arkadaşlar ben dışarı kadar çıkmıştım sonuçlarımı almaya çok cnm sıkıldı.sabah yüklemem vardı ya şekerim 176 çıktı.3 hafta sonra tekrar kontrol
üm var vce perhiz yapacağım herşey yasak şekerli ve karbonhidratlıı of ya pelincim sende yaptırmıştın senin kaç çıkmıştı.
valla meral hiç kolay gelmiyor hmilelikten beri dogru duzgun yemek pişirmiyodum 1 çeşit yapıp geçiştiriyordum bugun pek bir zor geldi ama kocişin dogumgunu ya yapmak lazım
şeker yuklendıkten sonra 111 çıkmıştı
ama takma kafana rejimle iniyormuş hemen
50 lık yuklemeden sonra rejım yapıyormuşsun sonra 100 luk bakıyorlarmış
100 lukte çogunlukla ii çıkıyormuş sorun olmuyormuş cnm ya
OH NE GÜZEL SINIR 140 SNRMÜzülme canım perhizle düzelir.tafana takma:1hug:
Ben dün yaptırdım
Açlık:69
Yüklemeden sonrada :99 çıktı
Hayda.. Perhizle duzeliyor diye biliyorum bende .
canını hiiç sıkma benim bi arkadaşımdada vardı hamilelik şekeri perhiz yapınca gayet iyi herşey maşallah kocaman oğlu var şimdi.
amanda aman kocası için hazırlık yapıyo pelin hanım.şaşırır senin koçiş şimdi bunları görünce.
tek perhiz olsa sorun değil ama insülün verirlerse ondan korkuyorum benm komşumda öyleydiii sürekli kanına bkp iğne oluyordu
Kızlar sizlere danışıcam ben şimdi şevket yılmaza gidiyorum cenk aşkallı malum şevket yandığından dolayı doğumhanesi kapalı ve muhtemelen beni başka hastaneye gönderecek zaten ordada olsa sezeryn hariç gelmeyecekti..ben düşündüm ve özel bahara gitmeye karar verdim zuhal hanıma sizce yanlış karar vermedim demi kızlar...
tek perhiz olsa sorun değil ama insülün verirlerse ondan korkuyorum benm komşumda öyleydiii sürekli kanına bkp iğne oluyordu
gunaydınnn
ya ben hiç uyuyamadım dun 2:30 du anca uyuyabildim
ki ben çok duşkunumdur 11 de baslarım uykum geldi demeye
şimdide sabah sekız olmadan uyandım
göbişten dönemıyorum çok buyudu acaba o yuzden mı uyuyamıyorum
bu arada gece uyku tutmayınca saat 1-2 gibi resimleri ekledim hadi bakın
ama sizde ekleyın lutfen
allah razı olsun şekerim.İyi geceler hamişler, kimsecikler yok. Yarın işbaşı yapacaklara Allah güç versin.
kızlar merhabaa
Ben iki hafta sonra gitcem doktora şeker yüklemesi yapcaz dedi.Size de yaptılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?