2009 Aralık Anneleri

ılginç..

7 Ağustos 2009 da,

Saat ve tarihte: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dizisi olusuyor :

Saat 12 yi 34 dakika, 56 saniye geçerken saat ve tarih :

1256 07/08/09 olacak...

Yaşamınızda bu bir kez daha olmayacak…

bir yanımız o yüzden bu kadar vicdan azabı çekiyor ya pelin mafoldumben
ama ben direkt gergin ve saldırgan bir hale geçiyorum mafoldumben kendime inanamıyorum bazen ama mani de olamıyorum :gitme:

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye bir kitap var, Migrosta bile satılıyor, 5-6 TL.
Ben o kitabı okuduktan sonra çok rahat bir şekilde bırakmıştım, 6-7 yıl oldu, hiç aramadım.
Herkese Tavsiye ederim, benim ablalarımın ikiside hamileliklerinde doktorun müsade ettiği kadar sigara içtiler ve çocukları büyüyene kadar hastanelerde eziyet çektiler, astım yüzünden.

Kitabı bir okuyun bakın pişman olmayacaksınız ve sigarayı bırakmak ne kadar da kolaymış diyeceksiniz.

bebişlere aldıklarımızın rsmini koyalım mııı
ayy süper olur gerçi bn daha pek bişy alamadım türkiyeye gdince alcam inşşşş:Saruboceq:

:uhm::uhm:n olmuş nolmuş

arkadaşlar ben çıkıyorum iyi tatiller iyi haftasonları zemuszemus opuyorumnanaktan
pazartesi detaylım var bize dua edin nolur :Saruboceq:
bizimde vr p.tesi korkuom ben ya inş hayırlısyla bişy yoktur kızımın :sm_confused:şu ultrasona doktora gderken ödüm kopuyo hepCADIARZU

Ah o korkuyu bana sor. Ben ekrana bile bakamıyordum doktor iyi diyene kadar. Ama artık bebişin hareketlerini hissettiğim için yaşadığını biliyorum. Şimdi de acaba sağlıklı mı diye endişe ediyorum. Ayrıntılı ultrasondan sonra bayağı rahatladım ama gerçi çektirene kadar ömrümden ömür gitti. Doktor devamlı rahat ol kasma kendini deyip durdu.

bencede rahat ol cnm kimseye açıklama yapman gerekmiyo evden getirdiklerini yersin bi şekilde hiiiiç sıkma canını...

burda o bile olmadı ama hava nefes alınabilir ölçüde olduğu için halen mutluyum şahsen zemuszemus

Bende normalde iciyordum . Hamile oldugumu ogrendigim gun son bir sigara ictim ve biraktim. Cok canim istedigim oldu ama tuttum kendimi. Ama doktorum ne istiyorsun dogumda diyince aklima ilk gelen bi sigara bi duble raki oldu :)

bnde hamile kalınca bıraktım sigarayı doğumdan sonra tekrar başlamayıda düşünmüyorum kurtulduğumada şükrediyorum :umursamaz:

ben ankarada anatoliada çektirdim 275 tl. sadece fiyatına değil, ayrıntılıyı çekecek doktorun uzmanlığını da hesaba katmak lazım. neticede 1 kez çekiliyor.

Ömrümde hiç içmedim sigarayı içmem delmaz: Zaten aklım da almıyor hem zehirlen pis pis kok bir de üstüne para ödelaelaelaelaelae

Bende içmediğim zaman asabi oluyorum çatlarım çatık ayyyyyyy kendimden iğreniyorum içince yüzümün ifadesi bile değişiyor beni sigaraya alıştıran arkadaşıı bi bulsam varya iç bitane esra bişey olmaz diye diye alıştırdı

Sigara hiç içmedim ben de.. Eşim içiyor . Hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri yanım içmiyor balkonda içiyor.. onun için de iyi oldu her zaman balkona gitmeye de üşendiği için bayağı azalttı sigarayı sositososito

Benim de eşim içiyor ama evde yasak ancak balkoda içebiliyor. Çocuk olunca bırakıcam diyordu senelerdir. ış ciddiye bindi ya şimdi, bırakıcam ama bankada bırakıcam ( bankacı kendisi) diyor.
Eve getirmeyecekmiş yani. Ne anladım ben o işten. Adamın niyeti yokmuş beni oyalıyormuş meğer.

Canım arkadaşım, verdiğin bilgiler çok yararlı oluyor bana. Senin de işin zor vallahi, iki minik kızın var. Allah kolaylık versin

Aynı sözü benim ki de verdi. Bakalım tutacak mı? tutmazsa çekeceği var bendenklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…