2009 Aralık Anneleri

ya yardım edın
benım laptop bozuktu ya o yuzden eşim bırakıyordu laptobunu şimdi o da bozuldu
benım elımde patlıyor laptoplar
neysekı benım kı geldide şimdi ondan yazıyorum pc den anlayan varmı

kıyafetler için yorumlar yapmışsınız
teşekkur ederım darısı sızın bebişlerinize hatta daha iyileri olsun saglıkla giysinler inşallah

ya yardım edın
benım laptop bozuktu ya o yuzden eşim bırakıyordu laptobunu şimdi o da bozuldu
benım elımde patlıyor laptoplar
neysekı benım kı geldide şimdi ondan yazıyorum pc den anlayan varmı

sorunu ne ? belki yardımcı olabilirim?

windows could not start because the following file is missing or corrupt :
\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

you can attempt to repair thıs file by starting windows setup using the original setup cd-rom
select 'r' at the first screen to start repair

simsiyah bir ekran çıkıyor ve usttekı yazı yazıyor r tuşuna basıyorum tekrar bilgisayar açılıp kapanıyor yıne aynı yazı çıkıyor

herkese günaydın güzeller bugün pek neşeliyiz bakıyorumda sohbet koyuymuş sabah sabah okju oku bitiremedim geçmişizemuszemus

hoşgeldin aramıza bnm doğumum 15 aralık görünüo şimdilik:ecrin_bebek:
bn bi hastane çıkışı 2 takım aldım diğerlerini türkiyeye gdince alıcam inş örgü yelekler fln örüyorum şimdilik annemler alıyorlarmış gerçi :1hug:

cnm öncelikle alman gereken hastane çıkışı flexi bebeyi öneririm takımları küçük oluyo yeni doğana rahat oluyor zıbın takımı çıtçıtlı badiler penye battaniyeler kış bebeişi olacağı için kalın bi battaniye polar olabilir bol bol bebeişe eldiven kendine yün çorap çünkü doğumdan sonra ayakları çk üşüyomş bizlerin :sinifsinif:bi kç takım bebişe kendine gecelik bu gibi şeyler aklıma gelmio he bebek bezi kendin için ped malum lohusalık :kedi:

GÜnaydın nasılsınız arkadaŞlar

ben bu kramplardan uyuyamıyorum artık
en kÖtÜsÜde uyuyamadıĞım gİbİ sabahlarıda aĞrıdan zor yÜrÜr hale geldİm yaaaa
calsiyum magnezyum yakviytesi cnm bol yürüyüş ve bol süt peynir tüket başka çaresi yok malesef hamileleikte olağan bişimiş bu kramplar süprizzzzz

kıyamam üzme kendini bebişie yazık bak doğduğunda stresli bi bebek olur gaz problemi vs bnlar hamilelikte yaşaanans treslerden kaynaklanırmış bebişini düşün cnm ya:sinifsinif:

rica ederim canım benim
haftasonu alduklarımın fotolarını çekeyimde ekleyim burayakaydirigubbakcemile5
kızlar yeni bi topik açalım 2009 aralık annelerinişn cicişleri die oraya ekleyeleim aldıklarımızın resimleirni daha güzel olmazmı toplu olur hepsi a.s.

çok iyi olur zemuszemus Birde arkadaşlar aldığınız yada en güvendiğiniz markalar hangileri bende ona göre almak istiyorum..
chicco ufaklık flexi ceylan lcw kaydirigubbakcemile3aklıma gelmedi başka

kızlar bebişine karyola bakan veya satın alan var mı nasıl modeller düşünüyorsunuz
bn buraya getireceğim için mecburen park yatak alıcam cnm ama büyüyen beşikler varmş bk oblarda çk kullanışlı CADIARZU

bebek ihtiyaçları :
hastane çıkışı enaz 2 tane
battanıye
biberon emzik
biberon temızleme fırçası
bebek taşıma çantası
tırnak makası
burun asprtöru
saç taragı
şampuan vucud ve saç
kuvet banyo sungeri havlu
yelek hırka
bebek çorabı
bebek için ayrı su kovası ve masrapa
yenidogan bebek bezı
ıslak mendıl
pişik kremı
alt degiştirme minderi
bebek yagı
evde giydirmeye tulum veya pijama
patik

anne ihtiyaçları :
lohusa gecelıgı ve pijaması
çorap
gögus çatlak kremı
ped
lohusa kulodu
gögus pedi
emzirme sütyenı
eger gerekirse süt pompası
küçük el aynası ve saç bandı (guzel olalım ama dimi)
bebek çikolata veya şekeri hastaneye gelenler için ikram
fotograf makınası

bn buraya getireceğim için mecburen park yatak alıcam cnm ama büyüyen beşikler varmş bk oblarda çk kullanışlı CADIARZU[/QUOTE]

büyüyen beşiklerden düşünüyordum bende yandan çekmeceli olan ..bi mobilyacıya sordum önermedi..alttan çekmeciler daha iyi dedi bilmiyorum valla varya zaten alana kadarda insanın fikri sürekli değişiyor zaten fisfisfis

vayy pelincim senden öğrenecek çok şey var..kaydirigubbakcemile3 zaten baktım bebişine aldıklarını hepsi özenle seçilmiş belli çok güzellerdi alkisalkisalkis allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin inşallah :Saruboceq:

senınde bebegıne daha iyileri olsun arkadaşın
nette birsürü listeler var onlardan bakıyorum bende
sende kendıne liste yap aldıkça üstünü çiz
ben her çarşıya çıktıgımda listeden birşeyler alıyorum daha kolaylık oluyor

Kızlar tünaydın, bebişlerinizi doyurdunuz mu bakimmm,
Pelincim ihtiyaç listen çok yararlı oldu. Ama lohusa geceliğini sonlara doğru mu alsak acaba, daha çokk kilo alacağız, ya dar gelirse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…