2009 Aralık Anneleri

ya sorma 1,5 yazmışlar 2 yazmışlar. bende tam 9 kilo aldım..olcak iş değil walla mafoldumben

Selam arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür oğlumla.Bugünlerde pek giremiyorum nete.Şu kilo meselesine gelince de ben de 5kilo aldım dr.çok deyip duruyor ama napayım eskisinden farklı yemiyorum aslında sadece süt içiyorum sabah akşam o da olacak tabiki.Ama kilo alınıyor işte napalım canım:gitme:

merhaba arkadaşlar nasılsınız.istanbul anneleri buluşma ayarlamış ne güzel bu arada bebeklere kimin akacağı düşünmeye başlanmış...ben kpssden yeterli puan alamadığım için bebişime kendim bakıcam yeterli pua alamadığıma üzüldüm ama bi taraftan da en azından 1 yıl bebeğime kendim bakacağım için çok mutluyum napalım her şeyde vardır bir hayır...ayrıca size cumartesi başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum karnımı çok sert bir şekilde sivri biyere çarptım allahtanki tam karnıma değilde biraz altına geldi o kadar çok korktum k,i hüngür hüngür ağladım bebeğime bişey olursa die çok şükür bişey olmadı.çok dikkatli olmalıyız kızlar ben biraz aceleciyimdir hep ondan oluyo umarım daha olmaz...

OO Meralcimm hoşgeldin tatilden görüşemedik seninle.İyi geçmiştir umarım.Öykü hanım nasılllaryerimseniben:1hug:

canım arkadaşım hoşbulduk.
bende dün çalışmaya başladım tatlım.
çok şükür öykü hanımlar çok iyiler. cuma kontrolümüz vardı. maşallah 600gr'lık bir kız olmuş, boyumuzda 27 cm

senin oğluşun nasıl sen nasılsın tatlım?

aman dıkkat et kendıne
artık acelecılıge son ver cnm ya
Allah korumuş verilmiş sadakan varmış ki ucuz atlatmışsın

canım sen K.K.T.C DE SATILAN BATTANIYELERDEN ALDINMI COK UYGUNMUŞ
arkadaşlarıma almıuştım cnm kendime almak daha nasip olmadı en yakın sürede gidip kızım için alıcam bnde önü fermuarlı almıştım arkadaşlara 25 tlydi more battaniyesi

canım bişey sorucam idrar yaparken belim özellikle ya boşluklarım ya böbreklerimin olduğu yerde çok ağrı oluyor bir bilginiz vbar mı

canım bişey sorucam idrar yaparken belim özellikle ya boşluklarım ya böbreklerimin olduğu yerde çok ağrı oluyor bir bilginiz vbar mı

bende öyle bir şey yok :1no2: ama aklıma ilk idrar yolları enfeksiyonu geldi o hastalığa aşırı açık bir dönemdeyiz maalesef :1no2: umarım değildir ama doktorunla görüş derim bir an önce ve bolca da sıvı al

bilgim yok ama acaba suyumu az tüketiyorsun?
idrar tahlillerin nasıl çıkıyor peki?

maalesef bazen aklıma gelmiyor uzun süre içmiyorum ( heralde ondan idrar tahlilinde de çıkmıştı dr ya az su içiyorsun ya kum döküyorsun demişti bide ben su dolum tesisinde çalışıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…