- 16 Ekim 2008
- 436
- 4
- 116
bak doktorda buyuk ıhtımalle geçer demiş çok kafaya takmamaya çalış cnm
bol bol dua et Allahın izniyle geçecektır
hakkında ne hayırlıysa o olsun sezeryan da olsa normalde olsa bebeişler saglıklı dogsunlarda yeter bize
23. haftadayım 2,5 kg aldım
normal kilolariniz bnmde almam lazim 1-2 kilo :1shok:ben de 3 kilo aldım:)
sorma cnm bnde öyleyim kaç gündür uyku tutmuyo hamilelik sendromların başlamış diolar bana uyanıp duruyorum ve bin türlü rüyalar off CADIARZUgunaydın herkese kızlar
uyku tutmadı
bir yatak odasındayım bir bakıyorum oturma odasına gelmişim göbiş benı rahat döndurmuyor ben alışmışım deli gibi yatmaya dolanıp duruyorum evde sabahı zor ettim
sabah 4 du baktım kızımda uyanmış.aaa sen yat bakayım dedım doguncada sabahı akşamı bilsin cnm dimi ama :)
günaydın cnnnmm:CüvCüv:Gunaydinlarr...
günaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.
bende öyle düşünüyorum canım. hadi şimdi hamileliğin altına sığınıyoruzda doğumdan sonra ne yaparız bilmiyoruum. :CüvCüv:
cnm korkma bak önmli deil demiş bnde giridm dün detaylı ultrasona herşey normal ama bağırsakları ekojen hala dedi beslenmene dikkat et dedi kç kilo aldıun dedi 1 dedim alman laızm dedimerhaba kızlar. dün detaylı ultrasona girdim 450 gr bebişimiz, herşeyi çok sağlıklıymış maşallah. ancak bi sorunumuz var. böbreklerden biri 7 mm miş ve takip edlmesi gerekiyomuş, doktor genellikle erkek bebeklerde görüldüğünü büyük ihtimallede geçtiğini söyledi ama biz çok tedirgin olduk. eşimde doğar doğmaz idrarını yapamadığı için sünnet olmuş. ona mı çekti acaba yoksa geçici bişey mi bilmiyorum hiç duydunuz mu böyle bi durum yaşayan. çok önemli olmadığını tedavi edildiğini söyledi doktor ama biz çok üzüldük.
bide kordonum boynundaymış şuan ama bunun bebek içerdeyken hiçbi sakıncası yokmuş sadece doğumun şeklini belirliyomuş pozisyonu değişmezse sezaryen olursun dedi ben normal istiyodum ama bakalım.
kızlarr kuzucuklar doğduktan sonra kim bakacak benim kafam biraz karışık bu konuda
kızlar sizlerde rüyanızda kabuslar görüyorsunuz değilmi?
saçma sapan fiilm şeridi gibi geçip giden rüyalar.
geçen sabah ağlayarak uyandım. ağlamak ne ağlamak. hıçkıra hıçrıka...kızımı kaybetmişim.
kızlarr kuzucuklar doğduktan sonra kim bakacak benim kafam biraz karışık bu konuda
valla bn 30 haftalik olunca t]rk'yeye gdcem kirkimiz çıkana kadar türkiyede kalıcam sonra kıbrısa gelcem kendi kendime bakıcam allah yardım eder cnm büyütürüz üzülme sen aklıma za takılkan bişy olursa abak ne kdr çok arkadaş var sorarız burda :teselli:kızlarr kuzucuklar doğduktan sonra kim bakacak benim kafam biraz karışık bu konuda
kızlar sizlerde rüyanızda kabuslar görüyorsunuz değilmi?
saçma sapan fiilm şeridi gibi geçip giden rüyalar.
geçen sabah ağlayarak uyandım. ağlamak ne ağlamak. hıçkıra hıçrıka...kızımı kaybetmişim.
benım ablamın kızına annem bakıyor o yuden ben bakacagım
nasıl becereceksem Allah yardım edecek ınşallah
ilk 1 hafta ablam izin alırım annem gelir yanına dedi ama
kızımı bırakacak kımsem yok o yuzden buyuyene kadar ben çalışmayacagım artık napalım
Ben de bu konuda dusunceliyim biraz .4 ay ucretli izin var 3 ayda ucretsiz olmayi dusunuyorum tabi bu durumda firma ne der bilmiyorum buyuk ihtimalle isten cikartirlar diye gecmiyor degil aklimdan . Ama annem bakcak . Zaten onun bakmasini istiyorum . Benim evimde bakilmasi taraftariyim. Tanidigim pedagog en sagliklisinin bebegin evinde bakilmasi gerektigini soyledi. Aramizda mesafe var biraz. Korsan bir taksiyle anlasmayi dusunuyorum . Sabah oyle gelsin aksamda esim birakcak gibi.
kızlar dun koctasa gıttım .cok guzle cocuk odası ıcın duvar stıkerları var tavan ıcın gece parlayan ay yıldız aldım karanlıkta fosforlu ısık yayıyor dısneyland kahramanlarından etıketer aldım cok guzel bır hava katacak odaya tavsıye ederım ama nette daha uydun fıyatları ben dayanaayım koctasdan aldın ama %100 daha ucuz nette farklı dızayn ısteyenlere tavsıye edılır ...
bende birkez gördüm eşimin beni aldattığını ne sinir bozucu bir rüyaydı:sinifsinif:rüyalar benimde canımı sıkıyor canım. nedense hep rüyamda kocamın beni aldattığını görüyorum. artık eşim bile sabahları uyandığımda bakışımdan anlar oldu. beni gördün heralde rüyanda yine diyor.
demek bizimkide geçecek pelin.mafoldumbençok normalmış meralciğim kabus görmemız
bende göruyordum geçen ay geçti çok şukur
sorma canım benımde aklım karısık ama bakalım anneme dıyom cok sıgara ıcıyor bıraz tedırgınım cocuk yanında ıcer dıye kayınvaldeme dıyorum onunda okadar tıtızkı kadıncagız kendı ogullarına bıle tuvalet alıskanlıgınız cok gec kazandırmıs aman yerlere ısemesınler kırlenmesı n yerler dıye bılmıyom boyle gıderse ben bakacagım herhalde ısı bırakıp bakalım ınsallah ya relax olacagım yada ben ılgılenecegım...
Benim de kayıvalidem bakabilir aslında çok yakın bize yürüyerek gidip gelecek kızımda evinde rahat rahat büyüyecek ama ben kalsam dahamı iyi olur yanında diyede düşünmüyor değilim bi yandanda çalışmayı bırakmak istemiyorum. karar veremedim yani
Benim de kayıvalidem bakabilir aslında çok yakın bize yürüyerek gidip gelecek kızımda evinde rahat rahat büyüyecek ama ben kalsam dahamı iyi olur yanında diyede düşünmüyor değilim bi yandanda çalışmayı bırakmak istemiyorum. karar veremedim yani
evet canım bende ondan endişeliyim zaten annende baksa kayınvalidende biraz relax olmak zorundasın bizdede ben biraz titizim ..
ama bakalım deneyip görücez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?