2009 Aralık Anneleri

ödem olmsın cnm ya birden 7 kılodn 11 kıloya çıktın.doktoruna gidince sor ödemmı acaba
bol su iç.bende tatilden gelınce 2 kılo aldıgımı gördum şoka girdim ki ben ohh yuzdum yuruyuş yaptım dıyordum ama ben bu hafta kılo almadım geldıgımden beri aynıyım sen biraz dikkat et öznurcugum şişlikmi kilomu bak bakalım

benım kardeşim kadındogum asıstanı sakın boyatma çok rahatsız olacaktın koyu renkle hamıle kalsaydın dıyor
benım saçta sarı sıyah oldu çok çirkin 5 parmak uzamıştır kesın
ablam annem boyatmış hamıleyken kuaförumde karısına boya degil ama 1 parmak bırakıp röfle yapmış tenıne temas ettirmemiş yanı.benımde saçım röfle olması lazım
kardeşim demese yaptıracagım ama şimdi gözum almıyor açıkcası saç bandı takıyorum arada kayboluyor koyu renk :)

gunaydın herkese kızlar
uyku tutmadı
bir yatak odasındayım bir bakıyorum oturma odasına gelmişim göbiş benı rahat döndurmuyor ben alışmışım deli gibi yatmaya dolanıp duruyorum evde sabahı zor ettim
sabah 4 du baktım kızımda uyanmış.aaa sen yat bakayım dedım doguncada sabahı akşamı bilsin cnm dimi ama :)

günaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.

günaydın herkese nasılsınız bakalım..
Pelincim bu ödem filan deği bariz bi kilo alma durumu.. Şişliklerimde oluyo ama biraz dinlenince geçiyo hepsi..Bakalım doktor görünce ne diyecek bu duruma sorucaz tabi yinede..

günaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.

günaydın şekerim bence pek takma bu kilo işine genelde aynıyız çoook kilo aldık ben şahsen 20 yi bulurum diye düşünüyorum hayırlısıyla

günaydın şekerim bence pek takma bu kilo işine genelde aynıyız çoook kilo aldık ben şahsen 20 yi bulurum diye düşünüyorum hayırlısıyla

bende öyle düşünüyorum canım. hadi şimdi hamileliğin altına sığınıyoruzda doğumdan sonra ne yaparız bilmiyoruum. :CüvCüv:

günaydıııııııııııın
ah pelin ah gece gündüz bilmeyecekler. yandık ki ne yandık güzelcimmafoldumben

günaydın burcuuuuuuuuuuuuuuuu
ben 8 kilo aldım canım
günaydın cnm.
benim doktorum beni görür görmez kilo aldığımı anladı. 4. aya kadar 2,5 kilo almıştım. son bir ayda 5 kilo almışım. nasıl aldım ben anlamadım bu işi. şimdi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bakalım önümüzdeki ay ne görücem:sinifsinif:

valla kafayı yormamaya çalış cnm
bende anlam veremıyordum ama sanırım bunyeden bunyeye degişiyor bu kılo alma durumu
kımı çok kılolu hamıle kalıyor e onların karın içi musaid kılo çok almıyolar
zayıflar yanı çok zayıflar yeselerde almıyolar tıpkı hamılelık oncesi oldugu gibi
benım gibi 58 kılo cıvarı olanlarda kılo almaya musaıd olup şişiyor sanırım :)

tchibo dan dun hamıle kotu aldım
çok ahım şahım bişey degil ama bol paça degil o yuzden ve 32,90 tl fiyatı uygun geldı aldım
bayada genış bişey dogurana kadar olur gıbı şimdi yaz etek falan idare ediliyorda ekım-kasım bide dogumdan hemen sonra ne giyecegım olup aldım

merhaba kızlar. dün detaylı ultrasona girdim 450 gr bebişimiz, herşeyi çok sağlıklıymış maşallah. ancak bi sorunumuz var. böbreklerden biri 7 mm miş ve takip edlmesi gerekiyomuş, doktor genellikle erkek bebeklerde görüldüğünü büyük ihtimallede geçtiğini söyledi ama biz çok tedirgin olduk. eşimde doğar doğmaz idrarını yapamadığı için sünnet olmuş. ona mı çekti acaba yoksa geçici bişey mi bilmiyorum hiç duydunuz mu böyle bi durum yaşayan. çok önemli olmadığını tedavi edildiğini söyledi doktor ama biz çok üzüldük.
bide kordonum boynundaymış şuan ama bunun bebek içerdeyken hiçbi sakıncası yokmuş sadece doğumun şeklini belirliyomuş pozisyonu değişmezse sezaryen olursun dedi ben normal istiyodum ama bakalım.

bak doktorda buyuk ıhtımalle geçer demiş çok kafaya takmamaya çalış cnm
bol bol dua et Allahın izniyle geçecektır
hakkında ne hayırlıysa o olsun sezeryan da olsa normalde olsa bebeişler saglıklı dogsunlarda yeter bize

gunaydın mustakbel anneler nasılsınız ? kılo problemı bendede var galıba odem olmaya basladı bu hafta kontrolumuz var hersey netlık kazanır herhelde tartıya cıktıgımda her seferınde degıdık kılo da cıkıyorum ınsallah ters bır durum ıfade etmez ...gecen ay 600 gram almıstım bu ay ıse tam 3 kılo aldım gıbı gozukuyor boyle gıderse kocaman bır top halınde doguma gırecegım20 haftada laıdıgım kılo 11 kılo oldu

ya sorma 1,5 yazmışlar 2 yazmışlar. bende tam 9 kilo aldım..olcak iş değil walla mafoldumben

Kilo problemi bende de var . 7 kg aldim baslangictan beri. Acikcasi hic takilmiyorum . Olabilir hamileyim can tasiyorum . Dogumdan sonra hem kizimin hem benim sagligim yerimde olsun verilir hepsi. Zaten eminim ki dogumdan sonra kosturmaktan bidiklarin pesinde kosmaktan kaldigimiz kilodan daha bile zayiflariz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…