2009 Aralık Anneleri

maşallah aman aman delikanlıya bence de canım alışverişe çık bakınca bile rahatlıya insan hiç sıkma kendini tak kulaklıkları çık yürüyüş yap hem faydası da var ben mesela haberleri izlemiyorum komedi cd leri takıyorum akşamları sonra bebişte üzülür

maşallah oğlunaaaaaaaaaaaaa
ama bu depresyonda neyin nesi
kendini ve bebeğini ödüllendirip kendinize birşeyler alın.
farklı akvitiler yap. akşam yemeğini eşinle başbaşa dışarıda yee
meselaaaaaaaa sinemaya gidin, oğluşuna birşeyler bakın
olmadı birkaç günlüğüne biryerlere kaçııııııııııııınnnnnnnnnnnn

evet canım ya kaç haftalık oğluşun maşallah

kızlar ya ne alıcam bebegıme.
ay delırcem sankı yetısmıcek gıbı gelıyo

Ya bende depresyondayım herahalde, nasıl bişey bu gebelik depresyonu. Mesela dün trafikte hiç yapmadığım bir şekilde çocuğun biriyle tartıştım, çocuk nerdeyse kaza yaptıracaktı bana
Ayrıca çok konuşan insanlardan, bebeğe ne isim koymam, ne almam, ne almamam, nasıl bakmam gerektiği konusunda ahkam kesen kadınlardan, en son 30 sene önce doğum yaptığında kendisine bana uygulanan testlerin hiç birinin uygulanmadığını şaşırarark, hayretle karşılayan kayın validemden, durmadan karnımı saçma sapan zamanlarda ellemeye çalışanlar insanlardan çoookkkkk sıkıldım. Tatile gitmek istiyorum. Yaw kadın hasır sepete takmış kafayı, hasır sepet alacakmışım, onda yatıracakmışım bebeği, üfff biri beni kurtarsın:)

seni çok iyi anlıyorum benim de çok fenaydı ama bastırmaya çalışıyorum. ona tak buna tak oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. bütün gün bebeğim kıpırdamadı artık rahat olmaya çalışıyorum. o korku bana yetti cnmm bebeğim kıpırdamayınca dünyam yıkıldı sanki. beni üzmeye çalışanları şimdi takmıyorum. herşey bebeklerimiz için. yavrunu düşün o zaman rahatlıyor insan

depresyondayım unutuldum
son iki hafdadır çok sevdiğim iki insan işi bıraktı kendimi terk edilmiş gibi hissediyorumm mafoldumben

ayyyyyyyyyyy evet ya bebeğin baş çevresi ölçülacakmiş diyorum inşallah iyi çıkar diyorum amaaaan bizde yoktu o testler maşallah 3 tane büyüttüm diyorlar folic asit kullanmak çok önemli diyorum aman moda bunlar bak hiçbir şeycikleri yok diyorlar aaaaaaaaaaa eskiden tv de yoktu izleme o zaman diyeceksin boşver içinden çok ta tın de benim kociş öle yapıyor ama ben hasır sepetleri çok seviyordum annem beşik mi alayım sepet mi deyince atladım sepet diye kervandan aldı kadıncağız

Kızlar 23 haftalık dr.MAŞAALLAH DİYO BAYA İYİYMİŞ AMA DEPRESYON KORKUTUYO BENİ KIZLAR AMA SAĞLIKLIOLMASI İYİ KIZLAR SAĞLIKLI OLSUNDA ZAYIF OLSUN SONRADAN ALIR KİLOYU ÇOK KORKUYORUM KIZLAR ÇOK HERŞEYE SİNİRLENİYORUM YEMEK YİĞEMİYORUM TEK YAPTIĞIM RABBİME DUA ETMEK BİDE ARTIK ÇALIŞMAK ÇOKYORDU KIZLARYA BİŞİ DAHA SORUCAM SİZE BEMİ ( 11 MART ) NE ZAMAN İZNİM SÖYLERMİSİNİZ DAYANAMIYORUM KIZLAR...

merhaba kızlarr. kızımla selamlıyoruz sizi opuyorumnanaktan
napıyosunuz bakalım herkes iyimi?
selam şekerim
bizde öykü ile sizi selamlaıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzsengözlerimebaksanab

kızlar ya geçmişi okuyamıyorum maşallahınız var gene. önemli bişeyler haberler varsa banada yazın emi :))))
şimdilik yok canım
demek hazıra konacaktın hıııııııııııııııııııılmaz:

selamlar kızlar..
selamlaaaaaaaarrrrrrrrrrr:teytey:

ya sabır
ya sabır
ya sabır
pııııııışşşşşşştttttttttt yapmayın böyle
bebişleri üzmeyin anneleri:umursamaz:

ya sorma ya, "ben oğlumu doğurduğumda hastanenin tüm merdivenlerine çiçekler dizilmişti" hikayesinden başlayıp, her seferinde "ben oğluma yurtdışından bilmemne getirtmiştim" le biten ve haftada en az 2 kere aynı kelimelerle dinlediğim cümlelerden sonra hasır sepet fikri çok cazip gelmiyor :) Aslında bende o söylememiş olsa bu fikri sevebilirdim ama öyle taktımki kafaya o nedese hiçbirini yapmak istemiyorum. Sen sepetinde güle güle, mutlulukla, sağlıkla büyüt bebişini, benimki takıntıdan :)

bn buraya getireceğim için mecburen park yatak alıcam cnm ama büyüyen beşikler varmş bk oblarda çk kullanışlı CADIARZU

büyüyen beşiklerden düşünüyordum bende yandan çekmeceli olan ..bi mobilyacıya sordum önermedi..alttan çekmeciler daha iyi dedi bilmiyorum valla varya zaten alana kadarda insanın fikri sürekli değişiyor zaten fisfisfis[/QUOTE]
evet cnm ama en azından alma şansın var bak bnm o da yok mecburum park yatağa evine alıp getirince dünyanın en güzel beşiği gibi gelir sana dert etme bi de bebeiş yatınca içinee ooohhopuyorumnanaktan

sata göre hesaplanan tahmını dogum tarıhınden 8 hafta önce ayrılıyorsun ızne

nerelısın ben çok duyudm ilk çocukta annane alır adet lafını
merak ettım nerenın adetı bu 2. çocuktada babanemı alıyor
e tek çocuk yapacaksan yazık kızın annesine :)
bebeğinede maşallah

b'zde ortak alinir cnm kayin anneanne babanne birleşip alırlar ne gerekiyosa ama sadece ilk çoçukta

BANA BEBEK ıÇıN MÜZıK GÖNDEREBıLıRMıSıNıZ ARKADAŞLAR ELıNDE OLAN VARSA??? SKYPE KULAKLIĞINDAN DıNLETıYıM BEBıŞıME.. BU ARADA ANNE KARNINDAKı BEBEKLER KUŞ SESLERıNı ÇOK SEVERLER DıYE ıNTERNETTE BıR YERDE OKUMUŞTUM.. BENıMDE BıR MUHABBET KUŞUM VAR AKILLARA ZARAR BıRŞEY.. ONU KARNIMA KOYUYORUM ADI AFACAN.. AFACAN KONUŞUYOR GÖBEĞıMı GIDIKLAYARAK, BAZEN KUŞ OLDUĞUNU HATIRLAYIP ÖTTÜĞÜ DE OLUYOR :roflol:O AŞKIM AŞKIMM CıCı KUŞ DÖNME KUŞ DEYıP KONUŞTUKÇA BENıM MıNıK YAVRUMDA ıÇERDE KIPIR KIPIR OLUYOR.. HEMDE HıÇ OLMADIĞI KADAR KIMILDIYOR.. RESMEN VURUYOR.. EŞıM ANNEM DE GÖRÜYOR DOKUNMAYA GEREK KALMADAN.. VARSA BıR DENEYıN.. BEBEĞıM RAHMETLıK DEDESı GıBı HAYVANLARI ÇOK SEVECEK SANIRIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…