penye battaniye niye bol bol arkadaşlar.. o ne işe yarıyor.. tamda dün akşam onun hiç gerekmiyeceğini düşünmüştüm bakınırken..
penye battaniye niye bol bol arkadaşlar.. o ne işe yarıyor.. tamda dün akşam onun hiç gerekmiyeceğini düşünmüştüm bakınırken..
kızlar saçlarınız ne durumda benimkiler çok fazla dökülüyor
benimde hamilelik öncesi hiç dökülmezdi şimdi avuç avuç dökülüyor bir de kestirme dediler diye kesmiyorum diplerde felaket çıktı
Ya kızlar üşenmeyin yeni bi konu açıp ekleyelim resimleri,bütün herkes öyle yapıyor
madem aldıklarınız çok hepsini bir arada çekip ekleyin resmini.
Niye kestirme dediler ki ? Benim doktorum ozellikle basta soyledi. Saclarini olabildigince kisalt ve duzenli kestir diye. Saclar cok fazla protein yermis.
Sağol canım bende bişeyler aldığım gibi eklerim resimleria.s.peki anlaştık.
bende çekip ekliycem.
sizi kıracağım akafamı kırarım daha iyikaydirigubbakcemile3
allah korusun bana göre batıl bir inanç tabide
bebeğin ömründen gidermiiişşşşşşşşşş:umursamaz:
ay evet bana da öyle dediler inanmam ama kestiremiyorum şimdi :a015:eşim ergenekoncu diye dalga geçiyor sırnaşık şey
ay evet bana da öyle dediler inanmam ama kestiremiyorum şimdi :a015:eşim ergenekoncu diye dalga geçiyor sırnaşık şey
peliiin sende aldıklarımızın resmini koyalım diyodun evdesin sen hadi başlat bakalım bende akşam çekip koyarım.
Ben inanmiyorum oyle seylere . Herhalde inanmicam diye de kimse soylemedi bana :)
ben duydumda kimse benı ınandıramaz
hı saçımı kestırmedım o ayrı
uasın hazır uzamışken dedım
dogurunca ohh birguzel bakım röfle kesım yaptırırım
ben saçımı kestırmeye kıyamayanlardanım
kuaförumde doya doya keser baya bir uzadı
ben duydumda kimse benı ınandıramaz
hı saçımı kestırmedım o ayrı
uasın hazır uzamışken dedım
dogurunca ohh birguzel bakım röfle kesım yaptırırım
ben saçımı kestırmeye kıyamayanlardanım
kuaförumde doya doya keser baya bir uzadı
bir de doğumda terinizi saçınızla silerseniz cildiniz bebek gibi oluyormuş kim o esnada onu düşünür yapar bilemiyorum hadi uzasın bakalım dediğin gibi doğumdan sonra bakıma gireriz
yemek yapıyorum biryandan
mutfaga getirdim laptopu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?