benim kayınvalidem zaten benimle kalıyor. bakacak kişi sorunum yok.eminim benden iyi bakar :) bu sebeple bebiş evden çıkmayacak, en çok buna seviniyorum.
ya ne kadar da rahat anlatıyorsun vallahi imrendim ilişkinize.. demekki iyi anlaşıyorsunuz.. benim kayınvalidem bakmaz bak dersem bakar da demem.. ondan sonra herşeyi ağzımdan burnumdan getirir. hayatı bana yaşanmaz hale getirir.. açıktan açıktan değil öyle alttan alttan laf sokar, bişeyler talep eder, kocamla bi akşam gezsem zehir eder.. daha çocuk yokken ona muhtaçlığım yokken bazen bir yere giderken surat asar.. istiyoki ne annem gelsin ne ben gideyim.. hemen suratını ekşitir.. ama hiç belli etmez çok sever gibi davranır..ooooffff off... cumartesi köyden döneceğini öğrendim bugün. bu yüzden zaten gergindim..yapacak bişey yok.. bana yaptıklarından sonra sevmiyorum onu.. hayatımda zoraki katlandığım bir insan sadece.. ne güzel planımız vardı cumartesi pazar için.. :çok üzgünüm:
ya ne kadar da rahat anlatıyorsun vallahi imrendim ilişkinize.. demekki iyi anlaşıyorsunuz.. benim kayınvalidem bakmaz bak dersem bakar da demem.. ondan sonra herşeyi ağzımdan burnumdan getirir. hayatı bana yaşanmaz hale getirir.. açıktan açıktan değil öyle alttan alttan laf sokar, bişeyler talep eder, kocamla bi akşam gezsem zehir eder.. daha çocuk yokken ona muhtaçlığım yokken bazen bir yere giderken surat asar.. istiyoki ne annem gelsin ne ben gideyim.. hemen suratını ekşitir.. ama hiç belli etmez çok sever gibi davranır..ooooffff off... cumartesi köyden döneceğini öğrendim bugün. bu yüzden zaten gergindim..yapacak bişey yok.. bana yaptıklarından sonra sevmiyorum onu.. hayatımda zoraki katlandığım bir insan sadece.. ne güzel planımız vardı cumartesi pazar için.. :çok üzgünüm:
tchibo dan dun hamıle kotu aldım
çok ahım şahım bişey degil ama bol paça degil o yuzden ve 32,90 tl fiyatı uygun geldı aldım
bayada genış bişey dogurana kadar olur gıbı şimdi yaz etek falan idare ediliyorda ekım-kasım bide dogumdan hemen sonra ne giyecegım olup aldım
seninle birliktemi yaşıyor?
ne kadar güzel anlattın benim ve kayınvalidem arasında ki durumu benneyaptımki ayrıca benim bir numara daha ileri hemen üstünde oturuyorum ben bakıcam diyor arasıra ama çok bekleyecek daha bir kere nasılsınız bebek nasıl diye sormadı ama başkası sorsa çok heyecanlı annemle çarşıya gittik alışveriş yaptık sormadı ne yaptınız ne aldınız
bende dün tchibodaydım.. bir iki parça bişey almak istedim örneğin o bebek çantası setini.. eşim "ne yani bu olmayınca olmuyor mu" " herhangi bir çantaya koyulmuyo mu?" demezmi.. ay ben bir çıkış çıkarsın o mağazadan.. bir ağlarsın.. şimdiye kadar daha bir mendil alamadım ben kızlar.. eşime bu konuda taaaa nişanlılıktan doluyum.. herşey bana sorulmadan yapıldı.. ailesi o kadar bencil ki bana sormadıklarını benim karar vermem gerektiğini fark etmediler bile.. eşim düşüncesiz yada bencil değildir de saftır bu konularda.. onu dürtüklemezsen bişey yapmaz.. ben sustukça da herkes kendi borusunu öttürdü.. anlayacağınız dün den beri moralim sıfır... sanki ben gereksiz şeyleri sırf almak olsun diye alıyormuşum gibi konuştu..çok kırıldım.. evime perde bakamadım daha.. ay neler neler.. çok kötü bir ruh halindeyim kıslar ben:çok üzgünüm:
inanırmısın benimkilerin durumu gayet iyi.. hamileyim bana daha bir allahın mendilini alıpda vermedi.. sevgisiz çünkü..
cumartesi günü gelsin istemiyorum
Allah yardımcı olsun olsun bak ne güzel yeni eve taşınacaksınız rahat edersin keşke benim de öyle bir şansım olsa
Ben 10 kilo aldım, devam da ediyorum, durmak yok.:)))
ay hiç sorma aynı dert bende de var benimde kayınvalidem aynı ne ben annemlere gideyim nede onlar bana gelsin istiyor sadece onlara gitmeliyim yada onlar bize gelmeli ailemi silmemi istiyor ama insan bunu yapabiirmi sen yaptınmı diyemiyorsunda. şu an yazlıkta tatil yapıyo ne zaman geliceği ile ilgili bi tek laf bile etmiyor hamile kaldığımdan beri bir kaşık çorbasını bile görmedim üstüne ben daha çok hizmet ettim ama olmuyo eşim annesi olduğu için bazı şeyleri göremiyo bende ona annesini şikayet etmek istemiyorumama çok zor dayanıyorum benimkide bebeğime daha bişey almadı hoş almadığı gibi aldırmıyoda bir çorap aldık hem kayınvalidem hem kayınpederim ayrı ayrı işyerime gelipte söylendiler olurda bebeğim ölürseymiş senağlama varmı böyle bişey allah kimseye yaşatmasın tabi böyle bi acı ama herşey nasip kısmet meselesi neyse çok uzattım galiba baya doluymuşum sizin sayenizde rahatlıyorum:enbuyukkk:
bende dün tchibodaydım.. bir iki parça bişey almak istedim örneğin o bebek çantası setini.. eşim "ne yani bu olmayınca olmuyor mu" " herhangi bir çantaya koyulmuyo mu?" demezmi.. ay ben bir çıkış çıkarsın o mağazadan.. bir ağlarsın.. şimdiye kadar daha bir mendil alamadım ben kızlar.. eşime bu konuda taaaa nişanlılıktan doluyum.. herşey bana sorulmadan yapıldı.. ailesi o kadar bencil ki bana sormadıklarını benim karar vermem gerektiğini fark etmediler bile.. eşim düşüncesiz yada bencil değildir de saftır bu konularda.. onu dürtüklemezsen bişey yapmaz.. ben sustukça da herkes kendi borusunu öttürdü.. anlayacağınız dün den beri moralim sıfır... sanki ben gereksiz şeyleri sırf almak olsun diye alıyormuşum gibi konuştu..çok kırıldım.. evime perde bakamadım daha.. ay neler neler.. çok kötü bir ruh halindeyim kıslar ben:çok üzgünüm:
eşine karşı geçmişi hiç deşme. Bilmediği için soruyorsa anlat. Eğer sana ve ufaklığa değer veriyorsa, geçmişle vs'le bence boşuna ilişkinizi yorma. Moralini yüksek tut, bak yeni de bir eve çıkıyormuşsun, ufaklık da geliyor.. Allah'a şükretmek, ufak tefek şeyleri dert etmemek lazım. Yanlış anlama ufak tefek şeyleri dert ediyosun diye değil, hayatta daha büyük dertler var diye diyorum. Bende iğne almadım daha ufaklığa.. Takıntılıyımdır, Allah korusun bişi olcak diye, 7. ayı bekliyorum. Odası da tam bir anlamıyla ardiye gibi :) Bizim fazla eşyalar kitaplık falan var..Bebişe ait hiç bişi yok :)) üzülme herşey olur..
teşekkür ederim canımm.. malesef o kadar kötü günler geçirdim ki zaman zaman damarıma basıldığı zaman deşiyorum.. şöyle olduda böyle oldu da diye.. elimde değil.. ben onların yüzünden sinir krizleri geçirdim elin iş yerlerinde.. sinir hastası oldum. depresyona girdim.. herşey unutulsun istemiyorum işte aklımca.. ayaklarını denk alsınlar istiyoru ama dediğin gibi daha acı şeyler var hayatta.. keşke yapabilsem onlara kafamı yoracak kadar bile değmeyeceklerini bir anlatsam kendime.. olmuyor işte bu huyuma da gıcık oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?