2009 Aralık Anneleri

Bende bisey sorcam . Kasiklarimin iki kenari agriyo benim. Ama oturunca uzaninca hic bisey yok . Ayagi kalkinca bole cok yorulmus is yapmis gibi agriyor. Varmi sizde boyle bisey . Doktoru aradim simdi bebek baski yapiyordur normal ama dikkat et yine de dedi. Ayaklarini uzatarak otur surekli dedi . Bende isyerine simdi ayagimin altina yuksek bisey aldim . Elinden geldigince dinlen dedi bi de. Sizde var mi yorgunluk gibi kasik agrisi . :uhm:

benımde oluyor eger senınkı adet olacagın zamankı sancı gibiyse aynı şey bende de oluyor hatta bende doktora sordum normal dedi rahım buyuyor bagları genışledikçe sancı yapıyor dedı benımkıde

Selam kızlar dün şeker testim yapılmıştı bugün aldık sonuçları.
Dr.çok kansızlık var dedi kan hapı içiyordum onun yanına
kan şurubu ve kan iğnesi verdi:1no2:

canım geçmiş olsun.. aynen bende de var kansızlık çok.. çarpıntı filanda yapıyor bana.. çok dikkat etmemiz gerek ama işte nerdeeeee... hapı 2 ye çıkardı benim dr. bazı akşamlar unutuyorum.. ben sağlıklı olmalıyım ki bebeğe iyi bir anne olabileyim.. nasıl bakıcam bilmiyorum ya.. zaten ağrım da artmaya başladı..yürürken rahatsız eden bir batma var karnımda ve arada birde böyle kalın bir sancı giriyor karnımdan iç kısıma rahime doğru:bbo: dr. u da arasam şimdi ya önemli bişey değil dinlen geçer diyecek yada bir gel istersen diyecek ama gidemem şuan iş durumu uygun değil.. bir yandanda eşimle küsüz.. dün tartıştık:çok üzgünüm:

Evet canım arada bendede çarpıntı oluyor.ben araştırıcam kan yapıcı yiyeceklere
ağırlık verelim.bazen hapımı içmeyi bende unutuyorum.çok yorma kendini canım
bazen bendede oluyor normaldir herhalde ama insan ister istemez endişeye kapılıyor.
Olur böyle şeyler canım sıkma canını çok hassas oluğumuz için herşeye alınıyoruz:)

selam kızlar nasılsınız ben iki gündür doktorlardayım sırt ağrımdan şükür bişeyim yokmuş ufak tefek olduğumdan taşıyamıyormuşum ağırlığı ondan mış.bu arad aoğlum 700gr olmuş teyzeleri.herşey yolunda şükür.ağtrım için jel ve m,noset ağrı kesici verdi ama ilacı içmeyi düşünmüyorum çok ağrım olunca içerim belki bir kaç kez .jeli kullanacağım ama ağrımı alır inşallah

yorgunluk hep var zaten burcucum kasık ağrısıda geçen haftadan beri var c.tesi günü dolaşmıştım biraz sonra kendimi zor attım ağrıdan yorulduğumda daha çok ağrıyor. normaldede yataktan kalkarken ve sağa sola dönerken ağrı oluyo.

Geçmiş olsun canım yorma kendini dikkat et.
oo maşallah benim bebişimde okadar artık hızlar büyüyorlar.

süperr çok sevindim yeterkı o olsun bak ne guzel safra kesesı falan çıkmadı
jeli ihmal etmede rahatlatsın birazkocaman olmuş maşallah oglun
sen kaç kılo almışsın fatmacıgım

ben kilo aldim verdimmi anlayamadim 60 kiloydum hamile kaldim 54 dustum sonra 56 oldum sonra 61 oldum ama simdi 59 um

neye dıkkat et dedı ozellıkle meralciğim yeme falan azalt dedıgı bişey oldumu
pelincim; ekmek ve pilav yeme yedi, tuz yok dedi ve yürüyüşler önerdi. meyvede önerdi tabiki.yürümenin çok faydası oluyor kızlar.

yorulunca hepimizde az çok ağrı oluyor burcu'cum.
dinlenmeye çalış bencede.

kuru üzüm ama çekirdekli faydasını görürsün
pekmez mesela o da iyidir

üzülme hiçbirşeye üzülme değmiyor. üzülüyorsunda yavrun bunu hissetmiyormu sanıyorsunlmaz:
yapma ne olur moral önemli. eşinlede barışırsın ama yavrunu üzdüğünle kalırsın.

Evet evet ayni agri iste . Donerken filan boyle ay ay diye donuyorum esim guluyo bana hucum botu gibi oldun diye kaydirigubbakcemile3 Sanki boyle uzun yollar yurumusum filan gibi oluyor

maşallah maşallah tosun oğluna.
aman dikkat et kendine fatmacım. geçmiş olsun.
ben kilo aldim verdimmi anlayamadim 60 kiloydum hamile kaldim 54 dustum sonra 56 oldum sonra 61 oldum ama simdi 59 um

dilek valla ben hiç anlamadım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…