Canım ben ayıklanmış alıyorum kabuklu alsam bendeüşenirim zaten imkanım olsa yataktan kalkıcak halim yok ooooooooff kızlar herkezmi benim gibi bendei var bi anormallik heriş evde işte bana bakıyo benim hiçbirine bakacak halim yok kızlar nababilirim ben
Evet yakından da görmek gerekiyor mutlaka. Açması kapaması kolay mı,bagaja sığar mı hatta ben içine sığabilsem bizzat deneyeceğim ama rahat mı diye...kaydirigubbakcemile
valla şaka biryana olsa ne guzel olur ama 30 gun bol bol yuzerdikte
yemek sorunuda olmazdı
hayal bu ya opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 allahım bugün bütün cin fikirliler burada sırnaşık şey biri açık büfeye saldırır öbürü puset dener :roflol: süperiz süperrrrrrr kaydirigubbakcemile5
beni de gaza getirdiniz yahu ben araba falan son ay bakacaktım sözde fisfisfis:roflol:
Her işi üstüne alırsan hepsi sana kalır kimse de gözünün yaşına bakmaz. İşi bilmem ama evde eşin yardımcı olmalı sana. Sonuçta sen de bütün gün çalışıp yorgun argın eve gidiyorsun, iki can taşıyorsun, kolay değil.
valla ablam kızına aldı puset 5 kere bınmedi bile
geçen ay araba koltugu aldık beraber ablamla (dedım kızın herşeyı bızım kıza kalıyor yarı parasını ben vereyım :) )onada bınmem diye agla agla
bu dedıklerıme göre karar verın derim ben
yurumeye baslayınca yanı 1 yaşından sonra veletler kendını bişey zannedıyor puset falan hak getire yurumek ıstıyorlar genellıkle durmuyorlar arabada
tabı çocugundan çocuguna degişir ama
Eşim yardım etmeye çalışıyo ama ben kendimi çok bitkin yorgun halsiz hissediyorum hiiiiiiiiiç keyfim yok içim sıkıntılı bıktım kızlarya yoruluyorum,sıkılıyorum, bunalıyorum iyiki varsınız nasıl rahatlşıyorum sizin yorumlarınızı okudukça hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız...
baharcım bizde haftasonu baktık puset ben 3 tekerlekli olanları çook beğendim kraft'ın fıstık yeşili bir modelini hemde fiyatı uygu 200 tl ye veririm dedi satıcı bakalım onu alıcaz bizde herhalde.
Bu arada biraz daha göbiş büyüyünce zor gezicez galiba ben şimdiden gezemiyorum c.tesi biraz dolaştım bütün pazar kasıklarım ağrıdı sanki kemiklerim ağrıyo kötüydü baya yani. Şimdiden halletmek lazım alacaklarımızı bence..
kraftın 3 tekerlekli olanı kırmızı olanı eltim mart ayında 600 e aldı. 2 gün çnce yeşilini gördüm 599 peşin fiyatı diyordu nasıl 200 anlamadım cnmm
arkadaşlar ben dr. a sordum artık saçımı boyatabilirmişim.. röflelerim baya bi geldi.. sizin fikriniz ne olur ne zaman boyatayım.. bazıları doğuma az kalınca git diyolar, o zmanda iyice ağırlaşırsam gidemem.. e doğumdan sonrada birasz zor giderim.. ne yapiim ben kararsız şakirin tekiyim işteeeeeeebenneyaptımki
travel sistemdir onunki benim alacağım tek puset dur resmini bulayım göstereyim sana
Hamilelikteki hormonal ve fiziksel değişim artı sıcaklar bu tükenmişlik sendromunu yaratıyor sanırım. Bence birkaç gün izin alma imkanın varsa izin al dinlen derim.
evt travel sistem ama cnm çok ağır. kullanımı çok zor biyere sığmıyor. arabaya koymak için tekerlerini çıkarıyosun anneye çok zor. genede sen bilrsin. gerçi seninki farklı sanrırım
Mothercare'e kışlıklar gelmiş kızlar, ama bir tulum 60 lira, o kadar verilir mi bilemem. Hırkalar, kadife tulumlar, pamuklu kışlıklar, pijamalar falan vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?