2009 Aralık Anneleri

valla ben de beğendim bir tane anakucağı da oluyor 1200 küsur da onun fiyatı mafoldumben ama şurada ucuz şeyler var ama yakından görmek gerek tabii E-Bebek | Outlet | Outlet Bebek Arabası |

valla ablam kızına aldı puset 5 kere bınmedi bile
geçen ay araba koltugu aldık beraber ablamla (dedım kızın herşeyı bızım kıza kalıyor yarı parasını ben vereyım :) )onada bınmem diye agla agla
bu dedıklerıme göre karar verın derim ben

yurumeye baslayınca yanı 1 yaşından sonra veletler kendını bişey zannedıyor puset falan hak getire yurumek ıstıyorlar genellıkle durmuyorlar arabada
tabı çocugundan çocuguna degişir ama

biz iyiyiz sen ve kızın nasıl baharcıgım
sabah muhabbetını yaptık daha
herşey yolunda dımı

iyiyiz tatlım kızım bugün biraz naz yaptı sanıırm bana. hiç hareket etmedi ama baya konuştuktan sonra ikna oldu :))
dedikodumu mu yaptınız bakim :) geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız valla gene. Özlüyorum sizi ama gelemiyorum her zaman

Çok şkür cnm. herkesin ii haberlerini alınca daha da mutlu oluyorumm

bebek arabaları için dolaştım biraz ben. kimse üç tekerlekli olanları önermiyor. eltim aldı 3 tekerlekli çok ağır. çok zor oluyor. en iyisi 4 tekerlekli ve hafif olması. akşama alıcaz sanırım ben size detayları yazarım

meral geldı tatıldende sende ne zamandır yoksun gibisinden konuştk
kızına isim bulamadınmı daha bahar
bizde senı özluyoruz valla

ekımde ındırıme girer cnm
nasılolsa vaktımız var bekle derim

Şimdilik beklemedeyim, yani kendimi tutmaya çalışıyorum :)) Pahada ağır şeyleri şimdiden alıp, kıyafetleri falan sona saklamayı düşünüyorum. Bebek arabası, oto koltuğu falan araştırıyorum. Gerçi zaman var ama hepsini sona bırakmak istemiyorum

Ay merak ettim şimdi. Ne alıcaksınız, kafanda bir marka var mı? Chicco da fena değilmiş,

meral geldı tatıldende sende ne zamandır yoksun gibisinden konuştk
kızına isim bulamadınmı daha bahar
bizde senı özluyoruz valla

bulamadımmm (((
pelin bu arada erkek die aldığım turkuazları mavileri geri vermedim onlarıda kullanıcam :))) kızım doğunca mavi giyecek hastane çıkışlarını. aldığım mağaza getir değiştirelim dedi ama kendimde turkuaz hayranı olunca kıyamadım :)))

kullan baharcıgım
Allah 2.bebişide erkek verirse abla kardeş giymiş olurlar hem

Ya sorma, travel sistemlere baktım ben de, içinde araba koltuğu da oluyor onlar da benzer fiyatlarda. Jane arabaları da güzel diyorlar.

Jane'nin arabaları katlanınca bayağı küçülüyormuş gerçektende. Ama bebekken sanki bu arabalarda rahat edemeyecekler gibi geliyor bana.
Birde Jane Matrix Cup Ana Kucağı var o da Bebek ve Çocuk Uluslararası Fuarı 2000 yılın fuar Ürünü ödülünü kazanmış hem bebek arabası koltuğu olarakta kullanılabiliyormuş ama onun için alt aparatı da satılması lazım herhalde.
Benim başım döndü vallaha doğana kadar karar veripte alamam gibi geliyor.

5 yıldızlı otellerde ramazan dolayısıyla yuzde 50 ındırım olacakmış
butun hamıleler toplanıp gidelim nasılsa oruç yok bu sene bıze
adam açık bufeden nasıl zarara ugrar dıımı bızım bu iştah açıklıgıyla

kıyafeti zaten abartmamak lazım bebek görmeye gelenler bol bol getirir yerimseniben genel kuraldır bir sürü zıbın, patik vs olur :bbo: üstelik son dönemde altın çok pahalı insanlar küçük altın yerine 45-50 liralık bir sürü kıyafet alıp gelecek büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3

çok haince yaaaaa :roflol: ama süper fikir cokacimcoook
bak acıktım şimdi delikafadulden

Canım ben ayıklanmış alıyorum kabuklu alsam bendeüşenirim zaten imkanım olsa yataktan kalkıcak halim yok ooooooooff kızlar herkezmi benim gibi bendei var bi anormallik heriş evde işte bana bakıyo benim hiçbirine bakacak halim yok kızlar nababilirim ben

valla ben de beğendim bir tane anakucağı da oluyor 1200 küsur da onun fiyatı mafoldumben ama şurada ucuz şeyler var ama yakından görmek gerek tabii E-Bebek | Outlet | Outlet Bebek Arabası |

Evet yakından da görmek gerekiyor mutlaka. Açması kapaması kolay mı,bagaja sığar mı hatta ben içine sığabilsem bizzat deneyeceğim ama rahat mı diye...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…