2009 Aralık Anneleri

canını hiiç sıkma benim bi arkadaşımdada vardı hamilelik şekeri perhiz yapınca gayet iyi herşey maşallah kocaman oğlu var şimdi.

valla meral hiç kolay gelmiyor hmilelikten beri dogru duzgun yemek pişirmiyodum 1 çeşit yapıp geçiştiriyordum bugun pek bir zor geldi ama kocişin dogumgunu ya yapmak lazım

amanda aman kocası için hazırlık yapıyo pelin hanım.şaşırır senin koçiş şimdi bunları görünce.

CNM YA BENDE ÖYLE BİLİYORUM AMA BANA 100 LÜK YAPMADILAR ONU NEZAMNA YAPMASI GEREKİYRDU BİR HAFTA SONRA FALAN DİMİ BANA ARA ARA TOKLUK BKTIR DEDİ BİR DE 3 HAFTA SONRA KONTROLE GELDİĞİNDE AÇLIK TOKLUK BAKACAĞIZ PERHİZ YAP DEDİ AMA ORADA BALŞKA BİR GEBEYLE GÖRÜŞMÜŞTÜM ONA 100 LÜK YAPMIŞLAR NORMAL ÇIKMIŞ SONRA. BANA 100 LÜKTEN HİÇ BAHSETMEDİ .AÇLIK 85 ÇIKMIŞTI BNM DE

Üzülme canım perhizle düzelir.tafana takma:1hug:

Ben dün yaptırdım
Açlık:69
Yüklemeden sonrada :99 çıktı
OH NE GÜZEL SINIR 140 SNRM

Hayda.. Perhizle duzeliyor diye biliyorum bende .

[

amaaaaaaaaaan fatma taktığın şeye bak. sık dişi düşer şekerin tatlım.
benim açlık 76 yüklemden sonra 113 çıktmıştı.
moral bozmak yoooooooooooooook[/QUOTE]

İNŞALLAH CNM ONU YEME BUNU YEME DEDİ BEN NE YİYECEĞİM KIZARTMA YOK TATLI YOK.EKMEK PİLAV MAKARNA YOK

Kızlar sizlere danışıcam ben şimdi şevket yılmaza gidiyorum cenk aşkallı malum şevket yandığından dolayı doğumhanesi kapalı ve muhtemelen beni başka hastaneye gönderecek zaten ordada olsa sezeryn hariç gelmeyecekti..ben düşündüm ve özel bahara gitmeye karar verdim zuhal hanıma sizce yanlış karar vermedim demi kızlar...

canını hiiç sıkma benim bi arkadaşımdada vardı hamilelik şekeri perhiz yapınca gayet iyi herşey maşallah kocaman oğlu var şimdi.

tek perhiz olsa sorun değil ama insülün verirlerse ondan korkuyorum benm komşumda öyleydiii sürekli kanına bkp iğne oluyordu

tek perhiz olsa sorun değil ama insülün verirlerse ondan korkuyorum benm komşumda öyleydiii sürekli kanına bkp iğne oluyordu

korkm fatma ya benım annem ınsulun oluyor
bende doktor çıkacak dıye bekledı şeker riskliymişim ailede var diye
bende bıle çıkmadı o şeker hastaları için ınsulun
sen rejım yap 3 hafta bak ne kadar düşecek
saglık ovagındada bakıyolar eczanedede aradada baktır düştügünü görüp moralın yerine glsin
100 lugu sanırım 3 hafta sonra yapacak sna fatmacıgım

zuhal hanımdan elektrık alıyorsan ve senı rhat ettiriyorsa hastanenın de yogun bakımı varsa temızse hastane iyi yapmışsın tabi

ardım doktorun sekreterini 100 lük yapmammıza gerek yok dedi 3 hafta sonra kontrole geldiğinizde toklukta sorun çıkarsa bakacaklar snrm of ya kafam krıştı.sağlık ocağında yaptırsammı acaba

ay bu testlerden ıllallah geldı kızlar ya.. Her sonucu beklerken gerım gerım gerılıyoruz.. Sonra endıŞeler bırbırını kovalıyor.. Çok uzun ve zahmetlı bır sÜreÇ allah yardımcımız olsun hepımızın.. Her bır testte baŞka baŞka acabalar.. Vallahı yorulmaya baŞladım..

gunaydınnn
ya ben hiç uyuyamadım dun 2:30 du anca uyuyabildim
ki ben çok duşkunumdur 11 de baslarım uykum geldi demeye
şimdide sabah sekız olmadan uyandım
göbişten dönemıyorum çok buyudu acaba o yuzden mı uyuyamıyorum
bu arada gece uyku tutmayınca saat 1-2 gibi resimleri ekledim hadi bakın
ama sizde ekleyın lutfen

Pelincim günaydın. Ben de uyuyamadım bugün. Sabah 6'dan beri ayaktayım.

İyi geceler hamişler, kimsecikler yok. Yarın işbaşı yapacaklara Allah güç versin.
allah razı olsun şekerim.
kızlar merhabaa
Ben iki hafta sonra gitcem doktora şeker yüklemesi yapcaz dedi.Size de yaptılar mı?

çoğumuza şeker yüklemesi yapıldı tatlım.
aç karnına gitmelisin ve yanında muhakak limon götür. şeker suyun içimi kolay oluyor.limonata gibikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…