selam kızlar
kızımın karnını doyurdum geldim.
k,lolar ah kilolar
benimde toplamda 8 kilo oldu. dr. kızdı bana...
Bende bisey sorcam . Kasiklarimin iki kenari agriyo benim. Ama oturunca uzaninca hic bisey yok . Ayagi kalkinca bole cok yorulmus is yapmis gibi agriyor. Varmi sizde boyle bisey . Doktoru aradim simdi bebek baski yapiyordur normal ama dikkat et yine de dedi. Ayaklarini uzatarak otur surekli dedi . Bende isyerine simdi ayagimin altina yuksek bisey aldim . Elinden geldigince dinlen dedi bi de. Sizde var mi yorgunluk gibi kasik agrisi . :uhm:
Selam kızlar dün şeker testim yapılmıştı bugün aldık sonuçları.
Dr.çok kansızlık var dedikan hapı içiyordum onun yanına
kan şurubu ve kan iğnesi verdi:1no2:
İnş.normal değerlere döner canım 1 ay sonra tekrar kan testi yaplıcak bakalımgeçmiş olsun
takma kafana sakın
bak şurup ve igne takviyesiyle normale dönecektır
Selam kızlar dün şeker testim yapılmıştı bugün aldık sonuçları.
canım geçmiş olsun.. aynen bende de var kansızlık çok.. çarpıntı filanda yapıyor bana.. çok dikkat etmemiz gerek ama işte nerdeeeee... hapı 2 ye çıkardı benim dr. bazı akşamlar unutuyorum.. ben sağlıklı olmalıyım ki bebeğe iyi bir anne olabileyim.. nasıl bakıcam bilmiyorum ya.. zaten ağrım da artmaya başladı..yürürken rahatsız eden bir batma var karnımda ve arada birde böyle kalın bir sancı giriyor karnımdan iç kısıma rahime doğru:bbo: dr. u da arasam şimdi ya önemli bişey değil dinlen geçer diyecek yada bir gel istersen diyecek ama gidemem şuan iş durumu uygun değil.. bir yandanda eşimle küsüz.. dün tartıştık:çok üzgünüm:
İnş.normal değerlere döner canım 1 ay sonra tekrar kan testi yaplıcak bakalım
Haklısın canım ilaçlarla inş. düzelir.yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun inş.:Saruboceq:takma kafana canım bende de demir eksikliği var günde 2 kere içiyorum olsun çaresi olan şeyler bunlar :teselli:
Bende bisey sorcam . Kasiklarimin iki kenari agriyo benim. Ama oturunca uzaninca hic bisey yok . Ayagi kalkinca bole cok yorulmus is yapmis gibi agriyor. Varmi sizde boyle bisey . Doktoru aradim simdi bebek baski yapiyordur normal ama dikkat et yine de dedi. Ayaklarini uzatarak otur surekli dedi . Bende isyerine simdi ayagimin altina yuksek bisey aldim . Elinden geldigince dinlen dedi bi de. Sizde var mi yorgunluk gibi kasik agrisi . :uhm:
selam kızlar nasılsınız ben iki gündür doktorlardayım sırt ağrımdan şükür bişeyim yokmuş ufak tefek olduğumdan taşıyamıyormuşum ağırlığı ondan mış.bu arad aoğlum 700gr olmuş teyzeleri.herşey yolunda şükür.ağtrım için jel ve m,noset ağrı kesici verdi ama ilacı içmeyi düşünmüyorum çok ağrım olunca içerim belki bir kaç kez .jeli kullanacağım ama ağrımı alır inşallah
selam kızlar nasılsınız ben iki gündür doktorlardayım sırt ağrımdan şükür bişeyim yokmuş ufak tefek olduğumdan taşıyamıyormuşum ağırlığı ondan mış.bu arad aoğlum 700gr olmuş teyzeleri.herşey yolunda şükür.ağtrım için jel ve m,noset ağrı kesici verdi ama ilacı içmeyi düşünmüyorum çok ağrım olunca içerim belki bir kaç kez .jeli kullanacağım ama ağrımı alır inşallah
iyiyiz dilek sen nasılsın iyileştinmı
pelincim; ekmek ve pilav yeme yedi, tuz yok dedi ve yürüyüşler önerdi. meyvede önerdi tabiki.yürümenin çok faydası oluyor kızlar.neye dıkkat et dedı ozellıkle meralciğim yeme falan azalt dedıgı bişey oldumu
yorulunca hepimizde az çok ağrı oluyor burcu'cum.Bende bisey sorcam . Kasiklarimin iki kenari agriyo benim. Ama oturunca uzaninca hic bisey yok . Ayagi kalkinca bole cok yorulmus is yapmis gibi agriyor. Varmi sizde boyle bisey . Doktoru aradim simdi bebek baski yapiyordur normal ama dikkat et yine de dedi. Ayaklarini uzatarak otur surekli dedi . Bende isyerine simdi ayagimin altina yuksek bisey aldim . Elinden geldigince dinlen dedi bi de. Sizde var mi yorgunluk gibi kasik agrisi . :uhm:
kuru üzüm ama çekirdekli faydasını görürsünSelam kızlar dün şeker testim yapılmıştı bugün aldık sonuçları.
canım geçmiş olsun.. aynen bende de var kansızlık çok.. çarpıntı filanda yapıyor bana.. çok dikkat etmemiz gerek ama işte nerdeeeee... hapı 2 ye çıkardı benim dr. bazı akşamlar unutuyorum.. ben sağlıklı olmalıyım ki bebeğe iyi bir anne olabileyim.. nasıl bakıcam bilmiyorum ya.. zaten ağrım da artmaya başladı..yürürken rahatsız eden bir batma var karnımda ve arada birde böyle kalın bir sancı giriyor karnımdan iç kısıma rahime doğru:bbo: dr. u da arasam şimdi ya önemli bişey değil dinlen geçer diyecek yada bir gel istersen diyecek ama gidemem şuan iş durumu uygun değil.. bir yandanda eşimle küsüz.. dün tartıştık:çok üzgünüm:
saol canim iste biraz atlattim gribiama biraz var bol bol meyva yedim bide sicak suya limon sikip seker atip ictim cok iyi geldi
yorgunluk hep var zaten burcucum kasık ağrısıda geçen haftadan beri var c.tesi günü dolaşmıştım biraz sonra kendimi zor attım ağrıdan yorulduğumda daha çok ağrıyor. normaldede yataktan kalkarken ve sağa sola dönerken ağrı oluyo.
maşallah maşallah tosun oğluna.selam kızlar nasılsınız ben iki gündür doktorlardayım sırt ağrımdan şükür bişeyim yokmuş ufak tefek olduğumdan taşıyamıyormuşum ağırlığı ondan mış.bu arad aoğlum 700gr olmuş teyzeleri.herşey yolunda şükür.ağtrım için jel ve m,noset ağrı kesici verdi ama ilacı içmeyi düşünmüyorum çok ağrım olunca içerim belki bir kaç kez .jeli kullanacağım ama ağrımı alır inşallah
ben kilo aldim verdimmi anlayamadim 60 kiloydum hamile kaldim 54 dustum sonra 56 oldum sonra 61 oldum ama simdi 59 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?