2009 Aralık Anneleri

bizde senı sevıyoruz
sende çok dıkkat et cnm kendıne

Selam kızlar şimdi dr.dan geldim oğluşumu gördüm maşallah 700 gr.olmuş
yarın yine gidicez şeker testi yapılıcakmışyerimseniben

allah nazarlardan saklasın maaşallahhh kocaman adam olmuş yahu

3 haftaya benimki de o kadar mı olacak yahu fisfisfis şu ankinin 2 katı yani :1shok:kaydirigubbakcemile3

Sende çok iyi bak kendine ve biran önce doktora görün. Şu an gerçi bir şey görünmez ultarsonda ama daha önce düşük öykün olduğu için doktor progesteron ve kan sulandırıcı hap verebilir tedbir olarak.

allah nazarlardan saklasın maaşallahhh kocaman adam olmuş yahu

3 haftaya benimki de o kadar mı olacak yahu fisfisfis şu ankinin 2 katı yani :1shok:kaydirigubbakcemile3

sağol canım olucak tabi :) artık hızla büyüyorlar bu arada bizde şişiyoruz tabi:dance:

rabbim tamamına erdirsin tatlım.
aman yorma dikkatet kendine.

Gel sende dunurcum

çok zor be dünür CADIARZU planlarda olan bir seyahat olsa o arada buluşmaya da gelinir de hiç aklımızda olmayan bir şey :sm_confused: doğumdan önce büyük ihtimalle geliriz ama istanbul'a o zaman görüşebildiğimiz kadarıyla görüşürüz inşallah şakkıdı

Bekleriz dunur her zaman:)

arkadaşlar günlük beslenme programınızda neler var daha doğrusu neler yiyorsunuz? bu haftalar beyin gelişiminin olduğu haftalar biliyosunuz.. neler yapmalıyız birbirimizden örnek alalım, fikir alış verişi yapalım..

Orasi cok buyuk bir yer . Zaten butun eksiklerini alabilecegin yer . Benim isyerim Avcilarda evde Beylikduzunde sanirim bende ordan alcam once gidip arastirma yapmak lazim .

Evet canım insanın başı dönüyor resmen o kadar çok çeşit var ki. Ben en çok oto koltuğu ve pusetlere takmış durumdayım. Dünya kadar çeşit ve bir o kadar da fiyatlar arasında uçurum var. Ben genelde araştırır araştırır, zar zor bir şey alır, sonra da pişman olurum. Bunda da öyle olacak diye korkuyorum.

Bir de arkadaşlar biz dün şaşırdık resmen. Bu yavrucuklara ne giydireceğiz ilk aylarda? Sonuçta kış bebeği bunlar. Ama kıyafetler hep incecik pamuklu. Tamam hani hırka falan giydirilir de . Acaba daha kalınları gelir mi ilerde. Ben geçen gün sordum bundan kalınları gelmez dedi kız.

hastane çıkışları standart oluyor cnm
kalın olmuyor
kışlık pijama gibi şeyler gelır birde tulumlar kadife falan dediler banada
annemde o kadar kuçuk hırka yelek bulunmuyor dedi öruyor sagolsun durmaksızın
patık hırka yelek

kızlar sat 7 mart bebek ne ağırlıktadır boyo ne kadar olmuştur.

canım bu herkesde farklılık gösteriyor.. ben de bazen bazkıyorum haftası benimle olan arkadaşlarımın bebekleri daha uzun ve ağırlığı daha fazla, ama bu bir sorun olduğunu yada bir eksikliği göstermiyormuş.. her bebeğin kendine has büyüme temposu varmış.. o nedenle kontrollerin esnasında dr. un sana söylediği neyse senin normalin odur.. zaten dr. az bebek büyürse uyarır seni.. illaki konuşur bu konuyu.. dr. normal diyorsa normaldir bilki.. bu konuyu endişen varsa ensişeni dr. unla paylaş.. seni aydınlatacaktır..

ben cevız ve semızotu salatası yapıp yıyorum mutlaka

aa süper sağlıklı ve süper lezzetli bir öneri.. deneyebilirim.. her ün mü yiyorsun.. eşim balıkda balık diye tutturdu, gerçi ben pişirmeyeceğim ama işten çıkmış çıkmış canım onu yemek istemiyor bazen işte.. pekde yiyemedim doğrusu balık filan..

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım o patikleri hırkaları yeleği :))
O zaman biraz daha beklemek gerekiyor kıyafet alışverişi için. Şimdikiler hep yazlık incecik çünkü.

cevız hergun 3-4 tane
semızotu salatasınıda haftada 2 kere muhakkak yemeye çalışıyorum
yogurt sarımsak semızotu birazda z.yagı basit ve lezzetlı ve çok yararlıymış bebişe

Kızlar ceviz hergünbende yiyorum balıla fazla aram olmadığı için balık yağı haplarını içiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…