2009 Aralık Anneleri

hoşgeldin meralcim çok sevindim iyi haberlerine kocaman olmuş kızın benmde stesi kontrolüm yaronda şu srıt ağtrım için hastaneye gideceğim.

günaydınnnnnn opuyorumnanaktan
iyi haberlerle geldikkk
allahıma bin şükür oğluşumun her türlü organı tamam ve normal görünüyor kaydirigubbakcemile5

oh oh çok güzel bilgecim maşalla bugün haberler çok güzelll...Haftaya ii başladık ii biter inşallah

kızlar ben çıkıyorum
kızımın odasına perde bakmaya gidecegım
ögleden sonra girerim
bilgenın detaylı ultrasonu vardı inşallah iyi sonuçlarla döner dualarımız onunla olsun öptm

pelincim maşllah bitirdin odayı .az kaldı alışverşşin ne güzel bense yeni yani alıyorum odayda hala karar veremedik...

Aferim dunur sana :) Benim kizin boyuda 28 cm olmus kilomuz 480 gr . olmus. Benim kiz nasil dunurcum:) Dunurcum tasiniyorum bu arada yardima beklerim kaydirigubbakcemile2

hay maşallah benim güzel gelinime a.s.

okudum dünür gelmez olur muyum yardıma :teytey: daha doğrusu şöyle söyliyim seni oturtmaya hiçbir işe elini sürdürmemeye gelicem taşıyan taşısın yerleştiren yerleştirsin her şey nasılsa rayına girer şakkıdı herkesin önünde söz ver hiçbir şey kaldırmayacaksın ve kendini kesinlikle yormayacaksın a.s
daha geçen hafta evde kalman gerekti hatırlatmama gerek yoktur sanırım hı??? şutarafagitti

inşallah fatmacım allah hepimize iyi sonuçlarla dönmek ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin :Saruboceq:

senin de hem ayrıntılın hem sırt tetkiklerin sorunsuz çıkar inşallahhhhhhhh :Saruboceq:

Yok yok yapmam kesinlikle ama tabi cok zor istedigim gibi yerlesemicem ona takildim sadece artik yavas yavas bi yandan is bi yandan tasinma . Bakalim ne yapcaz. Aman sagligimiz yerinde olsunda.

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben sonunda taşındım daha internetim yok yeni site olduüğu için telekom altyapısını daha kuramamış ilginç!!! neyse karnım büyüdü kıçım büyüdü bebek büyüdü 12 kilo aldım iştahım arttı iki adım yürüsem nefes nefese kalıyorum yaşlı teyzeler gibi belimi tuta tuta hareket ediyorum seksapalite sıfırın altına iniyor otobüste minibüste yer veriyorlar artık ağzımdan sağol evladımı kaçırıcam diye korkuyorum bi gün bi de yer verdiklerinde iyice boynu bükükleri oynuyorum havaya giriyorum ilgiyas yardıma ihtiyacım var gibisinden 24 haftada renkli ultrason ve şeker testini yaptırıcam siz kaçıncı haftalarda yaptınız 20 haftalıkken bebeğim 300 gr gibi bişeydi hareketleri artık bariz dayak köteğe döndü bu arada doktor bi daha kız dedi kesin kızım oluyo allahım allahım

inşallah fatmacım allah hepimize iyi sonuçlarla dönmek ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin :Saruboceq:

senin de hem ayrıntılın hem sırt tetkiklerin sorunsuz çıkar inşallahhhhhhhh :Saruboceq:
saol cnm benm ben ayrıntılıya girdim çok şükür i bnm bebiş ben gireli çok oldu.19. haftaydı sanırım.sırtımda bklm yarın ne diyecekler.

maşallah cnm ii kilo almışssın senin kız olmuştur 600 gr.öyleyse .bu arada gözün aydın cinsiyetin belli olmuş başlarda erkek yılı dedk ama kızlarınız geçti maşalllahhh.

ah esracım ah
evet toplu taşıma aracılarına bindiğimizde yer verir oldular artık:kedi:
bende son bir ayda 5 kilo alınca doktorum kızdı bana:sinifsinif:
şimdi yediklerime daha çok dikkat etmeye başaldım.toplamda 8 kilo aldım bende.
benim kuzuda 568 gr 27 cm olmuş esra teyzesi.
kendime baktığım gibi onuda beslemişim canım.kaydirigubbakcemile2
sağlıklı olsunlarda önemli olan bu.ben cumartesi şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı. detaylı ulatrasonada 29 temmuzda girdim oda normaldi canım.
darısı senin başına

ben de yemeğe kaçıyorum kızlar cokacimcoook herkese afiyet şeker olsun

dünür bak esra da taşınmış ondan taktik al işte çok yorulmadan nasıl taşınılır diye

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben sonunda taşındım daha internetim yok yeni site olduüğu için telekom altyapısını daha kuramamış ilginç!!! neyse karnım büyüdü kıçım büyüdü bebek büyüdü 12 kilo aldım iştahım arttı iki adım yürüsem nefes nefese kalıyorum yaşlı teyzeler gibi belimi tuta tuta hareket ediyorum seksapalite sıfırın altına iniyor otobüste minibüste yer veriyorlar artık ağzımdan sağol evladımı kaçırıcam diye korkuyorum bi gün bi de yer verdiklerinde iyice boynu bükükleri oynuyorum havaya giriyorum ilgiyas yardıma ihtiyacım var gibisinden 24 haftada renkli ultrason ve şeker testini yaptırıcam siz kaçıncı haftalarda yaptınız 20 haftalıkken bebeğim 300 gr gibi bişeydi hareketleri artık bariz dayak köteğe döndü bu arada doktor bi daha kız dedi kesin kızım oluyo allahım allahım

Selam kızlar nasılsınız? inan şimdi yazılarınızı okudum ce çok güldüm.Siz degilmiydiniz göbiş isteriz diyen bebişlerde dedi size hem kilo hem gobiş:) Aman aman saglıklı olsunlarda balon gibi yapsınlar razıyız. Kız bebekleri çok şişirir anneyi karın genelde yayvan olur. Kızlar benimde oglum olacak allah onu benim kucagıma saglıkla versin. Tansiyonum falan şuanda normal ödem falanda şimdilik yok gibi....
Allah bize meleklerimizin kokusunu nasip etsin....

günaydın,

normalde tansiyonum 10:7di. cts günü sabah bir uyandım, yüz şiş, eller şiş, ayaklarımın üstüne basamıyorum. dru aradım, hemen gel dedi. ortalık birbirine girdi. tansiyon ölçüyolar 10 dk da bir, uzandırdılar. 13:8 olmuş. bebişe baktılar, ohooo onun keyfi yerinde yatıodu. dr beyz ekmeği kesti, 45 dk yürüyüş verdi, 3-4 lt su, hamur işi yasakladı ve günde 4 kez tansiyon kontrolü. bunları zaten sölemişti de ben yapmamıştım şimdi 11:7'ye düştü, baya rahatladım. aman sizde dikkat edin. tansiyon 30mm den fazla yükselmesi çok kritik bişimiş.

kaçıncı haftadasın cnm

merhaba güzel bebeklerin güzel anneleri nasılsınız

merhaba iyidir sen nasılsın?

geçmiş olsun
benim de tansiyonum yükselmeye meyilli ama dr'um yüksek tansiyonun bebeğe değil anneye zararı olabileceğini söyledi... "düşük tansiyon bebek için daha risklidir çünkü sonuçta kanınızla besleniyor ve kan basıncınız düşük olursa yeterince besleyemeyebilirsiniz ama yüksek tansiyonda ilk tehdit altında olan bebek değil sizsiniz" dedi ne zaman bu açıklamayı duydum ben sakinleştim ve tansiyonum 11:7'ye oturdu şimdi maşallahı var kafaya ne kadar az takılırsa o kadar az oynuyor yani aslında her şeyi bir anlamda kendimiz yapıyoruz fisfisfis

yok be fatmacıgım daha çok iş var odası boyanacak yada duvarkagıdı olacak
mobilyasını almadık daha eşim önumuzdekı ay alırız eylulde alacagım ödeme var bekle dedı
ben stor perde vardı bebiş odası yapacagım kuçuk odada yeşil tonlarında onu sokup perdecıye göturdum onun aynı olçusunde pembelı bişey begendım bari o çıksın aradan dedım yoksa daha eksık çokk

maşallah kızına esracıgım
hadi bir kız annesı daha oldu
bellı olmasına sevındım tereddutte kalmıştınız şimdi rahat rahat hazırlık yaparsın
ben 21.haftada grdım cnm detaylı ultrsona

valla ben dayanabildiğim kadar geç alıcam her şeyini CADIARZU perde falan daha düşünemiyorum bile :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…