pelin senin ne zaman ağrın oldu ilk günmü benim ağrım var da aşırı değil
sanırım çok gerekli değilmiş galiba bu aşı
normal doğumu evde yapanlar için yapılır diye biliyorum bu aşıyı hani hastaneye yetişemezsin felan
:) yerim ben o erkeki
ay bilge çok severim erkek bebeklere giydirirler ya gömlek kolları kıvırırlar
ay birtane alayım ben umut bebeğe yollyayım sana.fotosunu koyarsın severim dogunca
bilgecim bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidiyosun onlar tarih belirliyo bana 22 haftalık olunca gel demişlerdi ikincisi de 4 hafta sonra .5 kez iğne vuracaklar ömür boyu tetanoz aşısına gerek kalmayacak
ya bu hastanede aletlerden falan mikrop kapmayalım diye sanırım
destuuuuuuuur erkek vaaaaar şakkıdı
günaydın napıyosunuz bakalım? biz iyiyiz tepişip duruyor erkek müsveddesi naniknanik:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 yeğenimden kalma gömlekleri hazır bile teyzesi hiç masrafa girme ben delikanlı kıyafeti giydirip resmini koyarım oğluşumun opuyorumnanaktansengözlerimebaksanab
bağlı bulunduğum sağlık ocağı :1rolleyes: benim dr herhangi bir hastanede çalışmadığından devletin henüz haberi yok benim bebeğimden ve dolayısıyla sağlık ocağı da bilmiyor sen kimsin diyebilirler kaydirigubbakcemile3 neyse drum şehre dönsün konuşmuştuk zaten bu haftalarda gider yaptırırım
iyi sterilize etsinler bana nelmaz: hem hamileyiz hem iğneyi yine biz yiyoruz :umursamaz: bana ne bana ne olmam ben aşı felan laelaelaelaelae
Deme oyle benim damadima :)
kızlar peki nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
cadıııı git de vurun şu iğneyi nazlanma illaki başımıza bişimi gelmesi lazımki ders çıkaralım sen tedbirini al şekerim hem hiç canın acımıyoki biraz sızlıyo o kadar..lmaz:aşıya dayanamayan bacıma bak bir de doğum yapacaksırnaşık şey
kızlar peki nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
yok beaaa ne dayanamıcam aşı benden korksun hayatta hiiiiiiiç umursamadığım şeylerden biridir iğne... aşı maşı hiç umrumda olmaz maksat kapris olsun diye konuşuyorum ben deminden beri kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
valla ben normal doğumdan korkuyorum çevremdekiler filan normal doğum en sağlıklısı normal doğum yap diyo ama yürek ister normal doğum ben de anamın nazlı kızıyımki dayanamam o kadar acıya bu yüzden sezeryan istiyorum ben
günaydınlar nasılsınız bakalım?ben lekelenmem bitti diye sevinirken idrar yolu enfeksiyonu oldummafoldumben 3 litreye yakın su içiyorum...ama sürekli yattığım için olsa gerek....monurol aldım bakalım...inşallah geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?