2009 Aralık Anneleri

çok teşekkürler canım bende takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil 2 eylülde bi dahaki kontrolümüz ogün inşallah normal çıkarda rahat ederiz. beklemek zor olacak ama napalım sabredicez.

23. haftadayım 2,5 kg aldım

ben de 3 kilo aldım:)
normal kilolariniz bnmde almam lazim 1-2 kilo :1shok:

sorma cnm bnde öyleyim kaç gündür uyku tutmuyo hamilelik sendromların başlamış diolar bana uyanıp duruyorum ve bin türlü rüyalar off CADIARZU

günaydın cnnnmm:CüvCüv:

günaydıın kızlaar. yazdıklarınızı biraz okudumdaaa. yaa şu kilo almama işini nasıl beceriyorsuuunuuzzz. valla ben 9 kilo aldıım. bide böyle okudukçaa iyice takıyorum şu kilolaraa.
bende öyle düşünüyorum canım. hadi şimdi hamileliğin altına sığınıyoruzda doğumdan sonra ne yaparız bilmiyoruum. :CüvCüv:

korkmayn cnm do[umdan sonra ver'r'z bebişler sağlıklı olsunda toplanır burda buluruz bi diyet listesi vereliniortak
cnm korkma bak önmli deil demiş bnde giridm dün detaylı ultrasona herşey normal ama bağırsakları ekojen hala dedi beslenmene dikkat et dedi kç kilo aldıun dedi 1 dedim alman laızm dedi
dikkat et beslenmene dedi yiyorum ama almadım hc ne bilem bebek ince uzun gdio dedi biraz beslen kilo al dedi 9-14 arası almak normal dedi önmli bişy deil düzelir ama dikkat et sende dedi o kdr üzüldüm ki

yani kızlar kiloları dert etymeyn almamız lazım bebekleirmiz için sonra zayflarız dert etmeyin önce bebejkler sonra biz dimi mafoldumben

kızlar sizlerde rüyanızda kabuslar görüyorsunuz değilmi?
saçma sapan fiilm şeridi gibi geçip giden rüyalar.

geçen sabah ağlayarak uyandım. ağlamak ne ağlamak. hıçkıra hıçrıka...kızımı kaybetmişim.

kızlarr kuzucuklar doğduktan sonra kim bakacak benim kafam biraz karışık bu konuda

benım ablamın kızına annem bakıyor o yuden ben bakacagım
nasıl becereceksem Allah yardım edecek ınşallah
ilk 1 hafta ablam izin alırım annem gelir yanına dedi ama
kızımı bırakacak kımsem yok o yuzden buyuyene kadar ben çalışmayacagım artık napalım

rüyalar benimde canımı sıkıyor canım. nedense hep rüyamda kocamın beni aldattığını görüyorum. artık eşim bile sabahları uyandığımda bakışımdan anlar oldu. beni gördün heralde rüyanda yine diyor.

çok normalmış meralciğim kabus görmemız
bende göruyordum geçen ay geçti çok şukur

kızlarr kuzucuklar doğduktan sonra kim bakacak benim kafam biraz karışık bu konuda

Ben de bu konuda dusunceliyim biraz .4 ay ucretli izin var 3 ayda ucretsiz olmayi dusunuyorum tabi bu durumda firma ne der bilmiyorum buyuk ihtimalle isten cikartirlar diye gecmiyor degil aklimdan . Ama annem bakcak . Zaten onun bakmasini istiyorum . Benim evimde bakilmasi taraftariyim. Tanidigim pedagog en sagliklisinin bebegin evinde bakilmasi gerektigini soyledi. Aramizda mesafe var biraz. Korsan bir taksiyle anlasmayi dusunuyorum . Sabah oyle gelsin aksamda esim birakcak gibi.

valla bn 30 haftalik olunca t]rk'yeye gdcem kirkimiz çıkana kadar türkiyede kalıcam sonra kıbrısa gelcem kendi kendime bakıcam allah yardım eder cnm büyütürüz üzülme sen aklıma za takılkan bişy olursa abak ne kdr çok arkadaş var sorarız burda :teselli:

ohoo sen bendeki rüyaları gör uyuyamıom bile bir gecede en az 10 rüya görüyorum her uyandığımda rüyam değişio hamilelikte normalmiş cnm dert etme :teselli:

kızlar dun koctasa gıttım .cok guzle cocuk odası ıcın duvar stıkerları var tavan ıcın gece parlayan ay yıldız aldım karanlıkta fosforlu ısık yayıyor dısneyland kahramanlarından etıketer aldım cok guzel bır hava katacak odaya tavsıye ederım ama nette daha uydun fıyatları ben dayanaayım koctasdan aldın ama %100 daha ucuz nette farklı dızayn ısteyenlere tavsıye edılır ...

Benim de kayıvalidem bakabilir aslında çok yakın bize yürüyerek gidip gelecek kızımda evinde rahat rahat büyüyecek ama ben kalsam dahamı iyi olur yanında diyede düşünmüyor değilim bi yandanda çalışmayı bırakmak istemiyorum. karar veremedim yani

bende alıcam canım onlardan dısneyin çok güzel stickerları var e-bebekte baktım bende odası bi hazır olsun ona göre almayı düşünüyorum

sorma canım benımde aklım karısık ama bakalım anneme dıyom cok sıgara ıcıyor bıraz tedırgınım cocuk yanında ıcer dıye kayınvaldeme dıyorum onunda okadar tıtızkı kadıncagız kendı ogullarına bıle tuvalet alıskanlıgınız cok gec kazandırmıs aman yerlere ısemesınler kırlenmesı n yerler dıye bılmıyom boyle gıderse ben bakacagım herhalde ısı bırakıp bakalım ınsallah ya relax olacagım yada ben ılgılenecegım...

bende birkez gördüm eşimin beni aldattığını ne sinir bozucu bir rüyaydı:sinifsinif:
çok normalmış meralciğim kabus görmemız
bende göruyordum geçen ay geçti çok şukur
demek bizimkide geçecek pelin.mafoldumben
çok fena can sıkıyor moral bozuyor bazıları

canım benim annem bakacak 6-7 aydan sonra ara ara kayınvalidemde bakar. en azından annemi dinlendirmek adına

evet canım bende ondan endişeliyim zaten annende baksa kayınvalidende biraz relax olmak zorundasın bizdede ben biraz titizim ..
ama bakalım deneyip görücez artık

dayanabilirsen ucretli iznini dogumsonrasına bırak öznur
4 ay buyusun kızın ondan sonra karar ver bence

Bende calismayi birakmak istemiyorum . Tabiki bebek cok onemli bisey ama kendimi tanidigim kadariyla calismadigimda cok iyi olmuyorum :) Ben hep part time istiyorum firmamla konusacagim zaten . Haftada 2 gun gelmek istiyorum . Umarim kabul ederler . Oyle olursa 2 sene filan ben bakarim zaten . Ama olmazsa da ananesi bakcak . Annemle de konustum gelir misin diye zaten dunden merakli . Tek cocugum ben . Tek torun filan simdi. Sadece yolu dusunuyorum .Cok olmasada mesafe var. Taksiyle gerci 15 dakika filan ama . Yol yorgunlugu olcak.

evet canım bende ondan endişeliyim zaten annende baksa kayınvalidende biraz relax olmak zorundasın bizdede ben biraz titizim ..
ama bakalım deneyip görücez artık

tıtızlık konusunda bende oyleyım ama cocuk bu bırseyler ogrene bılmesı ıcın yol gostermek gerekır bakalım daha onceden hıc problemım yoktu kayınvaldemle hamılıkten sonra hormon sevıyemdenmıdır nedır bıraz ıtıcı gelmeye basladı butun lafları fazla bır araya gelmek ıstemıyorum umarım gecıcı bır sorundur bendekı

bnm kımsem yokkı burda mafoldumbentek başımayım gurbette ne kdr şanslısnız herkesleriniz yanınızdasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…