2009 Aralık Anneleri

"hep beraber depresyondayım unuttuldum aldatıldım
sevdiğim ayrıldım depresyondayın" şarkısını söyleyin bariiiiiiiiiiiiiilmaz:
hasatmısın nesiniz yaaaaaaaaaa kendinize gelin
çok şükür sizlerde bebişlerde sağlıklı geri kalınını boşveriiiiiiiiiin
sizler ve bebişler önemli. hiç kimse ve hiçbirşey için canını sıkıp depresyona girmeyin:teselli:

hehe bnmde papağanım vr ötüo ama hc dikkat etmedim denemek lazım saol :kedi:

süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

evet cnm ama en azından alma şansın var bak bnm o da yok mecburum park yatağa evine alıp getirince dünyanın en güzel beşiği gibi gelir sana dert etme bi de bebeiş yatınca içinee ooohhopuyorumnanaktan[/QUOTE]

haklısın canım nasıl olduğu nerde olduğu o kadarda önemli değil aslında önemli olan sağlıcakla hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almamız..ben sabırsızlıkla bekliyorum küçük erkekimi..opuyorumnanaktan

kızlar sizdede baş ağrısı oluyor mu 2 gündür mahvetti beni acaba çok bilgisayara bakmaktan olur mu

kızlar sizdede baş ağrısı oluyor mu 2 gündür mahvetti beni acaba çok bilgisayara bakmaktan olur mu

Tansiyon düşüklüğündendir canım, ayakları kalbinden yukarıda olacak şekilde uzatarak dinlen ve soda iç. Ben öyle başediyorum, tansiyonum düşünce migren gibi bir ağrı saplanıyor, gözlerim dışarı fırlayacak gibi oluyor. Ama bunları yapınca çok iyi geliyor.

Ay çok güzelmiş, çok özendim. Ben sana göndereyim diyeceğim ama nasıl? Google da bach for kids yazarsan Bach ın çocuklar için olan albüümünü dinleyecek bir site bulabilirsin belki. Ben sana link verirdim ama yasaktır herhalde

evet evet aynen öyle migren gibi bir ağrı gözlerim dışarı fırlıcakmış gibi :1shok:

selam kızlar ben dr geldım sımdı efem masallah cok hareketlı saglı yerınde herseyı normal okadarkı gelısmesı 5 gun onde kacaman olmus 428 gr olmusuz .bu arada dr detaylı ultrasonu gerek gormedı ama ısrar edersen baska bır yere gonderebılırım dedı sızce dr guveneyım mı yoksa detaylıya gıreyım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…