günaydın,
normalde tansiyonum 10:7di. cts günü sabah bir uyandım, yüz şiş, eller şiş, ayaklarımın üstüne basamıyorum. dru aradım, hemen gel dedi. ortalık birbirine girdi. tansiyon ölçüyolar 10 dk da bir, uzandırdılar. 13:8 olmuş. bebişe baktılar, ohooo onun keyfi yerinde yatıodu. dr beyz ekmeği kesti, 45 dk yürüyüş verdi, 3-4 lt su, hamur işi yasakladı ve günde 4 kez tansiyon kontrolü. bunları zaten sölemişti de ben yapmamıştımşimdi 11:7'ye düştü, baya rahatladım. aman sizde dikkat edin. tansiyon 30mm den fazla yükselmesi çok kritik bişimiş.
valla ben dayanabildiğim kadar geç alıcam her şeyini CADIARZU perde falan daha düşünemiyorum bile :bbo:
Selam kızlar nasılsınız? inan şimdi yazılarınızı okudum ce çok güldüm.Siz degilmiydiniz göbiş isteriz diyen bebişlerde dedi size hem kilo hem gobiş:) Aman aman saglıklı olsunlarda balon gibi yapsınlar razıyız. Kız bebekleri çok şişirir anneyi karın genelde yayvan olur. Kızlar benimde oglum olacak allah onu benim kucagıma saglıkla versin. Tansiyonum falan şuanda normal ödem falanda şimdilik yok gibi....
Allah bize meleklerimizin kokusunu nasip etsin....
kızlar bende geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona allahıma şükür çok iyiymiş.14.haftadada şeker yükleme var.iyişallah normal çıkar.zemuszemus
günaydın,
normalde tansiyonum 10:7di. cts günü sabah bir uyandım, yüz şiş, eller şiş, ayaklarımın üstüne basamıyorum. dru aradım, hemen gel dedi. ortalık birbirine girdi. tansiyon ölçüyolar 10 dk da bir, uzandırdılar. 13:8 olmuş. bebişe baktılar, ohooo onun keyfi yerinde yatıodu. dr beyz ekmeği kesti, 45 dk yürüyüş verdi, 3-4 lt su, hamur işi yasakladı ve günde 4 kez tansiyon kontrolü. bunları zaten sölemişti de ben yapmamıştımşimdi 11:7'ye düştü, baya rahatladım. aman sizde dikkat edin. tansiyon 30mm den fazla yükselmesi çok kritik bişimiş.
aman dıkkat tansıyonunu takıp et denırse et muhakkak
kızlar benım eltım yuksek tansıyondan komaya grmış 3 gun yogun bakımda kalmış bebegı almışlar anneden umıt kesmışler neysekı kendıne gelmiş
yuksek tansıyon bir hastalık hamılelıkte Preklemsi denılıyormuş adınada
o yuzden aman dıkkat
valla ben dayanabildiğim kadar geç alıcam her şeyini CADIARZU perde falan daha düşünemiyorum bile :bbo:
kızlar bende geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona allahıma şükür çok iyiymiş.14.haftadada şeker yükleme var.iyişallah normal çıkar.zemuszemus
ay ben acele edıyorum farkındayım ama
vakıt geçsin hemde yavaş yavaş tamamlansın dıyorum cnm ya
canım çok geçmiş olsun.. benimde sabahları ayaklarımın altından kıvılcımlar çıkıyor.. böyle hem acıyor hem kaşınıyor.. tansiyonumda sürekli 8/5
herkeze afiyetler olsun
peliiiiiinnnnnnnnklava: ne güzel takacak malzeme verdin şimdi bana sen :mymeka:
hay allam sanki hiç kurmazmışım gibi şimdi bir de bu kabusum olacak mafoldumbenkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
valla cnm içim içimi yiyor ama bende daha hiç hazırlık yapmadım toptan alırım diyorum
herkeze afiyetler olsun
cnm benım
kabusun olmasın tabı ama
aklında olsun duzenlı ölç eger öyle bir problemın varsa
hemen mudahele edıp duşururler tansıyonunu
eltım tansıyon yukselmesınden bir habermış ilk hamılelıgınde
e ilkinde böyle bişey yaşayınca diger çocugunda doktor sureklı olçtrmuş tansıyonun çokşükür bişey yaşamamış
sağdan soldan ufak tefek gelmeye başladı ben de bugünkü ayrıntılının sonucunu bekliyordum tek tük bir şey alıcam ama o kadar alıp alıp da elimde onlarla kalakalmaktan çok korkuyorum mafoldumben
allahım hepimize ve tüm isteyenlere sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin :Saruboceq:
canım benim bakma sana sardığıma ben bunların hepsini zaten biliyorum
tansiyon biraz yükselmeye meyledince oturup içinde tansiyon ve gebelik kelimeleri geçen bütün metinleri okudum zaten kaydirigubbakcemile3 üstüne afiyet biraz paranoid şizofrenim de ben laelaelaelaelae
Allah korusun bilgeciğim ya
öyle düşünme lutfen
inşallah saglıkla bebişlerimizi alacagız kucaklarımıza
Allah korusun bu kabuslada yaşanmazkı ama
sonuçta kader Allah yazmasın ama kuçucuk bebeklerını çocuklarını da kaybedenler var
o yuzden biz olumlu düşünecegız Allahtan umıd kesmeyecegız
sen kendını almayarak rahat hıssedeceksen alma cnm sonuçta herşey alınır herşeyı olur dogduktan sonrada ama karamsar olmak yokzemuszemusopuyorumnanaktana.s.
sağdan soldan ufak tefek gelmeye başladı ben de bugünkü ayrıntılının sonucunu bekliyordum tek tük bir şey alıcam ama o kadar alıp alıp da elimde onlarla kalakalmaktan çok korkuyorum mafoldumben
allahım hepimize ve tüm isteyenlere sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?