gunaydın mustakbel anneler nasılsınız ? kılo problemı bendede var galıba odem olmaya basladı bu hafta kontrolumuz var hersey netlık kazanır herhelde tartıya cıktıgımda her seferınde degıdık kılo da cıkıyorum ınsallah ters bır durum ıfade etmez ...gecen ay 600 gram almıstım bu ay ıse tam 3 kılo aldım gıbı gozukuyor boyle gıderse kocaman bır top halınde doguma gırecegım20 haftada laıdıgım kılo 11 kılo oldu
ya sorma 1,5 yazmışlar 2 yazmışlar. bende tam 9 kilo aldım..olcak iş değil walla mafoldumben
Kilo problemi bende de var . 7 kg aldim baslangictan beri. Acikcasi hic takilmiyorum . Olabilir hamileyim can tasiyorum . Dogumdan sonra hem kizimin hem benim sagligim yerimde olsun verilir hepsi. Zaten eminim ki dogumdan sonra kosturmaktan bidiklarin pesinde kosmaktan kaldigimiz kilodan daha bile zayiflariz alkisalkisalkis
yemekler yendimiiiiiiiiiiii?
afiyetler olsun şekerler.
bilgeee merhaba hoşgeldin
berdeydin bakiim bu saate kadarlmaz:
gecikmiş tarafından merhabaaa
nabersiniz?
biz iyiyiz sen nsılsın bilge
OO Meralcimm hoşgeldin tatilden görüşemedik seninle.İyi geçmiştir umarım.Öykü hanım nasılllaryerimseniben:1hug:
yemekler yendimiiiiiiiiiiii?
afiyetler olsun şekerler.
merhaba arkadaşlar nasılsınız.istanbul anneleri buluşma ayarlamış ne güzelbu arada bebeklere kimin akacağı düşünmeye başlanmış...ben kpssden yeterli puan alamadığım için bebişime kendim bakıcam yeterli pua alamadığıma üzüldüm ama bi taraftan da en azından 1 yıl bebeğime kendim bakacağım için çok mutluyum napalım her şeyde vardır bir hayır...ayrıca size cumartesi başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum karnımı çok sert bir şekilde sivri biyere çarptım allahtanki tam karnıma değilde biraz altına geldi o kadar çok korktum k,i hüngür hüngür ağladım bebeğime bişey olursa die çok şükür bişey olmadı.çok dikkatli olmalıyız kızlar ben biraz aceleciyimdir hep ondan oluyo umarım daha olmaz...
minik kelebek küs galiba:sinifsinif:mınık kelebek nerelerdesın
hiç sesın çıkmıyor
gecen merak edip sordumda senı
iyimisin bebeiş iyimi
arkadaşlarıma almıuştım cnm kendime almak daha nasip olmadı en yakın sürede gidip kızım için alıcam bnde önü fermuarlı almıştım arkadaşlara 25 tlydi more battaniyesicanım sen K.K.T.C DE SATILAN BATTANIYELERDEN ALDINMI COK UYGUNMUŞ
canım bişey sorucam idrar yaparken belim özellikle ya boşluklarım ya böbreklerimin olduğu yerde çok ağrı oluyor bir bilginiz vbar mı
canım bişey sorucam idrar yaparken belim özellikle ya boşluklarım ya böbreklerimin olduğu yerde çok ağrı oluyor bir bilginiz vbar mı
bilgim yok ama acaba suyumu az tüketiyorsun?
idrar tahlillerin nasıl çıkıyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?