2009 Aralık Anneleri

selam deniz nerelerdesin şekerim
kızın nasıl sen nasılsın

selam meralcim biz iyiyiz, sen ve parmak kızın nasılsınız?? Herşey yolunda mı?

sen nasılsın asıl
bebiş nasıl
izinlimisin yıne
telefonumu çaldırsna sende kayıtlımı

Selam canım, yok başladım işe, yeni biri başlayacak, ona işleri devredecem. ekim başı gibi çıkarım diyorum. çaldırdım telefonunu az önce, sen nasılsın kızın nasıl?

sorma meral 4 gündür cekıyorum özellikle ögleden sonraları..soda felan işe yaramadı direnç gösteriyorum ilaç almamak için

valla cnm bnce gt detayli ultrasona o çok farklı bişy çünkü bebeğin bütün organlarını özellikle kalbini inceliyorlar ölçüyolar parmakları kulakları vs herşeyine bakılıo bnce oldukça önmli bi detay diye düşünüyrm tabi karar senin

sorma meral 4 gündür cekıyorum özellikle ögleden sonraları..soda felan işe yaramadı direnç gösteriyorum ilaç almamak için

kıyamam yaaaaaaa alev alev yanıyor sanki değilmi:1no2:

evet canım gitti salı günü teslim oldu izmire cıktı ve kısa dönem ve 24 haftalık gebeyım ne komık dimi( tek başına

ne güzel ya izmir olması, inşallah kalır orda, geçen sene aynı dönemde de benim eşim gitmişti, o da Balıkesirde yaptı. Allah sabır versin ikinize de. güçlü olmalısın, çocuğun ve kendin için, zaman bi şekilde geçiyo.

evet kısa dönem olması tek tesellim bide görüşemiyoruz arıyor 1 dk yada 2 dk okadar((

Alıntı:
lalsuu kullanıcısından alıntı

kıyamam yaaaaaaa alev alev yanıyor sanki değilmi

sorma mahvedıyor benı sırf dirençten ilaç kullanmıyorum dayanılmaz olursa hafta sonu alcam ilaçta

Meralcim maşallah ya boyu senin gibi uzun olacak galiba :)) Berna'dan ve Bahar'dan haber var mı?

inşallah canım sağlıklı olsunlarda yavrularımız boy kilo önemli değil biryerde. ama maşşallahı var teyzesi.

berna ile hafta başı yazıştık iyiymiş.
bahar ise iş yoğunluğundan ara ara giriyor.
oda iyi maşşallah cnm.

sizde herşey yolundadır umarım.

Soyle bir bakayim dedim bende deli gibi yogun bir gun bugun . Deniz hosgeldin :)

Hoşbulduk canım, Eminönü fikri senden mi çıktı yoksa :)

Yolunda çok şükür, geçen hafta evi taşıdık, baya yorulduk, daha da halletmemiz gereken bisürü eksik var, ama herşey bitince değecek :))

merhaba güzel annelerkaydirigubbakcemile5
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi akşam oldu valla kızlar dün gece rüyamda yoğurtlu makarna gördüm :) akşama yemeğim hazır canınız çekerse yapın anacığım bakkaldan bi makarna bi yoğurt zor değil diye yazdım yani zor yemek olsa yazmazdım
mide yanması şikayetini sormuş nevin ben hamile kalmadan önce de reflüm olduğu için ilaç kullanıyordum ama hamilelikde ilaç kullanmamak için ceviz yiyorum çok iyi geliyor kırılmamış ceviz olsun ama 3tane kır ye keser inşallah ok?
meralim nasılsın bugün şekerim? ben 6aylık oldum hala sabahları yediklerimi geri çıkarıyorum maalesef sanırım doğuma kadar sürecek ama buna da şükür diyorum ilk aylarda her yediğimi çıkartıyordum korkunçtu:bbo:
bebekleriniz için yatak seçtinizmi arkadaşlar ben sürekli fikir değiştiriyorum eşim bir alsakda kurtulsak diyor mobilya alırsam bebek büyüyünce nereye kaldıracağım evim dar büyüyenlerden alayım desem hiç sığmaz park yatakları da şık bulmuyorum ilk bebek süslü beşikleri görünce hevesleniyorum offffffff-tatlicadiarzu-

denız kaydettım telefonu
biz yola çıkacagız eşim geldi o yuzden apar topar çıktım
çarşamba gunune kadar yokuz
dıkkat edın bebişlere ve kendınıze
görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…