2009 Aralık Anneleri

valla cnm eren arda efe üçüde güzel

günaydın kızlar benimde oğlum oluyor kısmetse eşim egeli olduğu için bizde ilk başlarda efe yada ege ismini çok düündük sonra bir baktık ki o kadar çok var ki o isimlerden değiştirmeye karar verdik ismimizin son hali dağhan çınar sizce nasıl bi fikir verin

ya benim de böbrek taraflarında bir ağrım var, eğilemiyorum bile.. üşüttüm galiba yada normal mi bilmiyorum.. böyle kasığımın biraz üst kısımları sancılanıyor baya.. hareket ederken acıyor..

canım geçmiş olsun sormamış mıydın doktoruna?? kız bebek kasık ağrısı yapıyor diyordu arkadaşlar ama bilmiyorum tabii CADIARZU

:) sagol cnm
pazartesi benımde 2.aşım olacak
offf kolu çok sızlatıyor ya
geçmiş olsun sana

tetenos aşısı mı bunlar ilk hangi haftada olmak lazım :1shok:

destuuuuuuuur erkek vaaaaar şakkıdı

günaydın napıyosunuz bakalım? biz iyiyiz tepişip duruyor erkek müsveddesi naniknanik:CüvCüv:

:) yerim ben o erkeki
ay bilge çok severim erkek bebeklere giydirirler ya gömlek kolları kıvırırlar
ay birtane alayım ben umut bebeğe yollyayım sana.fotosunu koyarsın severim dogunca

bilgecim bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidiyosun onlar tarih belirliyo bana 22 haftalık olunca gel demişlerdi ikincisi de 4 hafta sonra .5 kez iğne vuracaklar ömür boyu tetanoz aşısına gerek kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…