çok sagol gülüm benım. çok tesekkur ederım...ve cok haklısın..nasıpse eğeri,hayırlısıysa zaten gelıyor dımı kucagına.hep öyle dua edıyorum allahıma..
sizi çok sevıyorum haber verıcem gelısmelerden kendınıze bebıslerınıze cok ıyı bakın canlarım ...
Selam kızlar şimdi dr.dan geldim oğluşumu gördüm maşallah 700 gr.olmuş
yarın yine gidicez şeker testi yapılıcakmışyerimseniben
inş.canım.maşallah ogluşuna
hadi yarında iyi sonuçlarla gel inşallah
çok sagol gülüm benım. çok tesekkur ederım...ve cok haklısın..nasıpse eğeri,hayırlısıysa zaten gelıyor dımı kucagına.hep öyle dua edıyorum allahıma..
sizi çok sevıyorum haber verıcem gelısmelerden kendınıze bebıslerınıze cok ıyı bakın canlarım ...
allah nazarlardan saklasın maaşallahhh kocaman adam olmuş yahu
3 haftaya benimki de o kadar mı olacak yahu fisfisfis şu ankinin 2 katı yani :1shok:kaydirigubbakcemile3
amin canım benımmm inşallah hep beraber ınsallah...son adet tarıhım 15 temmuzdu hesaplara gore dun adet olmalıydım.. ama son bırhaftadır kasıklarımda agrı ve bulantı hıssı vardı. cumartesı gunu çokkoyu kahrengı gıbı bı akıntı geldı..dedım buayda geçti artık.sonra gerısı gelmedı.. sonra dun yıne bır damla ve yıne cok koyu sıyaha yakın..ve devamı yok. bugün öğlen yaptım testı tıtreyerek kalp atısları ıcınde.titreyerek...ve çizgiyı gördum işte...çok karısıgım elim ayagım bosaldı.. sevındım korktum sasırdım..testı yaparken allahım nolur hayırlısı ıse göster dedım....ve sonuççççç :Saruboceq:
Gel sende dunurcum
çok zor be dünür CADIARZU planlarda olan bir seyahat olsa o arada buluşmaya da gelinir de hiç aklımızda olmayan bir şey :sm_confused: doğumdan önce büyük ihtimalle geliriz ama istanbul'a o zaman görüşebildiğimiz kadarıyla görüşürüz inşallah şakkıdı
Orasi cok buyuk bir yer . Zaten butun eksiklerini alabilecegin yer . Benim isyerim Avcilarda evde Beylikduzunde sanirim bende ordan alcam once gidip arastirma yapmak lazim .
Evet canım insanın başı dönüyor resmen o kadar çok çeşit var ki. Ben en çok oto koltuğu ve pusetlere takmış durumdayım. Dünya kadar çeşit ve bir o kadar da fiyatlar arasında uçurum var. Ben genelde araştırır araştırır, zar zor bir şey alır, sonra da pişman olurum.
Bir de arkadaşlar biz dün şaşırdık resmen. Bu yavrucuklara ne giydireceğiz ilk aylarda? Sonuçta kış bebeği bunlar. Ama kıyafetler hep incecik pamuklu. Tamam hani hırka falan giydirilir de . Acaba daha kalınları gelir mi ilerde. Ben geçen gün sordum bundan kalınları gelmez dedi kız.
arkadaşlar günlük beslenme programınızda neler var daha doğrusu neler yiyorsunuz? bu haftalar beyin gelişiminin olduğu haftalar biliyosunuz.. neler yapmalıyız birbirimizden örnek alalım, fikir alış verişi yapalım..
kızlar sat 7 mart bebek ne ağırlıktadır boyo ne kadar olmuştur.
kızlar sat 7 mart bebek ne ağırlıktadır boyo ne kadar olmuştur.
ben cevız ve semızotu salatası yapıp yıyorum mutlaka
hastane çıkışları standart oluyor cnm
kalın olmuyor
kışlık pijama gibi şeyler gelır birde tulumlar kadife falan dediler banada
annemde o kadar kuçuk hırka yelek bulunmuyor dedi öruyor sagolsun durmaksızın
patık hırka yelek
aa süper sağlıklı ve süper lezzetli bir öneri.. deneyebilirim.. her ün mü yiyorsun.. eşim balıkda balık diye tutturdu, gerçi ben pişirmeyeceğim ama işten çıkmış çıkmış canım onu yemek istemiyor bazen işte.. pekde yiyemedim doğrusu balık filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?