2009 Aralık Anneleri

ay yerim ben senin kaprisini kaprisini kocişine yap şekerimsırnaşık şey

kızım var yaaaaaaaa adam canından beziyor yemin ederim :roflol: yani dur ben bir kapris yapayım diye yapmıyorum tabii de :1rolleyes: bi bakıyorum canına okumuşum sonra gidip hemen gönlünü alıyorum tabii hayatım vallahi de hormonlardan diye sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 hormonunu da al git diycek bi gün ama bakalım ne zaman :çok üzgünüm:

vayyy birinci daha doğmadan ikinciyide hemen düşünüyorsun kaydirigubbakcemile3 helel valla sana :lepi:

inşallah o gunleride görucegız cnm hepberaber ay konuşması bile guzel

aminnnnn inşallah pelincim :Saruboceq:
düşünsene seneye bu zamanlar yaşlarına yaklaşmış olacaklar allahın izniyle :bbo:

böyle tipler olcak bak :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

kız ben de senin gibiyim ara sıra kapris yapayım derken bakıyorum dozajını aşmışım.eşime hamileyim onun verdiği bişi diyorum o da bana bunu da bahane et canıma oku diyo kıyamam kız kocişleri:1hug:mizin değerini bilelim valla

Ben 10 kilo aldım, devam da ediyorum, durmak yok.:)))

yaaa bende almak istiyorum ( ay ne kadar tersim dimi kafamçokkarıştı) yarın kontrol var bebek gayet iyi diyor dr ama annem başımda kilo alımı azsa bütün gün söyleniyor kaydirigubbakcemile3

benim kızım olacak daha çoook öncelerden ben ilerde kızım olursa zeynep koyacağım diyordum oğlum olursa rahmetli kayınpederimin ismi ata koyacağız ama ben erkekte mirza ismi hoşuma gidiyor

yaaa bende almak istiyorum ( ay ne kadar tersim dimi kafamçokkarıştı) yarın kontrol var bebek gayet iyi diyor dr ama annem başımda kilo alımı azsa bütün gün söyleniyor kaydirigubbakcemile3

bebek saglıklıysa neden çok alasın kı ohh ne guzel keşke benım kızımda saglıklı olsada bende 10 kıloyla bitirsem hamılelığı (benımm kı hayal imkansız 10 kıloyla bitirmemde)

bebek saglıklıysa neden çok alasın kı ohh ne guzel keşke benım kızımda saglıklı olsada bende 10 kıloyla bitirsem hamılelığı (benımm kı hayal imkansız 10 kıloyla bitirmemde)

Su an 7 kg almis durumdayim doktorunda ongordugu 5 daha alirsin dedi .12-13 kg sanirim :)

kızlar çok soru sormuyorum dimi yaa ben gittim ilk doz aşıyı oldum ama bana başka dozdan bahsetmediler 1 ay sonra gel tekrar tansiyon kilo takibi yapalım dediler. Ayrıca doğum konusunda ben normal istiyorum inşallah sorun olmazsa aman ne olacak ciyak ciyak bağıracağım ama bebişimi ilk ben göreceğim dr umda normalden yana bakalım bizim kız ne diyecek :)

nasıl olsa 1 ay sonra gidecekmişsin o zaman söylersin 2. dozu cnm
epidural sezeryanlada ilk sen göruyorsun sezeryan olursan epiduralı tercih et o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…