sakın öyle düşünme cnm benim ben inanıyorumki sonuçların iyi çıkacak bak gör.rahat ol kasma kendini.benimde ilk aylarımda kanamam olmuştu o yüzden eşimde bende korkmuş hiç bişey alamamıştık.ama şuanda çok iyiyiz ve ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.
bide bu gün merdivenlerden düştüm öldüm öldüm dirildim meleğime bişey oldu diye.ama totomun üstüne düştüğüm için şanslıydık meleğim iyi
sar o zaman anammm bana rahatlayacaksan :)
sakın öyle düşünme cnm benim ben inanıyorumki sonuçların iyi çıkacak bak gör.rahat ol kasma kendini.benimde ilk aylarımda kanamam olmuştu o yüzden eşimde bende korkmuş hiç bişey alamamıştık.ama şuanda çok iyiyiz ve ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.
bide bu gün merdivenlerden düştüm öldüm öldüm dirildim meleğime bişey oldu diye.ama totomun üstüne düştüğüm için şanslıydık meleğim iyi
sırnaşık şey:roflol: deli avutuyo yaaaaa :roflol: sağolasın canım benimmmm Şeniz
:1shok: çok geçmiş olsunnnnnn
bak işte düşmüş falan olsam bittiğim andır bütün gün kesin hastanedeydim ben kaydirigubbakcemile3
biliyoruuuuum delilik parayla değil :sm_cool: hep böyle değilim ama inanın yoksa o kadar yoğun stressle benim bu bebeği bu dakikaya kadar sağlıkla getirmem olası değildi malum kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun
aman dıkkat et
banyodada dıkkat edın kızlar kaymayın Allah korusun
[
:1shok: çok geçmiş olsunnnnnn
bak işte düşmüş falan olsam bittiğim andır bütün gün kesin hastanedeydim ben kaydirigubbakcemile3
biliyoruuuuum delilik parayla değil :sm_cool: hep böyle değilim ama inanın yoksa o kadar yoğun stressle benim bu bebeği bu dakikaya kadar sağlıkla getirmem olası değildi malum kaydirigubbakcemile2
15 gündür görüşmedik. sadece kandilde mesajlaştık o kadar.sana da şekercim a.s
bahar nerelerde o nasıl meralcim?
bal olsun yarasın yavrucuklarımızakaydirigubbakcemile5sanada cnm
öykuye bal şeker olsun yarasın
pelin ben bu bilgeyi döveceğim.Allah korusun bilgeciğim ya
öyle düşünme lutfen
inşallah saglıkla bebişlerimizi alacagız kucaklarımıza
Allah korusun bu kabuslada yaşanmazkı ama
sonuçta kader Allah yazmasın ama kuçucuk bebeklerını çocuklarını da kaybedenler var
o yuzden biz olumlu düşünecegız Allahtan umıd kesmeyecegız
sen kendını almayarak rahat hıssedeceksen alma cnm sonuçta herşey alınır herşeyı olur dogduktan sonrada ama karamsar olmak yokzemuszemusopuyorumnanaktana.s.
aradamı geliyorşar sen hiç gitmiyorlar desene.ben de öyle düşünüyorum nasılsa açıkta kalmayacak bu çocuk giydirecek bir şey yatıracak bir yer elbet bulunur allah izin verirse doyması için dışarıdan bir şeye zaten ihtiyaç yok kaydirigubbakcemile3
bana öyle arada geliyorlar boşver yani esasen sürekli bu korkuyla ve diken üstünde yaşıyor değilim merak etme öyle yaparsam bebeğime zarar vereceğimi çok iyi biliyorum sadece arada geliyorlar işte -tatlicadiarzu-
ee hacı hacıyı mekkede delı delıyı dakkada tanırmış derler :)
bende az delı dgılımdır kızım benı bıraz durulttu
saol cnm.evet kızlar çok dikkat etmek lazım merdivenlerden inerken ayağım kaydı birden ne olduğunu anlamadan buldum kendimi yerde.hele benim ki gibi paranoyak bir eşiniz varsa vay haline ben düşerken benden çok çığlık attı
15 gündür görüşmedik. sadece kandilde mesajlaştık o kadar.
bu 2 haftada siteye uğramadımı?
bal olsun yarasın yavrucuklarımızakaydirigubbakcemile5
pelin ben bu bilgeyi döveceğim.
birşey değil yavrusunuda strese sokuyor.:mymeka:
aradamı geliyorşar sen hiç gitmiyorlar desene.
kızım çocuğuda huzursuz etme ne olur. bol bol dua et. en önemlisi o işte...
15 gündür görüşmedik. sadece kandilde mesajlaştık o kadar.
bu 2 haftada siteye uğramadımı?
bal olsun yarasın yavrucuklarımızakaydirigubbakcemile5
pelin ben bu bilgeyi döveceğim.
birşey değil yavrusunuda strese sokuyor.:mymeka:
aradamı geliyorşar sen hiç gitmiyorlar desene.
kızım çocuğuda huzursuz etme ne olur. bol bol dua et. en önemlisi o işte...
merallll ,peluseeee,pln79 kıslarrrrr hamıleyımmmmm
bahar geçen hafta gırdı gayet ıyımış kızıda o da birara gıda zehırlenmesı geçirmiş
ama iyiyiz şimdi dedi.bende alttan alıyorum yarım saattir ama dellendırecek benide şimdi
oglan sevmeye gelecegız bilge ankaraya yolumuz düşünce akıllı olll :)
ayyyyy
inanmıyorum
aglayacagım resmen
gözunaydın
vallahi içimde bişey oldu ürpertı gibi
cnm gözunaydın
Allah kucagına almayı nasip etsın inşallah
14. haftada mı????:uhm:
ben öncesinde yarı yolda kaldım ya o kadar korkuyorum ki yine hevesim kursağımda kalırsa diye inan cesaret edemiyorum :sinifsinif:
tuzlu bir şeyler tüketsen de yükselmiyor mu?? çok fenaymış ya dengesini falan da çok bozar insanın o kadar düşük tansiyon :1no2:
tanışmıyoruz ama allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:
sagol canım benım çok sagol...aralık annesıydım bende bebegımı kaybetmıstım....şimdi yenıden hamıleyım...hep çok mutluyum hem cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?