2009 Aralık Anneleri

aman dıkkat tansıyonunu takıp et denırse et muhakkak
kızlar benım eltım yuksek tansıyondan komaya grmış 3 gun yogun bakımda kalmış bebegı almışlar anneden umıt kesmışler neysekı kendıne gelmiş
yuksek tansıyon bir hastalık hamılelıkte Preklemsi denılıyormuş adınada
o yuzden aman dıkkat

kızlar bende geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona allahıma şükür çok iyiymiş.14.haftadada şeker yükleme var.iyişallah normal çıkar.zemuszemus

amin inşallah
oglan anası gul gul sen çok şişmedin anlaşılan

canım çok geçmiş olsun.. benimde sabahları ayaklarımın altından kıvılcımlar çıkıyor.. böyle hem acıyor hem kaşınıyor.. tansiyonumda sürekli 8/5

peliiiiiinnnnnnnn klava: ne güzel takacak malzeme verdin şimdi bana sen :mymeka:

hay allam sanki hiç kurmazmışım gibi şimdi bir de bu kabusum olacak mafoldumbenkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

kızlar bende geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona allahıma şükür çok iyiymiş.14.haftadada şeker yükleme var.iyişallah normal çıkar.zemuszemus

14. haftada mı????:uhm:

ay ben acele edıyorum farkındayım ama
vakıt geçsin hemde yavaş yavaş tamamlansın dıyorum cnm ya

ben öncesinde yarı yolda kaldım ya o kadar korkuyorum ki yine hevesim kursağımda kalırsa diye inan cesaret edemiyorum :sinifsinif:

canım çok geçmiş olsun.. benimde sabahları ayaklarımın altından kıvılcımlar çıkıyor.. böyle hem acıyor hem kaşınıyor.. tansiyonumda sürekli 8/5

tuzlu bir şeyler tüketsen de yükselmiyor mu?? çok fenaymış ya dengesini falan da çok bozar insanın o kadar düşük tansiyon :1no2:

peliiiiiinnnnnnnn klava: ne güzel takacak malzeme verdin şimdi bana sen :mymeka:

hay allam sanki hiç kurmazmışım gibi şimdi bir de bu kabusum olacak mafoldumbenkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

cnm benım
kabusun olmasın tabı ama
aklında olsun duzenlı ölç eger öyle bir problemın varsa
hemen mudahele edıp duşururler tansıyonunu
eltım tansıyon yukselmesınden bir habermış ilk hamılelıgınde
e ilkinde böyle bişey yaşayınca diger çocugunda doktor sureklı olçtrmuş tansıyonun çokşükür bişey yaşamamış

valla cnm içim içimi yiyor ama bende daha hiç hazırlık yapmadım toptan alırım diyorum

sağdan soldan ufak tefek gelmeye başladı ben de bugünkü ayrıntılının sonucunu bekliyordum tek tük bir şey alıcam ama o kadar alıp alıp da elimde onlarla kalakalmaktan çok korkuyorum mafoldumben

allahım hepimize ve tüm isteyenlere sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin :Saruboceq:

canım benim bakma sana sardığıma ben bunların hepsini zaten biliyorum
tansiyon biraz yükselmeye meyledince oturup içinde tansiyon ve gebelik kelimeleri geçen bütün metinleri okudum zaten kaydirigubbakcemile3 üstüne afiyet biraz paranoid şizofrenim de ben laelaelaelaelae

Allah korusun bilgeciğim ya
öyle düşünme lutfen
inşallah saglıkla bebişlerimizi alacagız kucaklarımıza
Allah korusun bu kabuslada yaşanmazkı ama
sonuçta kader Allah yazmasın ama kuçucuk bebeklerını çocuklarını da kaybedenler var
o yuzden biz olumlu düşünecegız Allahtan umıd kesmeyecegız
sen kendını almayarak rahat hıssedeceksen alma cnm sonuçta herşey alınır herşeyı olur dogduktan sonrada ama karamsar olmak yokzemuszemusopuyorumnanaktana.s.

sar o zaman anammm bana rahatlayacaksan :)

ben de öyle düşünüyorum nasılsa açıkta kalmayacak bu çocuk giydirecek bir şey yatıracak bir yer elbet bulunur allah izin verirse doyması için dışarıdan bir şeye zaten ihtiyaç yok kaydirigubbakcemile3
bana öyle arada geliyorlar boşver yani esasen sürekli bu korkuyla ve diken üstünde yaşıyor değilim merak etme öyle yaparsam bebeğime zarar vereceğimi çok iyi biliyorum sadece arada geliyorlar işte -tatlicadiarzu-

sakın öyle düşünme cnm benim ben inanıyorumki sonuçların iyi çıkacak bak gör.rahat ol kasma kendini.benimde ilk aylarımda kanamam olmuştu o yüzden eşimde bende korkmuş hiç bişey alamamıştık.ama şuanda çok iyiyiz ve ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.
bide bu gün merdivenlerden düştüm öldüm öldüm dirildim meleğime bişey oldu diye.ama totomun üstüne düştüğüm için şanslıydık meleğim iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…