selam deniz nerelerdesin şekerim
kızın nasıl sen nasılsın
sen nasılsın asıl
bebiş nasıl
izinlimisin yıne
telefonumu çaldırsna sende kayıtlımı
kızlar mide yanması olanlar ilaç hariç ne yaptınız..
kızlar mide yanması olanlar ilaç hariç ne yaptınız..
Naber Nevin?? Gitti mi eşin askere?
selam kızlar ben dr geldım sımdı efem masallah cok hareketlı saglı yerınde herseyı normal okadarkı gelısmesı 5 gun onde kacaman olmus 428 gr olmusuz .bu arada dr detaylı ultrasonu gerek gormedı ama ısrar edersen baska bır yere gonderebılırım dedı sızce dr guveneyım mı yoksa detaylıya gıreyım mı?
selam meralcim biz iyiyiz, sen ve parmak kızın nasılsınız?? Herşey yolunda mı?
canım parmak kız 7 ağustosda 600 gr olmuştu
boy desen 27 cm
artık parmak kız değil yanikaydirigubbakcemile3
maşallah kuzu oldu şimdi teyzesi
çok şükür bizde herşey yolunda gidiyor.
Selam canım, yok başladım işe, yeni biri başlayacak, ona işleri devredecem. ekim başı gibi çıkarım diyorum. çaldırdım telefonunu az önce, sen nasılsın kızın nasıl?
sorma meral 4 gündür cekıyorum özellikle ögleden sonraları..soda felan işe yaramadı direnç gösteriyorum ilaç almamak için
evet canım gitti salı günü teslim oldu izmire cıktı ve kısa dönem ve 24 haftalık gebeyım ne komık dimi( tek başına
ne güzel ya izmir olması, inşallah kalır orda, geçen sene aynı dönemde de benim eşim gitmişti, o da Balıkesirde yaptı. Allah sabır versin ikinize de. güçlü olmalısın, çocuğun ve kendin için, zaman bi şekilde geçiyo.
evet kısa dönem olması tek tesellim bide görüşemiyoruz arıyor 1 dk yada 2 dk okadar((
Şu an çok yeni ondandır, daha oraya bile alışamamıştır, zaten bi süre sonra yemin töreni olur, ondan sonra çok daha rahat görüşürsünüz. Bu dönem çok avantajlı hem de, 2 Bayram 1 yılbaşı var, yemin töreninde de yat izni veriyorlar. Allah kavuştursun.
evet kısa dönem olması tek tesellim bide görüşemiyoruz arıyor 1 dk yada 2 dk okadar((
Şu an çok yeni ondandır, daha oraya bile alışamamıştır, zaten bi süre sonra yemin töreni olur, ondan sonra çok daha rahat görüşürsünüz. Bu dönem çok avantajlı hem de, 2 Bayram 1 yılbaşı var, yemin töreninde de yat izni veriyorlar. Allah kavuştursun.
benım sefgili koçisim yemin törenine gelme dedi :))) uzak ya o izin alırmı bilmiyorum insallah alır sanmıyorum
Meralcim maşallah ya boyu senin gibi uzun olacak galiba :)) Berna'dan ve Bahar'dan haber var mı?
Meralcim maşallah ya boyu senin gibi uzun olacak galiba :)) Berna'dan ve Bahar'dan haber var mı?
benım sefgili koçisim yemin törenine gelme dedi :))) uzak ya o izin alırmı bilmiyorum insallah alır sanmıyorum
allah tez zamanda kavuştursun cnm.
Soyle bir bakayim dedim bende deli gibi yogun bir gun bugun . Deniz hosgeldin :)
inşallah canım sağlıklı olsunlarda yavrularımız boy kilo önemli değil biryerde. ama maşşallahı var teyzesi.
berna ile hafta başı yazıştık iyiymiş.
bahar ise iş yoğunluğundan ara ara giriyor.
oda iyi maşşallah cnm.
sizde herşey yolundadır umarım.
Daha buyur muyuz Pelin acaba ya :) Hayir buyursek nasil tasinir o gobegi bilmem . Su an bana onden bakan biri sadece kocaman gogus ve kocaman gobek gorur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?