2009 Aralık Anneleri

benim kiz halem göbegimin altinda ya sanki biraz asagida gibi en son turkiyedeyken yuzde seksen daha iyi demisti bakalim 17sine randevu vermisler nasil acaba kizim bide annemler kiz cocugu gec yukari cikar derler hep kasikta olur derler ama bilmiyorum

hic deme meralcim ya kiloyu cansikintisindan verdim ilk haftalar ailemi ozledigimden sonra turkiyede pasta borek derken 61 oldum simdi heralde gripten 59 oldum aman bebegim alsinda kilo ben onemli degil

Benimde bazen çok aşağıda oluyor kasıklarımda sanki ama bazende göğsümün
altına kadar çıkıyor nerde olduğu belli değilsırnaşık şey

canım ağrılarını bence kesinlikle ihmal etme enazından doktorunu bilgilendir için rahat etsin pişman olacağın şeyler yapma. bazışeyleri geri dödürmek mümkün olmuyo. tecrübeli biri olarak sana söylüyorum. bende seningibi ağrılar çektim bayram arefesiydi dr. aramadım bitaraftan işyerinde çalışıyorum o ağrılarla ve ertesi gün sonuç hüsran bebişimi kaybettim. Mevlam kesinlikle sana ve diğer arkadaşlara yaşatmasın sakın beni yanlış anlama moralini bozmak için söylemiyrum. ben şuan okadar pişmanımki o ağrılarım ilk başladığında doktoa gitmediğime. gittiğimde herşeyiçin çok geçti. nekadar erken gidersen okadar iyi. işin eşin hiç birşey çocuğunun yerini tutamaz canım benim. ben şimdi ikinciye hamileyim ve en ufak ağrımda pimpiriklenip dr arıyorum.

Benimde bazen çok aşağıda oluyor kasıklarımda sanki ama bazende göğsümün
altına kadar çıkıyor nerde olduğu belli değilsırnaşık şey

senin oglan desene gezmeyi sevecek ama benim kiz hep ayni yerde sadece ileri geri gidiyo buarada kizlar gögusleriniz patlicak gibi sistimi sizin benim kilcal damarlarbile sayilir artik aciyoda

ben temelerini ve hareketlerini hep göbek altında hissediyorum. kız yaaaakaydirigubbakcemile3

hic deme meralcim ya kiloyu cansikintisindan verdim ilk haftalar ailemi ozledigimden sonra turkiyede pasta borek derken 61 oldum simdi heralde gripten 59 oldum aman bebegim alsinda kilo ben onemli degil

amaaaaaaaaan önemli olan bebiş evet. sen alsanda versende bebişler alacağı kadar alıyor zaten.
yeterki sağlığın yerinde olsun canım benim

senin oglan desene gezmeyi sevecek ama benim kiz hep ayni yerde sadece ileri geri gidiyo buarada kizlar gögusleriniz patlicak gibi sistimi sizin benim kilcal damarlarbile sayilir artik aciyoda
Merak etme canım seninkide başlar 1-2 haftaya kadar gezmeye:)
benimkiler 1 beden büyüdü şimdiye kadar tabii damarlarda sayılabilecek kadar belirgin:)
Kızlar 2010 ocak anneleri bebek alışverişine başlamış.bizde başlayan yokmu?

ramazan girmeden ben bitirdim canım alışverişi sadece odası ve bebek arabası kaldı odayı da beğendim ama daha oda için çok erken birde bu göğüs uçlarında doğum sonrası çatlak olmaması için bir krem aldım bunu önceden başlamak gerekiyormuş galiba bir bilginiz var mı

ooo oooooooooo balşayalı çok oldu şekerim.
ben izin döneminde kızıma cicler aldım

ben sadece uyku setini getirdim turkiyeden bide cok sirin battaniye baska hic bisey almadim yani devlet versin eksileri veya begenmedilerimi ona gore alim cunku verecekleri nasil olur bayada cok veriyolarmis bosuna masraf yapmayim dedim bekliyom heralde 7 aylikken verirler

kızlar madem başlamışsınız resimleri neden koymuyorsunuz bizede fikir olur
Ben daha hiç bişey almadım ramazandan sonra niyetim var

canım kestirdim hala dökülüyor birde doğumdan sonra dökülürse çok kötü olur

kızlar madem başlamışsınız resimleri neden koymuyorsunuz bizede fikir olur
Ben daha hiç bişey almadım ramazandan sonra niyetim var

resim işi zor olur da.
yazayım canım.
çıt çıtlı badiler,
bol bol penye battaniye
tabi bunun yanında polar battaniye
hastane çıkışları
önlükler
çoraplar
zıbınlar
tulumlar mesela kız bebişleri için ideal.
duşu için lif ve sünger
ilk aklıma gelenler bunlar şekerim

kış bebekleri için diye yazacakken kız bebişler için diye yazmışım hay allah:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…