2009 Aralık Anneleri

dayanabilirsen ucretli iznini dogumsonrasına bırak öznur
4 ay buyusun kızın ondan sonra karar ver bence

Bende öyle düşünüyorum pelincim 3 hafta kalana kadar çalışmaya izin veriliyormuş ozamana kadar bi sorunum olmaz inşallahta çalışabilirim ..en azından 1 ay daha kalırım bebişimle beraber..

Benim kendi annem hiç bakmaz zaten şanslısın sen yine insanın kendi annesine nazı daha çok geçiyor. seninkide sorun etmez bence yolu filan.Bide ilk torun düşünsene..

Evet sukur diyorum bu konuda.

Kızlar benimde annem ve kayınvalidem bakacak ama eve gelmeyiz diyolar bizim götürmemizi istiyolar sabah götür akşam al nasıl olacak bilmiyorum nasıl bırakıcaz nasıl dayanabilicez nasıl yapıcaz ..özellikle kışıvar yazı var sabah götür belki uyucak uykudan uyandırıp alıp götürmek nasıl yapacağız bilmiyorum kızlar ALLAH yardımcımız olsun...

ok o zaman eylulun ilk cumartesi ögleden sonra emınönunde buluşalımmı
hem emınım hiçbirimiz oraları çok iyi bilmiyoruzdur arkadaş oluruz birbirimize hem herkes oruçlu ama biz degiliz yemek yeriz sohbet ederiz çok yormayız kendımızı bu ilk gidişimiz olur eksiklerden birkaç parça bişey alırız diger almak istediklerimizden fiyat hakkında bilgi ediniriz taşıma problemımız olmayan birileriyle tekrar gideriz sonra

Benim de kim bakacak sorunum var. 9 aylığa kadar ben yanında olacağım ama sonrası meçhul. Sanırım bakıcı tutacağım, teyzemde gelip başlarında oturacak. Yaşı itibarıyla çünkü tek başına bakamaz. Annemden hiç hayır yok rahatsız kendine zor bakıyor. ıki sene böyle idare edeceğiz üç yaşından itibaren de kreşe başlar diyorum. Bakıcıyla yalnız bırakmayı asla düşünmüyorum bebeğimi.
Babaanne Sinop'ta yaşıyor ve diyaliz hastası. Yoksa çok iyi bir insan melek gibi. Yaşı da genç aslında ama rahatsız işte.
Annesi bakabilecek olanlara çok özeniyorum vallaha. ınsanın kendi annesi gibi olabilir mi gözünüz arkada kalmaz.

benim kayınvalidem zaten benimle kalıyor. bakacak kişi sorunum yok.eminim benden iyi bakar :) bu sebeple bebiş evden çıkmayacak, en çok buna seviniyorum.

ok. eylül 5 oluyo
dinlene dinlene gezeriz artık 3 hamiş

ok. eylül 5 oluyo
dinlene dinlene gezeriz artık 3 hamiş

oznurcugum 2. haftası 12 sı daha uygun hem daha da serın lemış olur havalar
eylul 12 diye yap planını cnm
denızde buluşursanız gelırım dıye cep tlfnunu vermişti bana onada haber veririm ben
ben özelden sana ve burcuya telefon numaramı yazıyorum bana mesaj atın ben öznur ben burcu dıye kaydedeyim numarlarınızı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…