2009 Aralık Anneleri

hanımlar,oturduğunuz yerle ilgili sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?bu bir zorunlulukmuş sanırım..gebeliğin bildirilmesi...benim izimi sürmüşler ve resmen cebren davet edildim gebelik kaydı için..tetanoz aşısını da neredeyse zorla enjekte edeceklerdi...onlara gebeliğimin,konunun uzmanı hekim tarafından izlendiğini ifade etmem,bana uzaylı gibi bakmalarına sebep oldu..tespit ve kayıtla yükümlüymüşler..

ayy allah seni güldürdün beni :roflol:

valla bizim burda tetanoz aşısı yok zaten bnm mahalle kaydımda yok annemn evinde görünüom hala kaydirigubbakcemile3ama kayıt olmak gerektiğini sen söleynce hatırladım biz türkiyedeyken senede bi eve hemşireler gelirdi anneme ecel sorusu gibi sorular sorarlardı:1ninca:
yaş kaç?
kaç çoçuk var?
kaçı evli?
çoçuk düşünüonuzmu?
korunuonuzmu?
nasıl korunuyonuz?
evde hamile varmı?
vs.vs.vskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaaaaaaar günaydın,
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
güzel huzurlu bir hafta diliyorum.

tatil güzeldi ama sayılı gün çabuk geçti ve bitti tabiki.

cuma günü kontrolüm vardı. kızım gayet iyi maşallah.
568 gr. olmuş kilomusu
27 cm'de boyu teyzeleri.
22+6 olduk maşallah maşallah.
yanaklarını gördüm tombik bir kız. ve sürekli esnedi kızlar. el salladı babasına ve teyzesine.

rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin.
sizler nasılsınız varmı güzel haberler hııııııııı anlatın bakalım.
ben geçmişi okuyamaıyacağım zor olacak. çok yazmışsınız yineeeeeeeeeeeeee

Kızlar günaydın bende çok yorgunum çarşamba günü randevum var dr.gidip bebeğimi göreceğim ve renki doppler için gün verecek korkuyorum açıkçası...

Ayyyyyyyy maşallah maşallah inşallah bende güzel haberler yazarım arkadaşım akşamları hep çikolata yiyorum hareketlerini hissetmekiçin baya bi bekletiyo bende 22 hafta oldum ama bu harekertazlığı ve dediğim gibirenkli doppler korkutuyo beni bebişlerimiz sağlıklı bişekildezamanında gelsin bebişlerimiz amin kızlar::Saruboceq:

Hosgeldin Meralcim :) İyi dinlemisinizdir kizinla ohh :)

gunaydın herkese
iyi agrısız sorunsuz bir hafta geçer olur hepimize inşallah
meralciğim hoşgeldin maşallah guzel kızına severim ben onun yanaklarını

şişttt korku ve kötu duşunce yok inşallah iyi haberlerinle sevinecegız senınde

Ben tasiniyorum biraz once kesinlesti. Ay canim sıkıldı nasil olcak nasil biticek bilmiyorum . Kasim ayinda tasindim yeni evime . Tasinirkende benim icin su an sorun yok ama ilerde bebek olursa arka balkonun kapatilmasi gerektigini soyledim cunku cidden soguk oluyor o oda. Tamam dedi adamda . Esim aradi gecen hafta kapatamam demis. Bizde ayni sitede baska eve baktik dun esimin arkadasi filanda cikti. Simdi konustuk tasiniyorum bu ay icinde.

adi adam hem ok deyıp hemde cayan insanlardan tiksiniyorum
iyi yapmışsınız burcu Allah yardımcın olur sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…