2009 Aralık Anneleri

desteğin için çok teşekkür ederim canım benim ya.. üzmek istemem tabi kendi yavrumu ama.. benim yavrumda neler yaşadı neler.. 3 aylık hemileyken babamı kaybettim. lösemiden. yavrucağımın şansı.. hemde dedesine moral olsun diye yapmıştım bu bebeği.. dedesi onu benden çok hakediyordu.. öyle bir adamdı.. :çok üzgünüm:
şimdi çıkmam gerek canım yarın görüşürüz..

kıslar herkese iyi akşamlar :a015:

başın sağ olsun cnm boşver sen düşünme birşeyi kimseyi bebeğin ve kendini düşün bebeğinle hayatı nasl paylaşacağını düşün gerisi boş

günaydııın kızlaar. biraz okudum yine yazdıklarınızı. eşininin ailesinden çekenlere Allah sabır versin eminim ki çook zordur özellikle böyle bir dönemde.. birdee isim konusuna değinmişsiniz. bize ismini Meriç düşünüyoruz ama hala tam bir karar vermiş değiliz. bkaban eylül ismide çook güzeel bayılıyorum ama eşim istemedi. birde asya ismii. bakalım doğana kadar kaç kez değişecek isimler..

gunaydın kızlar bugun yenı bır gune basladık hayırlısı ıle .Burcucum bugun daha ıyı olduguna cok sevındım nazlı kızımıza tembıh edelım annesını daha fazla uzmesın Bugun kendımı cok yorgun hıssedıyorum nezaman bıtecek bu yorgunluk hıslerı

Günaydın,

Bizde Zeynep Duru koymak istiyoruz..Bakalım vazgeçmezsek ya da doktoru cinsiyet fikrini değiştirmezse :)))

asya hoş isim cnm kulağa güzel geliyor.bizde miraç istiyoruz.daha doğrusu babası daha çok istiyor.

Günaydın,

Bizde Zeynep Duru koymak istiyoruz..Bakalım vazgeçmezsek ya da doktoru cinsiyet fikrini değiştirmezse :)))

zeynep duru ve miraç ta çok güzeel isimler. bende zeynep i çok düşündüm ama hem teyzemin torununun ismi olmasından hemde kayınvalidemin annesinin ismi olduğu için kızının koymasını istemesinden dolayı vaz geçtim.

evet kızlar ya o kadar cok ısım konusunda gelıp gıdıyoruz kı esımle erkke bebıslerı olacaklar sızlwer ne ısımler dusundunuz bırbırımızıe fıkır verelım daha ne kadar karamasar kalıcaz kı bız ogluma ege ısmını koymayı dusunuyoruz

benim bebişim erkek olsaydı Eymen ismini koymayı düşünmüştüm. o hazırdı ama kısmetimizde kız varmıış. belki fikir olur size.

ege ismide çok güzel bir ara bende düşünmüştüm.ama eşim baktım geçen gün baya kararlı miraç istiyor.göbişime dokunup miraç ım diye seviyor

aaa eymen dedinde baaaakk... seymen aklıma geldi.. asmalı konak misalikaydirigubbakcemile3 çok karizmatik olabilir.. ama bunu eşime nasıl söylerim bilmiyom.. o önce efe olsun dedi.. sonra eren oldu tabi ben hep sonuna arda ekledim ikinci isim olarak.. benim erkek isimlerinde pek fikrim olmadı gitti.. kız bekliyordum ben masal yada eylül olcaktı.. sizce bu erkek isimlerinden hangisi kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…