arkadaşlar ben çıkıyorum iyi tatiller iyi haftasonları zemuszemus opuyorumnanaktan
pazartesi detaylım var bize dua edin nolur :Saruboceq:
bir yanımız o yüzden bu kadar vicdan azabı çekiyor ya pelin mafoldumben
ama ben direkt gergin ve saldırgan bir hale geçiyorum mafoldumben kendime inanamıyorum bazen ama mani de olamıyorum :gitme:
ayy süper olur gerçi bn daha pek bişy alamadım türkiyeye gdince alcam inşşşş:Saruboceq:bebişlere aldıklarımızın rsmini koyalım mııı
:uhm::uhm:n olmuş nolmuşİlginç..
7 Ağustos 2009 da,
Saat ve tarihte: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dizisi olusuyor :
Saat 12 yi 34 dakika, 56 saniye geçerken saat ve tarih :
1256 07/08/09 olacak...
Yaşamınızda bu bir kez daha olmayacak…
bizimde vr p.tesi korkuom ben ya inş hayırlısyla bişy yoktur kızımın :sm_confused:şu ultrasona doktora gderken ödüm kopuyo hepCADIARZUarkadaşlar ben çıkıyorum iyi tatiller iyi haftasonları zemuszemus opuyorumnanaktan
pazartesi detaylım var bize dua edin nolur :Saruboceq:
bebişlere aldıklarımızın rsmini koyalım mııı
var bacı var sen tokatlı ara kum gibi... eşim tokat turhal lı benim.sende tokatlısın galiba...
nasılsın anam bacım gıııı....
ayy süper olur gerçi bn daha pek bişy alamadım türkiyeye gdince alcam inşşşş:Saruboceq:
:uhm::uhm:n olmuş nolmuş
bizimde vr p.tesi korkuom ben ya inş hayırlısyla bişy yoktur kızımın :sm_confused:şu ultrasona doktora gderken ödüm kopuyo hepCADIARZU
ya canım benim oruç tutmamayı niye bu kadar büyütüyorsun.Neticede karnında bir canlı taşıyorsun sen yemek yiyorsun diye tepki gösteren göstersin. evden gelirken çantana koysan onlarla doyuyoruz zaten.Zaten bu konuda sana kötü yorum yapacak insanın kusura bakma ama allah korkusu yoktur bence...Kendini rahat bırak allah nasip ederse kaza edip sonra tutarsın kuranda bile yeri var bunun.
Relaks ol boş ver kimse için kendini sıkma kardeşim. Herkesin inancı allahla kul arasında....
burda o bile olmadı ama hava nefes alınabilir ölçüde olduğu için halen mutluyum şahsen zemuszemus
aaaaaaaaaaaa yaşasın bende tokat erbaa lıyım.çok mutlu oldum iyim sen nasılsın buralara geliyomusunuz?
arkadaşlar,ilgi,sevgi bekleyen iki meleğim var benim..biri 6 biri 2 yaşında ..bir de hamilelik..sıcakları saymıyorum bile..ancak vakit bulup oturdum..sizi özlediğimi hissettim birden ve fırsat bulmuşken bi kaç satır haberleşeyim dedim..
.önce inanılmaz hissettiğimi ekleyeyim..sizi tanımadan dertleşmek müthiş...bu nasıl bi samimiyet,negüçlü bi empati değil mi?terapi gibi geliyor bana.evet KK'nın iyileştirici gücü var...
antalyalı arkadaşım,benim ikinci kızım kış bebeği..ama inan o sımsıcak olur dediğin kalın kadife ya da polar tulumlardan ben kullanamadım..ev içi ısısı zaten makul olduğundan ve minicikken mutlaka sarıp sarmalandıklarından bence en uygunu
yine pamuklu giysiler...göbek zaten haftasında düşüyor ve inanın kıyafet hiç sorun olmuyor o bölge için...idrardan koruyun yeter..bu da uygun bez seçimiyle mümkün...
Benim de eşim içiyor ama evde yasak ancak balkoda içebiliyor. Çocuk olunca bırakıcam diyordu senelerdir. İş ciddiye bindi ya şimdi, bırakıcam ama bankada bırakıcam ( bankacı kendisi) diyor.
Eve getirmeyecekmiş yani. Ne anladım ben o işten. Adamın niyeti yokmuş beni oyalıyormuş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?