dayanabilirsen ucretli iznini dogumsonrasına bırak öznur
4 ay buyusun kızın ondan sonra karar ver bence
Bende calismayi birakmak istemiyorum . Tabiki bebek cok onemli bisey ama kendimi tanidigim kadariyla calismadigimda cok iyi olmuyorum :) Ben hep part time istiyorum firmamla konusacagim zaten . Haftada 2 gun gelmek istiyorum . Umarim kabul ederler . Oyle olursa 2 sene filan ben bakarim zaten . Ama olmazsa da ananesi bakcak . Annemle de konustum gelir misin diye zaten dunden merakli . Tek cocugum ben . Tek torun filan simdi. Sadece yolu dusunuyorum .Cok olmasada mesafe var. Taksiyle gerci 15 dakika filan ama . Yol yorgunlugu olcak.
Bende öyle düşünüyorum pelincim 3 hafta kalana kadar çalışmaya izin veriliyormuş ozamana kadar bi sorunum olmaz inşallahta çalışabilirim ..en azından 1 ay daha kalırım bebişimle beraber..
Benim kendi annem hiç bakmaz zaten şanslısın sen yine insanın kendi annesine nazı daha çok geçiyor. seninkide sorun etmez bence yolu filan.Bide ilk torun düşünsene..
çok guzel bir kapı susu begendim çok istedim ama çok pahallı 125 tl
eminönünde çok ucuzmuş bu tip şeyler bende bebek şekeri için gitmek istiyorum oraya sende oraya bi bak istersen hem daha çok model vardır
dun konuştukta sen yoktun sen cumartesi tamgunmu çalışıyorsun
olmadı buluştugumuzgun emınonunemı gıtsek ne dersin öznur
burcu sen ne dersin
dun konuştukta sen yoktun sen cumartesi tamgunmu çalışıyorsun
olmadı buluştugumuzgun emınonunemı gıtsek ne dersin öznur
burcu sen ne dersin[/QUOTE
valla bence süper olur. c.tesi 1'e kadar çalışıyorum ben uygun bir gün ayarlayıp 1 den sonra gidebiliriz
Bulusmaya 12 Eylul diyelim mi o zaman ne dersiniz ?
ok o zaman eylulun ilk cumartesi ögleden sonra emınönunde buluşalımmı
hem emınım hiçbirimiz oraları çok iyi bilmiyoruzdur arkadaş oluruz birbirimize hem herkes oruçlu ama biz degiliz yemek yeriz sohbet ederiz çok yormayız kendımızı bu ilk gidişimiz olur eksiklerden birkaç parça bişey alırız diger almak istediklerimizden fiyat hakkında bilgi ediniriz taşıma problemımız olmayan birileriyle tekrar gideriz sonra
ok. eylül 5 oluyo
dinlene dinlene gezeriz artık 3 hamiş
bnm kımsem yokkı burda mafoldumbentek başımayım gurbette ne kdr şanslısnız herkesleriniz yanınızdasenağlama
gecikmiş tarafından merhabaaa
nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?