kaydirigubbakcemile3 yeğenimden kalma gömlekleri hazır bile teyzesi hiç masrafa girme ben delikanlı kıyafeti giydirip resmini koyarım oğluşumun opuyorumnanaktansengözlerimebaksanab
inşallah o gunleride görucegız cnm hepberaber ay konuşması bile guzel
ay yerim ben senin kaprisini kaprisini kocişine yap şekerimsırnaşık şey
benim niyetim normal doğum epidural faslına da ağrının şiddetine göre karar vermek istiyorum ama doktorum sezaryeni tercih edecek gibi.. tabii sonuçta sağlık sorunu olmadığı sürece karar bana ait ve ben de "normal" diyorum... niyeeeee çünkü 2. bebek için en az iki sene beklemek istemiyorum ve zaten vaktim de yok o kadar beklemeye :CüvCüv:
açıkcası bende normal doğumdan korkmuyorum değil.epidurel de şuanlık istemiyorum.sanki sezeryan yapacakmışım gibi geliyor
noluyo ya:1shok: denemeeeeeeeeeee
inşallah o gunleride görucegız cnm hepberaber ay konuşması bile guzel
günaydınlar nasılsınız bakalım?ben lekelenmem bitti diye sevinirken idrar yolu enfeksiyonu oldummafoldumben 3 litreye yakın su içiyorum...ama sürekli yattığım için olsa gerek....monurol aldım bakalım...inşallah geçer..
eşimin dogumgunu annem hediye alacakmış beraber bakalım dedi ben 1-2 saat annemle şu işi halledip geleyim
kızım var yaaaaaaaa adam canından beziyor yemin ederim :roflol: yani dur ben bir kapris yapayım diye yapmıyorum tabii de :1rolleyes: bi bakıyorum canına okumuşum sonra gidip hemen gönlünü alıyorum tabii hayatım vallahi de hormonlardan diye sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 hormonunu da al git diycek bi gün ama bakalım ne zaman :çok üzgünüm:
Ben 10 kilo aldım, devam da ediyorum, durmak yok.:)))
Benimkininde 13 Agustos ne alcan ne etcem bilmiyorum valla
yaaa bende almak istiyorum ( ay ne kadar tersim dimi kafamçokkarıştı) yarın kontrol var bebek gayet iyi diyor dr ama annem başımda kilo alımı azsa bütün gün söyleniyor kaydirigubbakcemile3
bebek saglıklıysa neden çok alasın kı ohh ne guzel keşke benım kızımda saglıklı olsada bende 10 kıloyla bitirsem hamılelığı (benımm kı hayal imkansız 10 kıloyla bitirmemde)
Su an 7 kg almis durumdayim doktorunda ongordugu 5 daha alirsin dedi .12-13 kg sanirim :)
kızlar çok soru sormuyorum dimi yaa ben gittim ilk doz aşıyı oldum ama bana başka dozdan bahsetmediler 1 ay sonra gel tekrar tansiyon kilo takibi yapalım dediler. Ayrıca doğum konusunda ben normal istiyorum inşallah sorun olmazsa aman ne olacak ciyak ciyak bağıracağım ama bebişimi ilk ben göreceğim dr umda normalden yana bakalım bizim kız ne diyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?