Kızlar nasılsınız doktora gittim bebeğim iyiymiş şükürler rabbime boyu 26cm kadar kilosu 600gram MAŞAALLAH oğluma demi kızlar drm yanlız bu aralar şu 3 gün çok yoruldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sıkıntılıyım bende gebelik depresyonu başlamış artmasına izin vermeyelim dedi dr. nasıl atlatıcam ben depresyonu kızlar
Kızlar nasılsınız doktora gittim bebeğim iyiymiş şükürler rabbime boyu 26cm kadar kilosu 600gram MAŞAALLAH oğluma demi kızlar drm yanlız bu aralar şu 3 gün çok yoruldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sıkıntılıyım bende gebelik depresyonu başlamış artmasına izin vermeyelim dedi dr. nasıl atlatıcam ben depresyonu kızlar
merhaba kızlarr. kızımla selamlıyoruz sizi opuyorumnanaktan
napıyosunuz bakalım herkes iyimi?
merhaba bahar
bizi çok iyiyiz kızımla maşallahımız var
ne zmn dönuyorsun aramıza
işlerin ne zaman hafıflıyecek
Ya bende depresyondayım herahalde, nasıl bişey bu gebelik depresyonu. Mesela dün trafikte hiç yapmadığım bir şekilde çocuğun biriyle tartıştım, çocuk nerdeyse kaza yaptıracaktı bana
Ayrıca çok konuşan insanlardan, bebeğe ne isim koymam, ne almam, ne almamam, nasıl bakmam gerektiği konusunda ahkam kesen kadınlardan, en son 30 sene önce doğum yaptığında kendisine bana uygulanan testlerin hiç birinin uygulanmadığını şaşırarark, hayretle karşılayan kayın validemden, durmadan karnımı saçma sapan zamanlarda ellemeye çalışanlar insanlardan çoookkkkk sıkıldım. Tatile gitmek istiyorum.Yaw kadın hasır sepete takmış kafayı, hasır sepet alacakmışım, onda yatıracakmışım bebeği, üfff biri beni kurtarsın:)
Ya bende depresyondayım herahalde, nasıl bişey bu gebelik depresyonu. Mesela dün trafikte hiç yapmadığım bir şekilde çocuğun biriyle tartıştım, çocuk nerdeyse kaza yaptıracaktı bana
Ayrıca çok konuşan insanlardan, bebeğe ne isim koymam, ne almam, ne almamam, nasıl bakmam gerektiği konusunda ahkam kesen kadınlardan, en son 30 sene önce doğum yaptığında kendisine bana uygulanan testlerin hiç birinin uygulanmadığını şaşırarark, hayretle karşılayan kayın validemden, durmadan karnımı saçma sapan zamanlarda ellemeye çalışanlar insanlardan çoookkkkk sıkıldım. Tatile gitmek istiyorum.Yaw kadın hasır sepete takmış kafayı, hasır sepet alacakmışım, onda yatıracakmışım bebeği, üfff biri beni kurtarsın:)
maşallah oğlunaaaaaaaaaaaaa
ama bu depresyonda neyin nesi
kendini ve bebeğini ödüllendirip kendinize birşeyler alın.
farklı akvitiler yap. akşam yemeğini eşinle başbaşa dışarıda yee
meselaaaaaaaa sinemaya gidin, oğluşuna birşeyler bakın
olmadı birkaç günlüğüne biryerlere kaçııııııııııııınnnnnnnnnnnn
selam şekerimmerhaba kızlarr. kızımla selamlıyoruz sizi opuyorumnanaktan
napıyosunuz bakalım herkes iyimi?
şimdilik yok canımkızlar ya geçmişi okuyamıyorum maşallahınız var gene. önemli bişeyler haberler varsa banada yazın emi :))))
selamlaaaaaaaarrrrrrrrrrr:teytey:selamlar kızlar..
ayyyyyyyyyyy evet ya bebeğin baş çevresi ölçülacakmiş diyorum inşallah iyi çıkar diyorum amaaaan bizde yoktu o testler maşallah 3 tane büyüttüm diyorlar folic asit kullanmak çok önemli diyorum aman moda bunlar bak hiçbir şeycikleri yok diyorlar aaaaaaaaaaa eskiden tv de yoktu izleme o zaman diyeceksin boşver içinden çok ta tın de benim kociş öle yapıyor ama ben hasır sepetleri çok seviyordum annem beşik mi alayım sepet mi deyince atladım sepet diye kervandan aldı kadıncağız
bn buraya getireceğim için mecburen park yatak alıcam cnm ama büyüyen beşikler varmş bk oblarda çk kullanışlı CADIARZU
Kızlar 23 haftalık dr.MAŞAALLAH DİYO BAYA İYİYMİŞ AMA DEPRESYON KORKUTUYO BENİ KIZLAR AMA SAĞLIKLIOLMASI İYİ KIZLAR SAĞLIKLI OLSUNDA ZAYIF OLSUN SONRADAN ALIR KİLOYU ÇOK KORKUYORUM KIZLAR ÇOK HERŞEYE SİNİRLENİYORUM YEMEK YİĞEMİYORUM TEK YAPTIĞIM RABBİME DUA ETMEK BİDE ARTIK ÇALIŞMAK ÇOKYORDU KIZLARYA BİŞİ DAHA SORUCAM SİZE BEMİ ( 11 MART ) NE ZAMAN İZNİM SÖYLERMİSİNİZ DAYANAMIYORUM KIZLAR...
nerelısın ben çok duyudm ilk çocukta annane alır adet lafını
merak ettım nerenın adetı bu 2. çocuktada babanemı alıyor
e tek çocuk yapacaksan yazık kızın annesine :)
bebeğinede maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?