım neaşı yaptırıyorsunuz.

kızlar ben yeni yılda bıraktım sigarayı bebk düşüneceğim diye .ve şimdi birdaha hiç içmeyi düşünmüyorum eşiminde bırakması için hergün söyleniyorum ama .eşimin babası akciğer kanseri oldu 1 sene önce hala kemoterapi görüyor ben çok etkilendim ondan hemen bıraktım ama ailesinde herkes içiyor hiç biri etkilenipte bırakmadılar çok kızıyorum o yüzden onlara eşimede çok kızıyorum babasın kanser olan kişini kendisininde ola olasılığı çok yüksekmiş.korkuyorum çok.bence bırakabiliyorsanız bırakın bu illetiii.benok kez bırakıp tekrar başladım ama bu sefer hiç düşünmüyorum başlamaytı umarım da başlamamm.

tetanaoz aşısı oldum canım.. 5. aya girenlere tetanoz yaptırmasını öneriyor dr. lar. 1. yi bugün yaptırdım. 2. yi 1 ay sonra yaptıracağım.

geçmiş olsun cnm
benım eşimin babasıda akciger kanserinden vefat etti ama çocuklrı içiyor
eşim evde içmiyor ben bıraktıgımdan beri ona şükrediyorum gerçi kavga çıkardı ben içmezken o karsımda tutturemezdı de.ne guzel sen baslamayı bile düşünmüyorsun

kıbrısta bile 150 tl bnce 280 cok fazla ki kıbrıs türkiyeden cok daha pahalı bi yer başka bi yerlere sor araştır türkiyede 50-75 tl fln die duymuştum bn

kıbrısta bile 150 tl bnce 280 cok fazla ki kıbrıs türkiyeden cok daha pahalı bi yer başka bi yerlere sor araştır türkiyede 50-75 tl fln die duymuştum bn

selam hayatım, 280 lira nasıl bir abartıysa 50-75 lira da aynen o kadar abartı inan ki kaydirigubbakcemile3he belki normal ultrason 50-75 lira olabilir.. ama bu bahsettiğim 2. trimester ayrıntılı ultrasonografi.

selam hayatım, 280 lira nasıl bir abartıysa 50-75 lira da aynen o kadar abartı inan ki kaydirigubbakcemile3he belki normal ultrason 50-75 lira olabilir.. ama bu bahsettiğim 2. trimester ayrıntılı ultrasonografi.
canim bilmiyorum valla duyduklarımın yalancısıyım bendezemuszemus22 haftalık hami,leym p.tesi gdicem bnde detaylı ultrasona 150 tl fiyatı rapor ve cd de veriolar ayrıca ama türkiyede pahalı olmasına şaşırdım çünkü burası cok pahalı oralaraq göre bnm gdeceğim yer özel bi kilink sadece detaylı ultrason var

öyle valla :sinifsinif: ben günde 2 paket içiyordum şu an içtiğim 2 en fazla 3 tane :umursamaz: buna da şükür diyorum ama bir yandan da tam elimde sigara varken kıpırdarsa belki atarım ve bir daha da almam elime diye umuyorum şu an :Saruboceq:

ben pazartesi günü ayrıntılıya gidiyorum ve ben de ankara'dayım ama benim doktorum bu işi yapabilecek 3 kişi olduğunu söyledi bunlardan da ikisini tercih edeceğini söyledi
ben de en iyisi olarak anılanı tercih ettim ama vereceğim parayı söylemeye inanın utanıyorum :kedi: insanlar o parayla ev geçindiriyor bunlar da 1 saat ultrason muayenesi için alıyorlar üstelik ne cd ne usb hiçbir şeye de çekmiyorlar yalvarsan bile :umursamaz:

darısı başımıza arkadaşım valla ya keşke biz de bir bahaneyle ömür boyu bırakabilsek :Saruboceq:

Ben de istanbul prenatal tanı merkezinde doç dr Ahmet Güle yaptırmıştım. 220 TL verdim. CD verdi bana da içinde 55 tane resim vardı. Burada minik kelebek rumuzlu arkadaşta büyükçekmece kolan hastanesinde çektirmiş, 145 TL vermiş. Ona da CD vermişler.
Sonomed uçmuş gerçekten de orada sanırım radyoloji uzmanı bakıyor.
Medipolde de Doktor Hakan bilmemne ( soyadını hatırlayamadım ) 150 TL civarına yapıyormuş.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMa.s.

arkadaşlar ben çıkıyorum iyi tatiller iyi haftasonları zemuszemus opuyorumnanaktan
pazartesi detaylım var bize dua edin nolur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…