slm herkese bugün işler yoğundu biraz ancak gelebildim..
Pelincim merak etmiş beni sağolsun. Keyfim hiç yok pelin sorma tam 66 kilo olmuşum yani 11 kiloya çıktım gözlerim fırladı inan tartıyı görünce..
arkadaşlar ben dr. a sordum artık saçımı boyatabilirmişim.. röflelerim baya bi geldi.. sizin fikriniz ne olur ne zaman boyatayım.. bazıları doğuma az kalınca git diyolar, o zmanda iyice ağırlaşırsam gidemem.. e doğumdan sonrada birasz zor giderim.. ne yapiim ben kararsız şakirin tekiyim işteeeeeeebenneyaptımki
bende 2009 aralık annesiyim yani olucam heyecanlıyım her anne adayı gibi
kizlar napiyonuz uyudunuzmu hepiniz
günaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.
günaydın şekerim bence pek takma bu kilo işine genelde aynıyız çoook kilo aldık ben şahsen 20 yi bulurum diye düşünüyorum hayırlısıyla
ben de 3 kilo aldım:)
günaydııııııııııııngunaydın herkese kızlar
uyku tutmadı
bir yatak odasındayım bir bakıyorum oturma odasına gelmişim göbiş benı rahat döndurmuyor ben alışmışım deli gibi yatmaya dolanıp duruyorum evde sabahı zor ettim
sabah 4 du baktım kızımda uyanmış.aaa sen yat bakayım dedım doguncada sabahı akşamı bilsin cnm dimi ama :)
günaydın burcuuuuuuuuuuuuuuuuGunaydinlarr...
ben 8 kilo aldım canımgünaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.
günaydın cnm.günaydın herkese nasılsınız bakalım..
Pelincim bu ödem filan deği bariz bi kilo alma durumu.. Şişliklerimde oluyo ama biraz dinlenince geçiyo hepsi..Bakalım doktor görünce ne diyecek bu duruma sorucaz tabi yinede..
günaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.
merhaba kızlar. dün detaylı ultrasona girdim 450 gr bebişimiz, herşeyi çok sağlıklıymış maşallah. ancak bi sorunumuz var. böbreklerden biri 7 mm miş ve takip edlmesi gerekiyomuş, doktor genellikle erkek bebeklerde görüldüğünü büyük ihtimallede geçtiğini söyledi ama biz çok tedirgin olduk. eşimde doğar doğmaz idrarını yapamadığı için sünnet olmuş. ona mı çekti acaba yoksa geçici bişey mi bilmiyorum hiç duydunuz mu böyle bi durum yaşayan. çok önemli olmadığını tedavi edildiğini söyledi doktor ama biz çok üzüldük.
bide kordonum boynundaymış şuan ama bunun bebek içerdeyken hiçbi sakıncası yokmuş sadece doğumun şeklini belirliyomuş pozisyonu değişmezse sezaryen olursun dedi ben normal istiyodum ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?