kızlar fiyatları nerden buldunuz
hepsi çoooooooooooooook güzel bende int. modellere bakıyordum. hafta sonu bursa'ya ikea'ya da bir baksam mı acaba?
ya yardım edın
benım laptop bozuktu ya o yuzden eşim bırakıyordu laptobunu şimdi o da bozuldu
benım elımde patlıyor laptoplar
neysekı benım kı geldide şimdi ondan yazıyorum pc den anlayan varmı
ya yardım edın
benım laptop bozuktu ya o yuzden eşim bırakıyordu laptobunu şimdi o da bozuldu
benım elımde patlıyor laptoplar
neysekı benım kı geldide şimdi ondan yazıyorum pc den anlayan varmı
Sanırım ÇÖkmÜŞ wİndovs hay allah..
hoşgeldin aramıza bnm doğumum 15 aralık görünüo şimdilik:ecrin_bebek:günaydın herkese bende aralık annesiyim 2009 ama buraya hiç yazmak nasip olmadı bundan sonra inşallah..Benim size bir sorum olacaktı bebek için sizler bişeyler almaya başladınızmı?Ben hala başlayamadımda alanlar bana neler aldıklarını söyleyip yardımcı olabilirlermi ilk bebeğim olduğu için ben hiçbişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
calsiyum magnezyum yakviytesi cnm bol yürüyüş ve bol süt peynir tüket başka çaresi yok malesef hamileleikte olağan bişimiş bu kramplar süprizzzzzGÜnaydın nasılsınız arkadaŞlar
ben bu kramplardan uyuyamıyorum artık
en kÖtÜsÜde uyuyamadıĞım gİbİ sabahlarıda aĞrıdan zor yÜrÜr hale geldİm yaaaa
sabah bir kramp girdi bacağıma arkadaşlar aman yarabbimm.. gözlerimi açmamla beraber..ters hareket yaptığımı sandım önce, sonra kramp olayı aklıma geldi, hemen anneme seslendim geldi ovduda hareket edebildim ama yeri hala ağrıyor.. dün akşam yine çok kötü bir akşamdı benim için sormayın gitsin, o yüzden mi oldu acaba, nedir benim minik kuzumun yaşadığı stres..
kızlar yeni bi topik açalım 2009 aralık annelerinişn cicişleri die oraya ekleyeleim aldıklarımızın resimleirni daha güzel olmazmı toplu olur hepsi a.s.rica ederim canım benim
haftasonu alduklarımın fotolarını çekeyimde ekleyim burayakaydirigubbakcemile5
chicco ufaklık flexi ceylan lcw kaydirigubbakcemile3aklıma gelmedi başkaçok iyi olur zemuszemus Birde arkadaşlar aldığınız yada en güvendiğiniz markalar hangileri bende ona göre almak istiyorum..
bn buraya getireceğim için mecburen park yatak alıcam cnm ama büyüyen beşikler varmş bk oblarda çk kullanışlı CADIARZUkızlar bebişine karyola bakan veya satın alan var mı nasıl modeller düşünüyorsunuz
vayy pelincim senden öğrenecek çok şey var..kaydirigubbakcemile3 zaten baktım bebişine aldıklarını hepsi özenle seçilmiş belli çok güzellerdi alkisalkisalkis allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?