2009 Aralık Anneleri

penye battaniye niye bol bol arkadaşlar.. o ne işe yarıyor.. tamda dün akşam onun hiç gerekmiyeceğini düşünmüştüm bakınırken..

penye battaniye niye bol bol arkadaşlar.. o ne işe yarıyor.. tamda dün akşam onun hiç gerekmiyeceğini düşünmüştüm bakınırken..

Canım en gerekli şeylerden biri aslında..yeni doğduğunda evde sarmak için..örtmek için..
bikaçtene almalısın sende. Hastane çıkışı setlerinin içindede var zaten.

Ya kızlar üşenmeyin yeni bi konu açıp ekleyelim resimleri,bütün herkes öyle yapıyor
madem aldıklarınız çok hepsini bir arada çekip ekleyin resmini.

benimde hamilelik öncesi hiç dökülmezdi şimdi avuç avuç dökülüyor bir de kestirme dediler diye kesmiyorum diplerde felaket çıktı

Niye kestirme dediler ki ? Benim doktorum ozellikle basta soyledi. Saclarini olabildigince kisalt ve duzenli kestir diye. Saclar cok fazla protein yermis.

peliiin sende aldıklarımızın resmini koyalım diyodun evdesin sen hadi başlat bakalım bende akşam çekip koyarım.

fotograf makınası eşimde akşam getirir
herkes koyarsa koyarım bende
yoksa kızım netlere düştü :)
göbiş dedik koymadınız
ben aldıgım bornozla çantasını bile koymuştum hala albumde var
bak ben koymuşum ilk yine devamı gelmemiş :)
ben her dışarı çıktıgımda bir parçada olsa birşey alıyorum
bugun emzık aldım birde emzik saklama kutusu

Ben inanmiyorum oyle seylere . Herhalde inanmicam diye de kimse soylemedi bana :)

ben duydumda kimse benı ınandıramaz
hı saçımı kestırmedım o ayrı
uasın hazır uzamışken dedım
dogurunca ohh birguzel bakım röfle kesım yaptırırım
ben saçımı kestırmeye kıyamayanlardanım
kuaförumde doya doya keser baya bir uzadı

bir de doğumda terinizi saçınızla silerseniz cildiniz bebek gibi oluyormuş kim o esnada onu düşünür yapar bilemiyorum hadi uzasın bakalım dediğin gibi doğumdan sonra bakıma gireriz

ben kestirdim valla ablamda kestirmişti hamileliğinde.
emzirirkende boya zararlı diye biliyorum ben. sanki öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…