tanışmıyoruz ama allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:
sagol canım benım çok sagol...aralık annesıydım bende bebegımı kaybetmıstım....şimdi yenıden hamıleyım...hep çok mutluyum hem cok korkuyorum
yol öyle korku bol bol dura edeceğiz hep beraber senin için.
sagol canım benım .ağlama güzelim sakın benıde ağlatma.dua et benım için.
canım canım canım benim yaaaaaaaaaaaaaaa
rabbim tamamına erdirsin.
senin ve eşinin adına çok sevindim çok mutlu oldum.
eee anlat bakalım nasıl öğrendin duygularını çok merak ediyorum:sm_cool::sm_cool:
dularım senınle cnm
inşallah tamamına erecek bu sefer
hepimizinki için geçerli gerçi
Allah sonuna tamamına erdirsin kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
kafana takılanlar olursa testlerle ilgili ultrasonlarla kılolarla ilgili biz burdayız sor bize cnm
sen şimdi hangi ay annesi olacaksın inşallah
sagol canım benım çok sagol...aralık annesıydım bende bebegımı kaybetmıstım....şimdi yenıden hamıleyım...hep çok mutluyum hem cok korkuyorum
Bende geldim yemegimi yedim. Cok tebrik ederim bu arada :)
dularım senınle cnm
inşallah tamamına erecek bu sefer
hepimizinki için geçerli gerçi
Allah sonuna tamamına erdirsin kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
kafana takılanlar olursa testlerle ilgili ultrasonlarla kılolarla ilgili biz burdayız sor bize cnm
sen şimdi hangi ay annesi olacaksın inşallah
allahım nerde isteyen varsa hayırlısıyla versın herkese.kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah hayırlısılya...
tesekkur ederım ilginize...
heralde mayısa gelıcek bılmıyorumkı..son adet 15 temmuz.
kızlar c.tesi günü annemle havuzlu hana gittik bebişe ne lazımsa aldık dışarıya nazaran daha ucuz ve çok güzel ilgileniyorlar en alt kat tamamen bir dükkana ait hepsini aynı yerden aldık tavsiye ederim gidebilecek olanlara mahmutpaşada kime sorsan tarif edebilirler
amin canım benımmm inşallah hep beraber ınsallah...son adet tarıhım 15 temmuzdu hesaplara gore dun adet olmalıydım.. ama son bırhaftadır kasıklarımda agrı ve bulantı hıssı vardı. cumartesı gunu çokkoyu kahrengı gıbı bı akıntı geldı..dedım buayda geçti artık.sonra gerısı gelmedı.. sonra dun yıne bır damla ve yıne cok koyu sıyaha yakın..ve devamı yok. bugün öğlen yaptım testı tıtreyerek kalp atısları ıcınde.titreyerek...ve çizgiyı gördum işte...çok karısıgım elim ayagım bosaldı.. sevındım korktum sasırdım..testı yaparken allahım nolur hayırlısı ıse göster dedım....ve sonuççççç :Saruboceq:
Ben senin yerine hemen baktım canım. Şu anda 3 hafta 5 günlük hamilesin. Muhtemel doğum tarihinde 21 Nisan 2010 olarak görünüyor.
Korkma demek kolay biliyorsun benim de yaşadıklarımı hala paranoyam tam geçmiş değil ama inan ki o bebişinin nasibi varsa bu hayatta hiçbir şey olmuyor Allah'ın izniyle.
Dualarımız seninle canım. Haberdar et gelişmelerden.
Kizlar bu arada İstanbul bulusmasi yapacak miyiz ? Ufaktan tarih belirleyelim diyorum Eylul ilk hafta yada ikinci hafta gibi de herkes planini ona gore yapsin ne dersiniz ?
kızlar c.tesi günü annemle havuzlu hana gittik bebişe ne lazımsa aldık dışarıya nazaran daha ucuz ve çok güzel ilgileniyorlar en alt kat tamamen bir dükkana ait hepsini aynı yerden aldık tavsiye ederim gidebilecek olanlara mahmutpaşada kime sorsan tarif edebilirler
Kizlar bu arada İstanbul bulusmasi yapacak miyiz ? Ufaktan tarih belirleyelim diyorum Eylul ilk hafta yada ikinci hafta gibi de herkes planini ona gore yapsin ne dersiniz ?
Ben senin yerine hemen baktım canım. Şu anda 3 hafta 5 günlük hamilesin. Muhtemel doğum tarihinde 21 Nisan 2010 olarak görünüyor.
Korkma demek kolay biliyorsun benim de yaşadıklarımı hala paranoyam tam geçmiş değil ama inan ki o bebişinin nasibi varsa bu hayatta hiçbir şey olmuyor Allah'ın izniyle.
Dualarımız seninle canım. Haberdar et gelişmelerden.
Selam kızlar şimdi dr.dan geldim oğluşumu gördüm maşallah 700 gr.olmuş
yarın yine gidicez şeker testi yapılıcakmışyerimseniben
Ben de geçen o taraflardaydım. Biraz bakındım ama bulamadım kimseye de sormadım nerede diye.
Yalnız orada da park problemi var çok fena bir şekilde. Resmen soyguncu olmuşlar yaa bir saate kadar 5 TL bir saatten sonra her saat başı 3 TL yazıyor ispark.
Dün Büyükçekmece'ye giderken Avcıları geçince E-5 üzerinde büyük bir bebek çocuk mağazasına girdik. Yolu o tarafa gidenler mutlaka bir baksın o kadar güzel ciciler var ki hem de hepsi bir arada. Alt katında yatak ana kucağı oto koltuğu çeşit çeşit üst katta da kıyafetler ve oyuncaklar. İsmi de Bebe&Çocuk. İnternet sitesi de varmış aynı isimde. Dün iki tane minicik bady aldık şimdilik bakmakla yetindik ama tam istediğim boyutlarda karyola da vardı. Sanırım oradan alabilirim karyolasını.
Ben de doğumuna kadar çöp almayacağım diyordum ama şimdi çok heveslenmeye başladım gerçektende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?