eşimin yolu bu tarafa düşmüş geliyormuş karnı açmış
ben çıkayım tekrar girmeye çalışırım
maalesef bazen aklıma gelmiyor uzun süre içmiyorum( heralde ondan idrar tahlilinde de çıkmıştı dr ya az su içiyorsun ya kum döküyorsun demişti bide ben su dolum tesisinde çalışıyorum :))
terzi kendi söküğünü dikemezmiş zaten kaydirigubbakcemile3 ben zaten çok su içen biriydim ama hamileliğin başından bu yana idrar yolları enfeksiyonuna aşırı yatkın olduğumuz için iyiden abarttım :içelim: su rengine yakın olacak çıkan idrar demişti benim doktor
dünür :sinifsinif: hiç sesin çıkmıyo CADIARZU
Dunurcum keyfim yok . Gecen hafta biliyosun kahve akinti yada lekelenme gibi bisey geldi gerci sukur bisey yoktu . Biraz once daha acik kahve gibi bisey geldi. Doktoru aradim idrar tahlili istedi . Tirnak kadar biseydi. Telaslancak bisey yok dedi ama insan huzursuz oluyor . Kizimin saglikla dogumunu bir gorsem baska bisey istemiyorum ya .Ped ustunde boyle kahve sari bisey gorunce resmen sinirlerim bozuluyor benneyaptımki
oooooo oooooooooooooooooo hem su dolum tesisinde çalış hemde su içmemaalesef bazen aklıma gelmiyor uzun süre içmiyorum( heralde ondan idrar tahlilinde de çıkmıştı dr ya az su içiyorsun ya kum döküyorsun demişti bide ben su dolum tesisinde çalışıyorum :))
eşimin yolu bu tarafa düşmüş geliyormuş karnı açmış
ben çıkayım tekrar girmeye çalışırım
valla aynen öyle su tesisinde susuzluktan öleceğim :1no2: ben normalde de fazla içmezdim şimdi hatırlamaya çalışıyorum unutursam gidiyor eşim iyiki hap içiyorsun bari biraz su alırsın diyor kaydirigubbakcemile3
cep telefonunu al eline... aklına esen dakikalara (bilinçli saat seçme ama) her güne birkaç tane hatırlatma koy... "bu niye öttü ki şimdi" diye eline aldığında su içme hatırlatmanı görürsün kim bilir belki bir süre sonra alışkanlığa dönüşürümit dünyası işte kaydirigubbakcemile3
haklısın ama sıkmıycan canını be dünür :teselli: sıktıkça artıyor biliyosun :1no2:
geliiiiiin geliiiiin yolcam ama saçını başını üzmesene annenilmaz: lmaz:
merak etme bundan sonra uslu durcak annesi yerimseniben yok bu kız illa naz'lı bi şey koydurtacak adını dünür belli etti yani
sağol canım yaa valla iyi fikir vereliniortak
Ona bisey olmasinda sorun degil ama iste insan tedirgin oluyor. Valla Bilgecim bi dogsun o poposunda isirilmadik yer birakmicam bende:)
olmıycak canım benim içini ferah tut biliyorum söylemek kolay yapmak zor ama inan hiçbir sıkıntı çıkmayacak tamam mı? opuyorumnanaktan
kendini meşgul edecek bir şeyler bul lütfen düşünme düşündükçe artıyor biliyorsun böyle durumlarda beden insanı sinir etmek için her şeyi yapıyor maalesef :sinifsinif:
Takinti oldu 5 dakika da bir wc ye gider hale geldim. Gerci simdi iyiyim doktor sorun yok dedi ama olmasin bole renkli seyler ya mirmirmirmir
olmasın tabii yalmaz:
takıntı olacağını bildiğim için diyorum ya kafanı meşgul edecek bir şey bulman gerek :1no2: konsantre olabileceksen kitap oku, bulmaca çöz, örgü ör, bir şey yap ama kafanı bu konudan uzaklaştır dünürcüm :1hug:
hadi kızlar ben kaçar yarın görüşürüzzzzz :gitme:
dünür sıkma canını naz yapıyo bizim kız poposundan ısırırken anacak bir şeyler olsun diye malzeme üretiyor işte annesi a.s.
konuştuk işleri epey yoğunmuş canım.meraal baharda yok bugün ortalarda
hu huuuuuuuuuuuuuuuuhu huuu =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?