2009 Aralık Anneleri

Ne Çok yazmıŞınız okumak ıstıyorum ama maalesef vaktım yok hıÇ ınŞallah yarın okuyabılırım.kendınıze Çok ıı bakın sevıyorum hepınızı .bu arada akŞam komŞumda Şeker aletı vardı aÇlık 74 -tokluk 128 Çıktı bıraz moralım dÜzeldı.ıı dımı kızlar deĞerler..ÖpÜyorum hepınızı ve bebıŞlerımızı

aman iyi olmuş
iyi günlerde oturun inşaşallah
eşinin yokluğunda neler halletin neler desene.
fırsatını buldukça dinlen arkadaşım.

selam merveeeeeeeee bugün iyiyiz şükür. cuma haftasonu tatili geldi bile
öykü bugün hiç durmadı tayzesi. kızım hiçmi yorulmazsın diyiyorum ama beni dinlemiyorkaydirigubbakcemile3 benimde bugün 23+1 oldu canım. sayılı günler nekadarda çabuk geçiyor değilmi?

senin bu çıkarmalarının geçmemesi kötü canım. kıyamam yaaaaaa valla ben hiç yaşamadım iyikide yaşamadım.
kaç kilo aldın peki?
bende yataklara bakmaya başladım canım
ama ne alacağıma karar dahi veremedim.
denız kaydettım telefonu
biz yola çıkacagız eşim geldi o yuzden apar topar çıktım
çarşamba gunune kadar yokuz
dıkkat edın bebişlere ve kendınıze
görüşürüz kızlar
iyi bakın kendinize
iyi yolculuklar cnm

Kızlar ya bugÜn sİtem hep aÇıktı ama yoĞunluktan hİÇ okuyup yazamadımmm

kıyamam haftasonu bol bol dinlen bari

merhaba kızlar nasıl gidiyor?benim lekelenmem azaldı iyice ama dinlenmeye devam ediyorum...ama bu arada bide idrar yolu enf. oldum...üstelik bi de yeşile dönük akıntım var,ufffffff çok korkuyorum yaa...dün ayrıntılı usg ye gittik,bebek iyi çok şükür ama bi de plasental göl çıktı karşımıza..normaldede olurmuş ama bendekinin sayısı çok ve büyükmüş biraz..şimdilik bebeğin beslenmesi için bi sorun teşkil etmiyomuş ama takip edilmesi gerekiyomuş..bu konuda bilgisi olan varmı?ya da benim için bi kontrolünüzde dr.unuza danışırmısınız?paranoyak oldum iyce yaaa...arkadaşımda böle bi sorun var bişey olurmu dermisiniz?ne kadar çok görüş alırsam içim o kadar rahat edecek...ne olur yardım edin...

şekerler kızımla size güzel, huzurlu, mutlu bir haftasonu diliyoruz.
iyi bakın kendinize ve pıtırcıklarınıza:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt

ayyyy maaşallah kızına hareket etsin annesi kasları gelişiyor minik öykünün aferin ona :)
günler geçtikçe beni de doğum korkusu sarıyor arkadaşlar yaaa normal doğum istiyorum inşallah bi sorun çıkmazsa ama epiduralli normal doğum hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda hepimizin
toplam 8 kilo kadar aldım canım doktora sordum çokmu almışım diye yok iyi gidiyorsun dedi bebek iyi olsun da kilo verilir değilmi? anne olmanın ne zor olduğunu ilk rahme düştüğü andan itibaren allah bize bildiriyor işte değilmi?

geçmiş olsun canım kontrollerine düzenli devam ettiğin sürece bir sorun olacağını sanmıyorum bir çok hamile de oluyormuş sanırım ama çoğunun haberi bile olmadan normal bir şekilde doğurup bebeklerini sağlıkla kucaklarına alıyorlar gönlünü ferah tut bol bol da dua et ok?
bu arada ağustos annelerine baktımda geneli sezaryanla doğum yapmış dikkatimi çekti bakalım bizde nasıl bir istatistik olacak?
hadi ben kaçtım öpüyorum hepiniziiiiiiiii

honeybaby teşekkür ederim...son 3 haftadır herşey o kadar üstüste geldiki,kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum,internetten bakıp bakıp bişeyler kuruyorum....iyi dileklerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var...

selam kızlar, benim çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı. doktoru kesinlikle ıslak mendil kullanma onun yerine ıslak pamukla bebeğinin poposunu temizlemelisin demiş. oda bi kutuya pamukları ıslatmış onunla temizliyor.

evet öyle yapanlar çk fazla ıslak pamuk yada ıslak küçük bezlerle temizliyorlar aslında sağlıklı bncede öyle yapmak laızm ama biz işin kolayına kaçıyoruz işte

selam kızlar ya bişey sorucam belki saçma gelicek ama bebeğe nasıl müzük dinletiyorsunuz ben cep telefonunu karnıma koycam korkuyorum radyasyon yayar diye uzaktan açsam duyar mı acaba ???

selam kızlar ya bişey sorucam belki saçma gelicek ama bebeğe nasıl müzük dinletiyorsunuz ben cep telefonunu karnıma koycam korkuyorum radyasyon yayar diye uzaktan açsam duyar mı acaba ???

Aman canım sakın telefonu karnına koyma, hatta gün içinde kendinden uzak tut. Bebeklerde ilerleyen yıllarda davranış bozuklukları oluyormuş. Ben kulaklıkla konuşuyorum ama annemden ayrı kaldım diye günde kaç kere konuştum. Umarım bebişime birşey olmaz

ozelıkle kız cocuklarında ılk 4ay su ve pamukla sılın dıyor doktorlar ıdrar yolu ıltıhaplanmasındıye benım kızım daha 40 cıkmadan ıdrar yolu ıltıhaplandı 3ay antıbıyotık tedavısı gordu mınıcıkken cok cektım oyuzden ılık su dolu kucuk bır kapta pamukla ıslatıp altını sılıp kagıt havluylada kurulayıp kremını suruyordum

Günaydın kızlar nasılsınız bugün sanki rüyamda karnımın sağından ve solundan yumruk gekdş uvalee gittim bişey yoktu şkür rabbime ama inanın çok korktumm neydi o öyle anlamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…