2009 Aralık Anneleri

Selam kızlar, ben de pusetlere takmış durumdayım. Diğer forumlarda bu konuya değinmişler, ordan kopyaladım usetler, çift yönlü olmalı, hafif olmalı,tek elle katlanabilmeli,katlandığında desteksiz ayakta durabilmeli,tentesi tam kapanabilmeli,tentesinde üstte ve yanda pencereler olmalı ki hem biz bebeği görelim hem de bebek tenteyi kapattığımızda çevreyi inceleyebilsin,kumaşı terletmemeli üşütmemeli,5 nokta emniyet kemeri olmalı,ayak koyma yeri ayarlanabilmeli,tüm tekerleri 360 derece dönmeli amortisörlü olmalıki hareket kabiliyeti artsın,alt sepeti geniş olmalı,sırt kısmı tam yatabilmeli küçük bebekler için.tekerler büyük olmalı,arabanın sırt kısmı geniş olmalı,boyun desteği olmalı.. ..

Bence çift yönlü olması güzel ama tek yönlü ve hafif pusetler de kullanışlı. Katlandığında bagaja sığabilmeli. Bir de hafiflik önemliymiş, 10 kiloluk bir şeyi taşımak, merdivenlerden indirmek zor olabilir.

Kızlar ceviz hergünbende yiyorum balıla fazla aram olmadığı için balık yağı haplarını içiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kızlar ceviz çok önemliymiş ama ben bir türlü alamadım, unuttum. Kabuklu mu alıyorsunuz yoksa ayıklanmış mı? Kabuklu alıp kırmaya üşeniyorum, ama ayıklanmışlar da çok sağlıklı değil diyorlar

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım o patikleri hırkaları yeleği :))
O zaman biraz daha beklemek gerekiyor kıyafet alışverişi için. Şimdikiler hep yazlık incecik çünkü.

amin cnm hepimizinkilere
tabı tabı
hastane çıkışı tarzı şey aldım bende
badi falan almışstım kolsuz heveslenıp çok ama onları hep 6 aylık ve ustu aldım
ramazan bayramından sonra bol bol çıkar kışlık alırız

kabuklu olması lazımmış
ben bımden alıyorum çok taze ve elınle 2 cevızı bırleştirip kırabılıyorsun ugrastırmıyor ince kabuklu tavsiye ederim yanı

bildiğim kadarıyla bebiş kıyafetleri çok kalın olmuyor ama badiler uzun kollu olanlardan aldık bazı bebeklerde kadife rahatsız ediyormuş artık ne yapalım hırka yelek battaniye büyüteceğiz

aynen canım zaten annemle en büyük zevkimiz çarşıya gitmek hele c.tesi kaybettik kendimizi tabii parasal açıdan da annem battı :) ilk bebeğe anneanneler alırmış diye önce seçti sonra sevdi sonra aldı canım benim

ahhh şu annelerin hakkı cıdden ödenmez
hele hamıle kalınca daha da iyi anladım
daha görmedıgımız kokusunu almadıgımız yavrularımız oldu hayatımız
bide annane olunca böyle olacagız sanırım
annemde çok heveslı aslında 3.kez annane olacak ama
benim ilk çocugum dıye pek heveslı

benim dr "yalvarırım her şeyi okumayın artık yaaa" diyor zaten delikafadulden bugünden sonra iyiden rahatladım ben :1rolleyes: yani sanırım kaydirigubbakcemile3

kızlarrr herkesee merhabaaa...
nasılsınız bebişler nasıl herkes ii mi?

merhabaaaaaa :teytey:
biz iyiyiz teyzesi siz napıyosunuz bakalımmmmm sengözlerimebaksanab

ben cevız ve semızotu salatası yapıp yıyorum mutlaka

bende her gün 5-6 tane ceviz, haftada 2 semiz otu salatası ve haftada 1 balık yiyorum. balığı istemneye istemeye yiyorum. dr dan omega 3 takviyesi istedim bebeğe hiç faydası yok mutlaka gerçek balık yemen lazım dedi. ton balığını da haftada 1 yiyebiliyorum

Teşekkürler bilgiler için. Bu hafif pusetlerde de bebek rahat edemeyecekmiş gibi geliyor bana. Taşıma açısından da hafif olaması önemli. Bakalım deneye deneye bulacağız artık.
Şimdi bir tane baktım nette 1.848 TL diyor yav.:1shok:

hakikaten ya hiç çekilmiyor balık zaten sevmezdim mecburiyetten yedikçe her lokma ağzımda büyüyor mafoldumben

semizotu ve ceviz alayım ben giderken :1rolleyes:

Mothercare'e kışlıklar gelmiş kızlar, ama bir tulum 60 lira, o kadar verilir mi bilemem. Hırkalar, kadife tulumlar, pamuklu kışlıklar, pijamalar falan vardı.

Ya sorma, travel sistemlere baktım ben de, içinde araba koltuğu da oluyor onlar da benzer fiyatlarda. Jane arabaları da güzel diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…