demek senin bebiş sakin olacak annesi.Ayyyyyyyy maşallah maşallah inşallah bende güzel haberler yazarım arkadaşım akşamları hep çikolata yiyorum hareketlerini hissetmekiçin baya bi bekletiyo bende 22 hafta oldum ama bu harekertazlığı ve dediğim gibirenkli doppler korkutuyo beni bebişlerimiz sağlıklı bişekildezamanında gelsin bebişlerimiz amin kızlar::Saruboceq:
burcu canım benim hoşbulduk.
Hosgeldin Meralcim :) İyi dinlemisinizdir kizinla ohh :)
gunaydın herkese
iyi agrısız sorunsuz bir hafta geçer olur hepimize inşallah
meralciğim hoşgeldin maşallah guzel kızına severim ben onun yanaklarını
Ben tasiniyorum biraz once kesinlesti. Ay canim sıkıldı nasil olcak nasil biticek bilmiyorum . Kasim ayinda tasindim yeni evime . Tasinirkende benim icin su an sorun yok ama ilerde bebek olursa arka balkonun kapatilmasi gerektigini soyledim cunku cidden soguk oluyor o oda. Tamam dedi adamda . Esim aradi gecen hafta kapatamam demis. Bizde ayni sitede baska eve baktik dun esimin arkadasi filanda cikti. Simdi konustuk tasiniyorum bu ay icinde.
kızlaaaaaaaaaaaar günaydın,
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
güzel huzurlu bir hafta diliyorum.
tatil güzeldi ama sayılı gün çabuk geçti ve bitti tabiki.
cuma günü kontrolüm vardı. kızım gayet iyi maşallah.
568 gr. olmuş kilomusu
27 cm'de boyu teyzeleri.
22+6 olduk maşallah maşallah.
yanaklarını gördüm tombik bir kız. ve sürekli esnedi kızlar. el salladı babasına ve teyzesine.
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin.
sizler nasılsınız varmı güzel haberler hııııııııı anlatın bakalım.
ben geçmişi okuyamaıyacağım zor olacak. çok yazmışsınız yineeeeeeeeeeeeee
sağol canım benim hoşbulduk.hoşgeldin meral, maşallah kızımıza.. ay yerim ben onun esnemesini ya..
selam kızlaar. bizde döndük kızımla tatilden. ilk iş günüde bayağı zor oluyoor yaa. inşallah bu hafta doktora gidicem çook merak ediyorum kızımın son halini. inşallah güzel haberlerle dönerim.
selam kızlaar. bizde döndük kızımla tatilden. ilk iş günüde bayağı zor oluyoor yaa. inşallah bu hafta doktora gidicem çook merak ediyorum kızımın son halini. inşallah güzel haberlerle dönerim.
iyi meral teyzesi benım kızımda.kocaman kız oldular baksana maşallah.
benım kızda 2 gundur pek hareketlıydı maşallah meral dışardan bile gözuktu hareketleri
babası elını koyuyor duruyordu geçen haftalar bu haftasonu babası elını koyunca hıssettı tmamen
zaten ona da gerek yoktu dışardan bile belli etti haftasonu karnım oynamaları
ay kalp kalbe karşıymış bilge tm çıkarken yazdım okeyledım senın yazılan çıktı karşıma :)
hadi gözunaydın bugun çayları sen ısmarlarsın artık :)
çıkmam lazım öptm
maşallah bilgecimgünaydınnnnnn opuyorumnanaktan
iyi haberlerle geldikkk
allahıma bin şükür oğluşumun her türlü organı tamam ve normal görünüyor kaydirigubbakcemile5
kızlar ben çıkıyorum
kızımın odasına perde bakmaya gidecegım
ögleden sonra girerim
bilgenın detaylı ultrasonu vardı inşallah iyi sonuçlarla döner dualarımız onunla olsun öptm
tatilden dönenler hoşgeldiniz hepinizzzzz hihoyyyt
özledik yahu vallahi burası ayrı bir alem oldu her türlü sevinç endişe burada paylaşılıyor hepiniz iyi ki varsınızzzzzzzz opuyorumnanaktan
meyboncum ben demin çıktım ayrıntılıdan iki boyutluydu yalnız doppler özelliği vardı kalp odacıklarına falan bakabilmek için yerimseniben herhangi bir ultrasondan farkı yok sadece daha uzun süre ve minik minik her bölgeye bakıyorlar
maşallah bilgecim
oğlun ne kadar olmuş annesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?