2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun
aman dıkkat et
banyodada dıkkat edın kızlar kaymayın Allah korusun

sar o zaman anammm bana rahatlayacaksan :)

sırnaşık şey:roflol: deli avutuyo yaaaaa :roflol: sağolasın canım benimmmm Şeniz

:1shok: çok geçmiş olsunnnnnn
bak işte düşmüş falan olsam bittiğim andır bütün gün kesin hastanedeydim ben kaydirigubbakcemile3

biliyoruuuuum delilik parayla değil :sm_cool: hep böyle değilim ama inanın yoksa o kadar yoğun stressle benim bu bebeği bu dakikaya kadar sağlıkla getirmem olası değildi malum kaydirigubbakcemile2

[
:1shok: çok geçmiş olsunnnnnn
bak işte düşmüş falan olsam bittiğim andır bütün gün kesin hastanedeydim ben kaydirigubbakcemile3

biliyoruuuuum delilik parayla değil :sm_cool: hep böyle değilim ama inanın yoksa o kadar yoğun stressle benim bu bebeği bu dakikaya kadar sağlıkla getirmem olası değildi malum kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

saol cnm zaten ben hstanede çalışıyorum hergün hastanedeyim yanii kaydirigubbakcemile3

ee hacı hacıyı mekkede delı delıyı dakkada tanırmış derler :)
bende az delı dgılımdır kızım benı bıraz durulttu

geçmiş olsun
aman dıkkat et
banyodada dıkkat edın kızlar kaymayın Allah korusun

saol cnm.evet kızlar çok dikkat etmek lazım merdivenlerden inerken ayağım kaydı birden ne olduğunu anlamadan buldum kendimi yerde.hele benim ki gibi paranoyak bir eşiniz varsa vay haline ben düşerken benden çok çığlık attı

saol cnm zaten ben hstanede çalışıyorum hergün hastanedeyim yanii kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sırnaşık şey:roflol:delikafadulden tam benlikmiş bak kaydirigubbakcemile3 ben de bi hastanede iş arasam :uhm:
5 aylık hamileye iş vermek isteyen hastane sahibi tanıdığı olannnnn :sm_cool:

sana da şekercim a.s
bahar nerelerde o nasıl meralcim?
15 gündür görüşmedik. sadece kandilde mesajlaştık o kadar.
bu 2 haftada siteye uğramadımı?
sanada cnm
öykuye bal şeker olsun yarasın
bal olsun yarasın yavrucuklarımızakaydirigubbakcemile5

pelin ben bu bilgeyi döveceğim.
birşey değil yavrusunuda strese sokuyor.:mymeka:
aradamı geliyorşar sen hiç gitmiyorlar desene.
kızım çocuğuda huzursuz etme ne olur. bol bol dua et. en önemlisi o işte...

tam benlikmiş bak kaydirigubbakcemile3 ben de bi hastanede iş arasam :uhm:
5 aylık hamileye iş vermek isteyen hastane sahibi tanıdığı olannnnn :sm_cool:[/QUOTE]

sırnaşık şey bencede tam senlik yanii artık işi gücü bırakır doktor odalarında olurdun..zemuszemus

ee hacı hacıyı mekkede delı delıyı dakkada tanırmış derler :)
bende az delı dgılımdır kızım benı bıraz durulttu

benim oğlan beni daha çok kudurttu valla :roflol: yoksa ben ağır oturaklı sakin falan melaike kılıklı bi şeydim

puhahahahaha çok inandırıcısızım ben yaaaaa :roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae

valla bir de eşim paranoyak olsa var ya kesin bir hastaneye yerleşirdik biz sırnaşık şey düşünsene oraya ev kurmuşuz kendimize falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah korusun öyle bir şey benim başıma gelse düşmekten değil ama hastaneye ulaşana kadar ağlamaktan bir hal olurdu herhalde çocuğa :bbo:

bahar geçen hafta gırdı gayet ıyımış kızıda o da birara gıda zehırlenmesı geçirmiş
ama iyiyiz şimdi dedi.bende alttan alıyorum yarım saattir ama dellendırecek benide şimdi
oglan sevmeye gelecegız bilge ankaraya yolumuz düşünce akıllı olll :)

geçenlerde bir mesaj attı sanırım her şey yolunda diyordu ama o kadar bahar hakkında bilgim

ya vallahi böyle yaşıyor değilim gayet de rahat ve mutlu bir hamilelik geçiriyorum ama daha önceki kayıptan dolayı temkinliyim bir şey almamak konusunda
yoksa yemin ederim her dakika kendimi ve bebeği dinliyor falan değilim gerçekten gayet sakinim buyrunnnnnnnnn

dua zaten kaçınılmaz hayatım sürekli tahtalara vurmak ve hatim indirmekle meşgulüm kaydirigubbakcemile3 hamininelere döndüm ağzımda sürekli dua :Saruboceq:

merallll ,peluseeee,pln79 kıslarrrrr hamıleyımmmmm

tanışmıyoruz ama allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:

başımla beraber pelincim oğluşumla ve sağlıkla sizi bekliyor olacağız sositosositosengözlerimebaksanab

merallll ,peluseeee,pln79 kıslarrrrr hamıleyımmmmm

Aaaaaa canım çok sevindim yaaa. Şimdi miskin miskin topiği okurken senin mesajınla hem böyle :1shok: hem de böyle delikafadulden oldum vallaha.
Çoook güzel bir haber bu. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım.

yok canım merak edilecek bişey yok.. benim hamilelikten önce 10/6 veya 9/6 idi şimdi 8/5 oldu.. dr. bu çok iyi dedi.. yani benim zaten normalde de normal ölçülerim düşüktü.. bu benim normalimmiş.. hamilelikte de çok iyiymiş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…