ayy allah seni güldürdün beni :roflol:hanımlar,oturduğunuz yerle ilgili sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı?bu bir zorunlulukmuş sanırım..gebeliğin bildirilmesi...benim izimi sürmüşler ve resmen cebren davet edildim gebelik kaydı için..tetanoz aşısını da neredeyse zorla enjekte edeceklerdi...onlara gebeliğimin,konunun uzmanı hekim tarafından izlendiğini ifade etmem,bana uzaylı gibi bakmalarına sebep oldu..tespit ve kayıtla yükümlüymüşler..
günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün? benim çok uykum vaaarmirmirmirmir
sorma bnm de çok uykum var hafta sonu denizdeydik yorgunum çok
Gunaydinlar herkese :lepi:
evet havuz ve deniz insanı baya yoruyor.. ben dün pek de bişey yapmadığım halde yorgun hissediyorum işte
kızlaaaaaaaaaaaar günaydın,
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
güzel huzurlu bir hafta diliyorum.
tatil güzeldi ama sayılı gün çabuk geçti ve bitti tabiki.
cuma günü kontrolüm vardı. kızım gayet iyi maşallah.
568 gr. olmuş kilomusu
27 cm'de boyu teyzeleri.
22+6 olduk maşallah maşallah.
yanaklarını gördüm tombik bir kız. ve sürekli esnedi kızlar. el salladı babasına ve teyzesine.
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin.
sizler nasılsınız varmı güzel haberler hııııııııı anlatın bakalım.
ben geçmişi okuyamaıyacağım zor olacak. çok yazmışsınız yineeeeeeeeeeeeee
kızlaaaaaaaaaaaar günaydın,
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
güzel huzurlu bir hafta diliyorum.
tatil güzeldi ama sayılı gün çabuk geçti ve bitti tabiki.
cuma günü kontrolüm vardı. kızım gayet iyi maşallah.
568 gr. olmuş kilomusu
27 cm'de boyu teyzeleri.
22+6 olduk maşallah maşallah.
yanaklarını gördüm tombik bir kız. ve sürekli esnedi kızlar. el salladı babasına ve teyzesine.
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin.
sizler nasılsınız varmı güzel haberler hııııııııı anlatın bakalım.
ben geçmişi okuyamaıyacağım zor olacak. çok yazmışsınız yineeeeeeeeeeeeee
Ayyyyyyyy maşallah maşallah inşallah bende güzel haberler yazarım arkadaşım akşamları hep çikolata yiyorum hareketlerini hissetmekiçin baya bi bekletiyo bende 22 hafta oldum ama bu harekertazlığı ve dediğim gibirenkli doppler korkutuyo beni bebişlerimiz sağlıklı bişekildezamanında gelsin bebişlerimiz amin kızlar::Saruboceq:
şişttt korku ve kötu duşunce yok inşallah iyi haberlerinle sevinecegız senınde
Ben tasiniyorum biraz once kesinlesti. Ay canim sıkıldı nasil olcak nasil biticek bilmiyorum . Kasim ayinda tasindim yeni evime . Tasinirkende benim icin su an sorun yok ama ilerde bebek olursa arka balkonun kapatilmasi gerektigini soyledim cunku cidden soguk oluyor o oda. Tamam dedi adamda . Esim aradi gecen hafta kapatamam demis. Bizde ayni sitede baska eve baktik dun esimin arkadasi filanda cikti. Simdi konustuk tasiniyorum bu ay icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?