2009 Aralık Anneleri

ekledim resmi canım bakabilirsin en hafifi 5,8 kg bu baktığım 7 kg daha hafifide baston pusetler ama onlarda bebek için pek konforlu görünmedi gözüme
sende bi bakta fikirlerini söylersin banada

bu yatmıyor galiba yatmıyorsa o da olmaz. benim dediğim zaten bundan değilmiş. benim dediğim çok kaba kocaman bişey. akşama bakıcam çok hafif bir yerde görmüştüm bulabilirsem yarın yazarım fiyatıda uygundu onun.

doğru söylüyosun valla.

Canım benim tansiyonuna çok dikkat et tansiyondan önemlisi bacaklarında ödem yok dimi.Ödemler çok önemli. Hamilelikte tansiyon 20. haftadan sonra baş gösteriyor ve sinsice ilerliyor.Hemen araştırma hastanelerinin riskli gebelikelr bölümüne başvuruyorsunuz ki hemen orada tedaviye başlanıyor. Canım ben bunları hep sonradan ögrendim.moralini bozmak istemem ama ben geçen sene 28 haftalık bebeğimi kaybettim yüksek tansiyondan dolayı preaklampsi oldu. Onun için tedbirini al korkulacak birşey yok sadece riskli gebelik olursa özel hastanelerden uzak dur.Mutlaka prof doktorlara git.araştırma hastanelerine git. Özel ahstaneler sadece para almasını bilirler.Ben ayrıca bebeğim ölünce tansiyonumla ilgili nefrolojiye sevk edildim.Araştırma hastanesinde ilaçlarımızı kadın dogum vermiyor nefroloji servisinden veriyorlar, kadın dogumda vitamin haplarını veriyorlar.Beyaz ekmegi kesmiş ama doktorun diger ekmekde kan ve demir düşüklüğü yapıyor o degerlerin nasıl...Normal diyet yapacaksın bebeğede birşey olmuyor merak etme bana bu ögüdü prof verdi 5.aydayım 3 kilo aldım ve şişme ödem şimdilik olmadı. Tansiyonla ilgili soruların varsa yaz sana elimden geldiğince yardımcı olurum.Tansiyonun en güzel ilacı MUTLULUK hiçbirşey duyma hep mutlu ol diyete devammm

merallll ,peluseeee,pln79 kıslarrrrr hamıleyımmmmm

ah canım ah canımmmmmm nasıl sevindim sana.Allah kucagına almayı nasip etsin canım benim.....Duyduğumda senin bebişini çok üzülmüştüm bu haberini okuyunca çok ama çok mutlu oldum bitanem hep seninle olsun güzelim yaaaaaaaaaa

canım ilgin için saol. benim dr da hacettepenin profu, ilk kez tansiyonum 13 oluyo. kan ve demir değerlerim de sorun yok. ben bir de hiç bişi yapmasam da kilo alıyorum. dr kilo değil ödemdir bu kadar hızlı alamazsın diyo. şimdilik 4 hafta tansiyon takibi yapıoruz. 24. haftadan önce kritik bir durum beklemem ama önlemimizi alalım dedi.dinlenme verdi. ilgin için çok saol. senin bu gebeliğinde bi sorun yok dimi? tekrarlama ihtimali var mı?

Ana kucakları bebek arabasına uyumludur herhalde, ayrıca alt aparat gerekmez sanırım.

Evet, en başta 3-5 takım alttan çıtçıtlı uzun kollu body, birkaç da tulum yeterli olur herhalde. Zaten hastane çıkışları idare ediyormuş.

Aynı halsizlik bende de var. Her türlü iş ağır geliyor, gözümde büyüyor. Ertesi gün yemek yapacaksam birgün önceden strese girmeye başladım. Yuh bana.

valla k'myasal madde içerdiği için hamileyken ve emzirme döneminde kedinlikle önerilmiyor diye biliyorum ben

evet 3 tekerlekl' hem hantal oluyo hem kullanmasi zor 4 tekerlekl'ler daha rahat hareket ed'l'o kızlar araba alırken çift yönlü olmasınada dikkat edin kaydirigubbakcemile2

hakikaten ya hiç çekilmiyor balık zaten sevmezdim mecburiyetten yedikçe her lokma ağzımda büyüyor mafoldumben

semizotu ve ceviz alayım ben giderken :1rolleyes:
ayy bn de y'yem\om o bali[i yaa kafamçokkarıştı

bende 2009 aralık annesiyim yani olucam heyecanlıyım her anne adayı gibi
tebrkler cnm k. haftalik hamilesin hayırlısıyla tamam lanır inş:Saruboceq:
evet cnm cok haklisin herşeye hazırlıklı olmak lazım vereliniortak

kızlar sat 7 mart bebek ne ağırlıktadır boyo ne kadar olmuştur.

bnm sat 10 mart 430 gr 26 cm bug]n ölçüldü ama herkeste farklılık gösterir bu başkalarıyla kıyaslama
sağol canım olucak tabi :) artık hızla büyüyorlar bu arada bizde şişiyoruz tabi:dance:
bnm kizim 430 gr aramızda 4 gün vr zayıf geldi bnm kız gözüme :1shok:

ton baliğı bnde yiyemi,yorum cnm ya ama dardanelin sardalyası avr o güzel ondan yedim tavsiye ederim :)

kabuklu daha ssağlıklı canım bnde kabuklu alıyorum hem daha uygun oluyor hem daha sağlıklı

detyalu ultrasona gittim bugün 430 gr olmş kızım:1hug: normal dedi dr haftasına göre çok şükür sağlıklı organları gelişimi ama bireaz kilo almam gerekiyormuş ince uzun minyın tipli olucak sanırım kızımız dedi sizler kç kilo almıştınız 22. haftanıza kadar ? bn 1 kilo aldim daha cokmu az aklim karsti bnm:bbo:

bence de inşallah benım bebekte oturur yoksa tek basına biryere gitmek araba kullanmak yalan olack.bende hiç sevmem heryere aman kocam götursun dıye bekleyen tıplerden degilimdir.çocugu atıp arabaya istediğim yere istediğim zaman gitmek isterim.ama dediğim gibi buna ufaklık karar verecek .ablamın kızı 21 aylık şuanda kımse onu o araba koltuguna oturtamaz.gerçi o biraz buyudum havalarına girdi 8 yaşında ablası var sanırım ondan mama sandalyesinede oturmuyor normal sandalyede oturup kendı çatalla yıyecekmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…