2009 Aralık Anneleri

Her işi üstüne alırsan hepsi sana kalır kimse de gözünün yaşına bakmaz. İşi bilmem ama evde eşin yardımcı olmalı sana. Sonuçta sen de bütün gün çalışıp yorgun argın eve gidiyorsun, iki can taşıyorsun, kolay değil.

Evet yakından da görmek gerekiyor mutlaka. Açması kapaması kolay mı,bagaja sığar mı hatta ben içine sığabilsem bizzat deneyeceğim ama rahat mı diye...kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 allahım bugün bütün cin fikirliler burada sırnaşık şey biri açık büfeye saldırır öbürü puset dener :roflol: süperiz süperrrrrrr kaydirigubbakcemile5

beni de gaza getirdiniz yahu ben araba falan son ay bakacaktım sözde fisfisfis:roflol:

hadi bana müsaade arkadaşlar
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmm opuyorumnanaktan

canım benim son aya bırakacaksın ama bak ben 5 aylık alışverişe gittim acayip yoruldum sen son ay nasıl hareket edebileceksin erken tamamlamak daha iyi bana sorarsan ama karar tabiki senin :CüvCüv:

Eşim yardım etmeye çalışıyo ama ben kendimi çok bitkin yorgun halsiz hissediyorum hiiiiiiiiiç keyfim yok içim sıkıntılı bıktım kızlarya yoruluyorum,sıkılıyorum, bunalıyorum iyiki varsınız nasıl rahatlşıyorum sizin yorumlarınızı okudukça hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız...

Pelinciğim puset hadi neyse de benim en korktuğum şey araba koltuğuna alışmaması. Çünkü ben bebişi alıp gezdirmek istiyorum ve kendi güvenliği açısından araba koltuğunda oturması gerekiyor oturmazsa nasıl olacak yalnızken özellikle. Kucakta olması bile tehlikeli Allah korusun bir çarpma anında fırlayabiliyorlarmış kucaktan.
Tabii burada dediğin gibi çocuğun mizacı da çok önemli bazıları çok inatçı oluyorlar alışmıyorlarmış. Umarım sorun çıkarmaz bu konuda.
Peki ablanın kızı kaç yaşında başarılı olabildiniz mi koltuğa oturtmak konusunda?

Hamilelikteki hormonal ve fiziksel değişim artı sıcaklar bu tükenmişlik sendromunu yaratıyor sanırım. Bence birkaç gün izin alma imkanın varsa izin al dinlen derim.

slm herkese bugün işler yoğundu biraz ancak gelebildim..
Pelincim merak etmiş beni sağolsun. Keyfim hiç yok pelin sorma tam 66 kilo olmuşum yani 11 kiloya çıktım gözlerim fırladı inan tartıyı görünce..

baharcım bizde haftasonu baktık puset ben 3 tekerlekli olanları çook beğendim kraft'ın fıstık yeşili bir modelini hemde fiyatı uygu 200 tl ye veririm dedi satıcı bakalım onu alıcaz bizde herhalde.
Bu arada biraz daha göbiş büyüyünce zor gezicez galiba ben şimdiden gezemiyorum c.tesi biraz dolaştım bütün pazar kasıklarım ağrıdı sanki kemiklerim ağrıyo kötüydü baya yani. Şimdiden halletmek lazım alacaklarımızı bence..

kraftın 3 tekerlekli olanı kırmızı olanı eltim mart ayında 600 e aldı. 2 gün çnce yeşilini gördüm 599 peşin fiyatı diyordu nasıl 200 anlamadım cnmm

arkadaşlar ben dr. a sordum artık saçımı boyatabilirmişim.. röflelerim baya bi geldi.. sizin fikriniz ne olur ne zaman boyatayım.. bazıları doğuma az kalınca git diyolar, o zmanda iyice ağırlaşırsam gidemem.. e doğumdan sonrada birasz zor giderim.. ne yapiim ben kararsız şakirin tekiyim işteeeeeeebenneyaptımki

bende son kontrolümde sordum. benimde dipler fena oldu. organic boyatıyım dedim hayır dedi. kesinlikle önermiyorum dedi bende çok sinir oldum ama bebeğim için sabredicem artık

Hamilelikteki hormonal ve fiziksel değişim artı sıcaklar bu tükenmişlik sendromunu yaratıyor sanırım. Bence birkaç gün izin alma imkanın varsa izin al dinlen derim.

Canım 2 hafta önce izinimi kullandım doktora söylesem diyorum hamilelikte rapor alanınız oldumu kızlar

evt travel sistem ama cnm çok ağır. kullanımı çok zor biyere sığmıyor. arabaya koymak için tekerlerini çıkarıyosun anneye çok zor. genede sen bilrsin. gerçi seninki farklı sanrırım

ekledim resmi canım bakabilirsin en hafifi 5,8 kg bu baktığım 7 kg daha hafifide baston pusetler ama onlarda bebek için pek konforlu görünmedi gözüme
sende bi bakta fikirlerini söylersin banada

7. ay bittiğinde çantanız ve tüm eşyalarınız hazır olsun kızlar. Ben ilk çocukta badana yapmak için bütün evi dağıttım. O iş bitince de bebek arabası bakacaktık. Benim doğum oldu, ev darmadağın, usta boya yapıyor, ablam, görümcem, eltim evimi topluyor. Eşim de gitti, yarım yamalak çantamı aldı evden, sonra da çarşıya çıktı, bulmuş bir bebek arabası getirdi. Benim de fikirlerim kendime kaldı o konuda. Sizin de öyle olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…