bebişi düşün üzülme..o da üzülüyor çünkü.. bak 2 ay önce arkadaşımın başına geleni anlatiim: 6,5 aylık hamile, iş yerinde inanılmaz sinirleniyor ve üzülüyor. 2-3 saat bebeğin hareketlerini hissetmiyor ve hemen doktoru arıyor dr hemen gel diyor.bakıyolar bebişin sağlığı yerinde ama tepki yok. doktor göbişe vuruyor, bebiş hareketin aksi yönüne kaçıyor. tepki yok. doktoru aynen şunu demiş; bebek küsmüş, çok mu yorgunsun, çok mu sinirlendin? bizimkide söylemiş. bir odaya almışlar dinlendirmişler, 2 saat sonra bakmışlarki anne sakin bebek fırıl fırıl :)) Yani neymiş? üzülmek sinirlenmek yokmuş :))
başın sağ olsun cnm boşver sen düşünme birşeyi kimseyi bebeğin ve kendini düşün bebeğinle hayatı nasl paylaşacağını düşün gerisi boşdesteğin için çok teşekkür ederim canım benim ya.. üzmek istemem tabi kendi yavrumu ama.. benim yavrumda neler yaşadı neler.. 3 aylık hemileyken babamı kaybettim. lösemiden. yavrucağımın şansı.. hemde dedesine moral olsun diye yapmıştım bu bebeği.. dedesi onu benden çok hakediyordu.. öyle bir adamdı.. :çok üzgünüm:
şimdi çıkmam gerek canım yarın görüşürüz..
kıslar herkese iyi akşamlar :a015:
Herkese Gunaydinlar. Guzel bir gun olur insallah dertsiz tasasiz uzuntusuz agrisiz sizisiz akintisiz...opuyorumnanaktan
Günaydın burcuu nasılsın kızın üzüyomu hala seni..
İsminede karar verilmiş galiba eylül olacak..
günaydııın kızlaar. biraz okudum yine yazdıklarınızı. eşininin ailesinden çekenlere Allah sabır versin eminim ki çook zordur özellikle böyle bir dönemde.. birdee isim konusuna değinmişsiniz. bize ismini Meriç düşünüyoruz ama hala tam bir karar vermiş değiliz. bkaban eylül ismide çook güzeel bayılıyorum ama eşim istemedi. birde asya ismii. bakalım doğana kadar kaç kez değişecek isimler..
Günaydın,
Bizde Zeynep Duru koymak istiyoruz..Bakalım vazgeçmezsek ya da doktoru cinsiyet fikrini değiştirmezse :)))
günaydııın kızlaar. biraz okudum yine yazdıklarınızı. eşininin ailesinden çekenlere Allah sabır versin eminim ki çook zordur özellikle böyle bir dönemde.. birdee isim konusuna değinmişsiniz. bize ismini Meriç düşünüyoruz ama hala tam bir karar vermiş değiliz. bkaban eylül ismide çook güzeel bayılıyorum ama eşim istemedi. birde asya ismii. bakalım doğana kadar kaç kez değişecek isimler..
evet kızlar ya o kadar cok ısım konusunda gelıp gıdıyoruz kı esımle erkke bebıslerı olacaklar sızlwer ne ısımler dusundunuz bırbırımızıe fıkır verelım daha ne kadar karamasar kalıcaz kı bız ogluma ege ısmını koymayı dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?