ben kestirdim valla ablamda kestirmişti hamileliğinde.
emzirirkende boya zararlı diye biliyorum ben. sanki öyle duymuştum.
bir de doğumda terinizi saçınızla silerseniz cildiniz bebek gibi oluyormuş kim o esnada onu düşünür yapar bilemiyorum hadi uzasın bakalım dediğin gibi doğumdan sonra bakıma gireriz
ben kestirdim valla ablamda kestirmişti hamileliğinde.
emzirirkende boya zararlı diye biliyorum ben. sanki öyle duymuştum.
Ay bunuda ilk kez duydum valla
yapma öznur ya
yok cnm ben o kadar dayanamam 1 sene emzirsem
ay yok yok olamaz kabus gıbı ben resmen karakız olurum yıne
ben saçımın röflesını çok seviyrm hayır olamaz
:):)
hamarat hatun seniiiiiiiii
ne akşam menüdecokacimcoook
Bana hamileyken kesinlikle yasak , emzirken de onermiyorum dedi doktor sac boyamayi. O yuzden yaptirmadim .Benimkilerinde dipleri cikti gerci. Dogum fotolarim yakisikli cikmicak :O)
o dogum yaparken terlediginde silinirse dogum lekesi kalmazmis diye duymustum ama normal peceteyle duydum saci duymadim
arkadaşlar ben dışarı kadar çıkmıştım sonuçlarımı almaya çok cnm sıkıldı.sabah yüklemem vardı ya şekerim 176 çıktı.3 hafta sonra tekrar kontrol
üm var vce perhiz yapacağım herşey yasak şekerli ve karbonhidratlıı of ya pelincim sende yaptırmıştın senin kaç çıkmıştı.
arkadaşlar ben dışarı kadar çıkmıştım sonuçlarımı almaya çok cnm sıkıldı.sabah yüklemem vardı ya şekerim 176 çıktı.3 hafta sonra tekrar kontrol
üm var vce perhiz yapacağım herşey yasak şekerli ve karbonhidratlıı of ya pelincim sende yaptırmıştın senin kaç çıkmıştı.
ben bilseydim koyu renge boyatırdım o zaman hamıle kalmadan önce
ben sadece hamıleyken sanıyordum
ama yok cidden ben 40ım çıksın kuafördeyım
dogum fotoları içinde bant takıcaz artık yada fular gibi bişey pembiş gecelıge uyan
kızım anasının çakma sarışın oldugunu ögrenmesın :)
süslü şey seniiiiiiiiiiiiiiiiinaniknanik
aaaaaaaaaaa merak ettim şekerimeşimin kardeşi gelecek
o yuzden yazamam
:) canınız çekmesin
meralciğim benım anne ve abla orjinl sarışın
ablamın 1 kızı kumral digeri sapsarı
ben sarıya özenmeyımde kım özensın naniknanik
valla meral hiç kolay gelmiyor hmilelikten beri dogru duzgun yemek pişirmiyodum 1 çeşit yapıp geçiştiriyordum bugun pek bir zor geldi ama kocişin dogumgunu ya yapmak lazım
özel gün olduğu için yap pelincim.
şimdiden doğum gününüz kutlu olsun.
seninle, yavrusuyla nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara inşallah cnm.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?