bende enson 10 gün önce gitmiştim 340 gr 20cm demiştibenım hiçbir fikrim yok cnm ya
ben en son 24 temmuzda gtmıştım
24 agustosta gdecegım birdaha da
Evet canım insanın başı dönüyor resmen o kadar çok çeşit var ki. Ben en çok oto koltuğu ve pusetlere takmış durumdayım. Dünya kadar çeşit ve bir o kadar da fiyatlar arasında uçurum var. Ben genelde araştırır araştırır, zar zor bir şey alır, sonra da pişman olurum. Bunda da öyle olacak diye korkuyorum.
Bir de arkadaşlar biz dün şaşırdık resmen. Bu yavrucuklara ne giydireceğiz ilk aylarda? Sonuçta kış bebeği bunlar. Ama kıyafetler hep incecik pamuklu. Tamam hani hırka falan giydirilir de . Acaba daha kalınları gelir mi ilerde. Ben geçen gün sordum bundan kalınları gelmez dedi kız.
inş.canım.
Bu havuzlu han a bende gitmek istiyorum alışveriş için.
acaba açık mıdır pazar günü bilen varmı?
Kızlar ceviz hergünbende yiyorum balıla fazla aram olmadığı için balık yağı haplarını içiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım o patikleri hırkaları yeleği :))
O zaman biraz daha beklemek gerekiyor kıyafet alışverişi için. Şimdikiler hep yazlık incecik çünkü.
kaçıncı haftadasın cnm
Kızlar ceviz çok önemliymiş ama ben bir türlü alamadım, unuttum. Kabuklu mu alıyorsunuz yoksa ayıklanmış mı? Kabuklu alıp kırmaya üşeniyorum, ama ayıklanmışlar da çok sağlıklı değil diyorlar
kabuklu olması lazımmış
ben bımden alıyorum çok taze ve elınle 2 cevızı bırleştirip kırabılıyorsun ugrastırmıyor ince kabuklu tavsiye ederim yanı
amin cnm hepimizinkilere
tabı tabı
hastane çıkışı tarzı şey aldım bende
badi falan almışstım kolsuz heveslenıp çok ama onları hep 6 aylık ve ustu aldım
ramazan bayramından sonra bol bol çıkar kışlık alırız
canım benim bakma sana sardığıma ben bunların hepsini zaten biliyorum
tansiyon biraz yükselmeye meyledince oturup içinde tansiyon ve gebelik kelimeleri geçen bütün metinleri okudum zaten kaydirigubbakcemile3 üstüne afiyet biraz paranoid şizofrenim de ben laelaelaelaelae[/QUOTE
bende gittim üstüne bi de tansiyon yüzünden prematüre doğan çocukların duurmlarını okudum..moral yerlere indişimdi 11:7 12:8 gidip geliyo bakalım. inşallah bişi olmaz. o paranoyaklık bende de hat safhada maalesef:sinifsinif:
ay ben çok duydum orayı ama
ben oraya gırersem kafayı yerım herhalde çıkamam
ihtiyac listesınden fazlasını alırım herhalde
çanta almaya hayatımda ilk defa geçen ramazan kapalı çarşıya gitmiştim kızlarla
ezan okundu ben hala yollardaydım oruçlu oruçlu :)
5 - 6 saat çantamı bakılır
aynen canım zaten annemle en büyük zevkimiz çarşıya gitmek hele c.tesi kaybettik kendimizi tabii parasal açıdan da annem battı :) ilk bebeğe anneanneler alırmış diye önce seçti sonra sevdi sonra aldı canım benim
kızlarrr herkesee merhabaaa...
nasılsınız bebişler nasıl herkes ii mi?
bende gittim üstüne bi de tansiyon yüzünden prematüre doğan çocukların duurmlarını okudum..moral yerlere indişimdi 11:7 12:8 gidip geliyo bakalım. inşallah bişi olmaz. o paranoyaklık bende de hat safhada maalesef:sinifsinif:
kızlarrr herkesee merhabaaa...
nasılsınız bebişler nasıl herkes ii mi?
ben cevız ve semızotu salatası yapıp yıyorum mutlaka
Selam kızlar, ben de pusetlere takmış durumdayım. Diğer forumlarda bu konuya değinmişler, ordan kopyaladımusetler, çift yönlü olmalı, hafif olmalı,tek elle katlanabilmeli,katlandığında desteksiz ayakta durabilmeli,tentesi tam kapanabilmeli,tentesinde üstte ve yanda pencereler olmalı ki hem biz bebeği görelim hem de bebek tenteyi kapattığımızda çevreyi inceleyebilsin,kumaşı terletmemeli üşütmemeli,5 nokta emniyet kemeri olmalı,ayak koyma yeri ayarlanabilmeli,tüm tekerleri 360 derece dönmeli amortisörlü olmalıki hareket kabiliyeti artsın,alt sepeti geniş olmalı,sırt kısmı tam yatabilmeli küçük bebekler için.tekerler büyük olmalı,arabanın sırt kısmı geniş olmalı,boyun desteği olmalı.. ..
Bence çift yönlü olması güzel ama tek yönlü ve hafif pusetler de kullanışlı. Katlandığında bagaja sığabilmeli. Bir de hafiflik önemliymiş, 10 kiloluk bir şeyi taşımak, merdivenlerden indirmek zor olabilir.
bende her gün 5-6 tane ceviz, haftada 2 semiz otu salatası ve haftada 1 balık yiyorum. balığı istemneye istemeye yiyorum. dr dan omega 3 takviyesi istedim bebeğe hiç faydası yok mutlaka gerçek balık yemen lazım dedi. ton balığını da haftada 1 yiyebiliyorum
Teşekkürler bilgiler için. Bu hafif pusetlerde de bebek rahat edemeyecekmiş gibi geliyor bana. Taşıma açısından da hafif olaması önemli. Bakalım deneye deneye bulacağız artık.
Şimdi bir tane baktım nette 1.848 TL diyor yav.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?