aaa eymen dedinde baaaakk... seymen aklıma geldi.. asmalı konak misalikaydirigubbakcemile3 çok karizmatik olabilir.. ama bunu eşime nasıl söylerim bilmiyom.. o önce efe olsun dedi.. sonra eren oldu tabi ben hep sonuna arda ekledim ikinci isim olarak.. benim erkek isimlerinde pek fikrim olmadı gitti.. kız bekliyordum ben masal yada eylül olcaktı.. sizce bu erkek isimlerinden hangisi kızlar..
gunatdın kızlarr
burcu sevındım ıyı olmana
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzhihoyyythihoyyyt
biz iyiyiz kızımla ya siz
yerim ben senin kızını ya ölede tatlı diyosunki kızımla biz diye pelincim bizde iyiyiz kızımla dün aşıya gittik biraz ağrımız var o kadar onun dışında herşey çok iyi rabbime şükürler olsun.
Sukur bugun iyiyim :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzhihoyyythihoyyyt
biz iyiyiz kızımla ya siz
ya benim de böbrek taraflarında bir ağrım var, eğilemiyorum bile.. üşüttüm galiba yada normal mi bilmiyorum.. böyle kasığımın biraz üst kısımları sancılanıyor baya.. hareket ederken acıyor..
:) sagol cnm
pazartesi benımde 2.aşım olacak
offf kolu çok sızlatıyor ya
geçmiş olsun sana
destuuuuuuuur erkek vaaaaar şakkıdı
günaydın napıyosunuz bakalım? biz iyiyiz tepişip duruyor erkek müsveddesi naniknanik:CüvCüv:
canım geçmiş olsun sormamış mıydın doktoruna?? kız bebek kasık ağrısı yapıyor diyordu arkadaşlar ama bilmiyorum tabii CADIARZU
tetenos aşısı mı bunlarilk hangi haftada olmak lazım :1shok:
ya benim de böbrek taraflarında bir ağrım var, eğilemiyorum bile.. üşüttüm galiba yada normal mi bilmiyorum.. böyle kasığımın biraz üst kısımları sancılanıyor baya.. hareket ederken acıyor..
:) sagol cnm
pazartesi benımde 2.aşım olacak
offf kolu çok sızlatıyor ya
geçmiş olsun sana
bilgecim bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidiyosun onlar tarih belirliyo bana 22 haftalık olunca gel demişlerdi ikincisi de 4 hafta sonra .5 kez iğne vuracaklar ömür boyu tetanoz aşısına gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?