senınde bebegıne daha iyileri olsun arkadaşın
nette birsürü listeler var onlardan bakıyorum bende
sende kendıne liste yap aldıkça üstünü çiz
ben her çarşıya çıktıgımda listeden birşeyler alıyorum daha kolaylık oluyor
Kızlar tünaydın, bebişlerinizi doyurdunuz mu bakimmm,
Pelincim ihtiyaç listen çok yararlı oldu. Ama lohusa geceliğini sonlara doğru mu alsak acaba, daha çokk kilo alacağız, ya dar gelirse?
ewt mantıklı
ben hiç sevmem oyle gecelık falan ama pijamayla rahat olmuyormuş dogumdan sonra mecbur alacagız
pelinciğim resimler çok hoş Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah bizim bütün eşyalar annanede o aldı arabayla getirecekmiş kız çeyizi gibi adet bizim burada bende eklemeye çalışırım dün bizde doktor teyzemizi görmeye gittik bebişim 481 gr olmuş maşallah şu an hiçbir sorunumuz yok idrar yaparken ki ağrımın sebebi kum döküyormuşum benneyaptımki bol bol su iç testi tekrarlayalım dedi onun dışında iyiyiz
nerelısın ben çok duyudm ilk çocukta annane alır adet lafını
merak ettım nerenın adetı bu 2. çocuktada babanemı alıyor
e tek çocuk yapacaksan yazık kızın annesine :)
bebeğinede maşallah
Anne tarafım çatalcalı yunanistandan gelmiş dedler mübadele ile valla ben 10 tane de doğursam heralde babanneden bişey göremeyeceğiz Allah anneme sağlık ve uzuuuuuuuuuuuun ömür versin :asigim:
bakalım eşimlede bir konuşalım. ben buradaki mağazalara bakarım daha sonra ikea'ya giderim diye düşündüm.meralciimm ikeaya bende baktım, aslında tatlı şeyler var daaaa, ben pek kullanışlı ve sağlam bulmadım.. ama aklında kalmasın bir bak..
ya yardım edın
benım laptop bozuktu ya o yuzden eşim bırakıyordu laptobunu şimdi o da bozuldu
benım elımde patlıyor laptoplar
neysekı benım kı geldide şimdi ondan yazıyorum pc den anlayan varmı
bebek ihtiyaçları :
hastane çıkışı enaz 2 tane
battanıye
biberon emzik
biberon temızleme fırçası
bebek taşıma çantası
tırnak makası
burun asprtöru
saç taragı
şampuan vucud ve saç
kuvet banyo sungeri havlu
yelek hırka
bebek çorabı
bebek için ayrı su kovası ve masrapa
yenidogan bebek bezı
ıslak mendıl
pişik kremı
alt degiştirme minderi
bebek yagı
evde giydirmeye tulum veya pijama
patik
kız sen bu işi kıvırdınkaydirigubbakcemile2anne ihtiyaçları :
lohusa gecelıgı ve pijaması
çorap
gögus çatlak kremı
ped
lohusa kulodu
gögus pedi
emzirme sütyenı
eger gerekirse süt pompası
küçük el aynası ve saç bandı (guzel olalım ama dimi)
bebek çikolata veya şekeri hastaneye gelenler için ikram
fotograf makınası
hakikaten anneye yazık valla.nerelısın ben çok duyudm ilk çocukta annane alır adet lafını
merak ettım nerenın adetı bu 2. çocuktada babanemı alıyor
e tek çocuk yapacaksan yazık kızın annesine :)
bebeğinede maşallah
gez güzelim gezburcu eşim aradı şimdi çok istiyorsan akşam çıkalım yola dedi
salı döneriz dedi bende bilmem demedım :)
istiyorum dedım hemen
gezme olunca kararsızsam bile eşime tamam gidelim diyorum hasta olsam bile gel senı gezdireyım ii gelir diyor ben hemen kapıda bitiyorum :) bu akşam gidecegız salı akşamı burda oluruz merak etmeyın bizi
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnAnne tarafım çatalcalı yunanistandan gelmiş dedler mübadele ile valla ben 10 tane de doğursam heralde babanneden bişey göremeyeceğiz Allah anneme sağlık ve uzuuuuuuuuuuuun ömür versin :asigim:
aferin kız sanaamın
hadi ya çok uzuluyorum böyle olunca
bizçok ayrı dunyaların ınsanlarıyız kayınvalidemle bizim kadar zıt belkide yoktur ama
Allah için o elınden gelenı yapar
o görevlerını bilir ben görevlerimi bilirim
saygı çerçevesinde orta yolu bulup anlaşıyoruz valla
hadi ya
inşallah öyledir
win yuklenır yıne
benım ekran kartı falan yanmıştı dunyanın parasını ödemiştim
amın
hadi ya çok uzuluyorum böyle olunca
bizçok ayrı dunyaların ınsanlarıyız kayınvalidemle bizim kadar zıt belkide yoktur ama
Allah için o elınden gelenı yapar
o görevlerını bilir ben görevlerimi bilirim
saygı çerçevesinde orta yolu bulup anlaşıyoruz valla
Sistem dosyası hasarı gibi gözüküyor (Yanlışlıkla silinmiş de olabilir) Laptop'a ait kurulum CD'si var mı? Bazı laptoplarda CD olmuyor, içinde yüklü oluyor, açılış ekranında laptop marka modeline göre Ctrl+Alt+F10 vb komutlarla kurulum ekranına gelebiliyorsun. Sonrasında o sana zaten soruyor, silip yeniden mi kurayım yoksa tamir mi edeyim diye..Bir de böyle bir dene istersen.. CD yoksa marka model yazarsan nasıl kuruluma gelindiğine bir bakalım..
bizde yemeğimizi yedik sositososito
peliin yokculuk nereye bizi bırakıp gidiyosun demek
dün akşam o yorgun halimle fotoları çektim bende ama ekleyemedim hiçbirini neden acaba
bakalım eşimlede bir konuşalım. ben buradaki mağazalara bakarım daha sonra ikea'ya giderim diye düşündüm.
bundan sonra laptoplara besmele ile dokun bencekaydirigubbakcemile3
maşallah arkadaşıma benim
kız sen bu işi kıvırdınkaydirigubbakcemile2
hakikaten anneye yazık valla.
torun ise babannede alsın anacım
bizde çooook farklıyız bir de ben kavga edemem cevap veremem o ise sürekli laf sokup duruyor en son gittiğim doktora bile taktı ben çalışıyorum ondan para istemiyorum istediğim doktoru seçmek benim hakkım amaaaaaaaaaan ne yapalım katlanıcaz yok be güzelim ne sorumluluğu bana daha tek çorap almadı bebeğe de 1 yelek ördü bilmem vercekmi
Kızlar nasılsınız doktora gittim bebeğim iyiymiş şükürler rabbime boyu 26cm kadar kilosu 600gram MAŞAALLAH oğluma demi kızlar drm yanlız bu aralar şu 3 gün çok yoruldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sıkıntılıyım bende gebelik depresyonu başlamış artmasına izin vermeyelim dedi dr. nasıl atlatıcam ben depresyonu kızlar
ewt ewt hp pavillion laptop ok ben anladım arkadaşım çok sagol yardımın için bizim laptopta f10 la format atyrdu benım eşim o zaman gelınce söyleyeyım dediğini yapsın çok sagol valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?