aman iyi olmuşHoşbulduk canım, Eminönü fikri senden mi çıktı yoksa :)
Yolunda çok şükür, geçen hafta evi taşıdık, baya yorulduk, daha da halletmemiz gereken bisürü eksik var, ama herşey bitince değecek :))
selam merveeeeeeeee bugün iyiyiz şükür. cuma haftasonu tatili geldi bilemerhaba güzel annelerkaydirigubbakcemile5
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi akşam oldu valla kızlar dün gece rüyamda yoğurtlu makarna gördüm :) akşama yemeğim hazır canınız çekerse yapın anacığım bakkaldan bi makarna bi yoğurt zor değil diye yazdım yani zor yemek olsa yazmazdım
mide yanması şikayetini sormuş nevin ben hamile kalmadan önce de reflüm olduğu için ilaç kullanıyordum ama hamilelikde ilaç kullanmamak için ceviz yiyorum çok iyi geliyor kırılmamış ceviz olsun ama 3tane kır ye keser inşallah ok?
meralim nasılsın bugün şekerim? ben 6aylık oldum hala sabahları yediklerimi geri çıkarıyorum maalesef sanırım doğuma kadar sürecek ama buna da şükür diyorum ilk aylarda her yediğimi çıkartıyordum korkunçtu:bbo:
bebekleriniz için yatak seçtinizmi arkadaşlar ben sürekli fikir değiştiriyorum eşim bir alsakda kurtulsak diyor mobilya alırsam bebek büyüyünce nereye kaldıracağım evim dar büyüyenlerden alayım desem hiç sığmaz park yatakları da şık bulmuyorum ilk bebek süslü beşikleri görünce hevesleniyorum offffffff-tatlicadiarzu-
iyi bakın kendinizedenız kaydettım telefonu
biz yola çıkacagız eşim geldi o yuzden apar topar çıktım
çarşamba gunune kadar yokuz
dıkkat edın bebişlere ve kendınıze
görüşürüz kızlar
Kızlar ya bugÜn sİtem hep aÇıktı ama yoĞunluktan hİÇ okuyup yazamadımmm
Benimkine de oyle yanliz degilsin arkadasim :içelim:
Hoşbulduk canım, Eminönü fikri senden mi çıktı yoksa :)
Yolunda çok şükür, geçen hafta evi taşıdık, baya yorulduk, daha da halletmemiz gereken bisürü eksik var, ama herşey bitince değecek :))
Ya bana sorun.. Oturamıyorum. Sizler de de bu problem varmı? Çok acıyor.
ayyyy maaşallah kızına hareket etsin annesi kasları gelişiyor minik öykünün aferin ona :)selam merveeeeeeeee bugün iyiyiz şükür. cuma haftasonu tatili geldi bile
öykü bugün hiç durmadı tayzesi. kızım hiçmi yorulmazsın diyiyorum ama beni dinlemiyorkaydirigubbakcemile3 benimde bugün 23+1 oldu canım. sayılı günler nekadarda çabuk geçiyor değilmi?
senin bu çıkarmalarının geçmemesi kötü canım. kıyamam yaaaaaa valla ben hiç yaşamadım iyikide yaşamadım.
kaç kilo aldın peki?
bende yataklara bakmaya başladım canım
ama ne alacağıma karar dahi veremedim.
kıyamam haftasonu bol bol dinlen bari
geçmiş olsun canım kontrollerine düzenli devam ettiğin sürece bir sorun olacağını sanmıyorum bir çok hamile de oluyormuş sanırım ama çoğunun haberi bile olmadan normal bir şekilde doğurup bebeklerini sağlıkla kucaklarına alıyorlar gönlünü ferah tut bol bol da dua et ok?merhaba kızlar nasıl gidiyor?benim lekelenmem azaldı iyice ama dinlenmeye devam ediyorum...ama bu arada bide idrar yolu enf. oldum...üstelik bi de yeşile dönük akıntım var,ufffffff çok korkuyorum yaa...dün ayrıntılı usg ye gittik,bebek iyi çok şükür ama bi de plasental göl çıktı karşımıza..normaldede olurmuş ama bendekinin sayısı çok ve büyükmüş biraz..şimdilik bebeğin beslenmesi için bi sorun teşkil etmiyomuş ama takip edilmesi gerekiyomuş..bu konuda bilgisi olan varmı?ya da benim için bi kontrolünüzde dr.unuza danışırmısınız?paranoyak oldum iyce yaaa...arkadaşımda böle bi sorun var bişey olurmu dermisiniz?ne kadar çok görüş alırsam içim o kadar rahat edecek...ne olur yardım edin...
selam kızlar, benim çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı. doktoru kesinlikle ıslak mendil kullanma onun yerine ıslak pamukla bebeğinin poposunu temizlemelisin demiş. oda bi kutuya pamukları ıslatmış onunla temizliyor.
selam kızlar ya bişey sorucam belki saçma gelicek ama bebeğe nasıl müzük dinletiyorsunuz ben cep telefonunu karnıma koycam korkuyorum radyasyon yayar diye uzaktan açsam duyar mı acaba ???
selam kızlar, benim çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı. doktoru kesinlikle ıslak mendil kullanma onun yerine ıslak pamukla bebeğinin poposunu temizlemelisin demiş. oda bi kutuya pamukları ıslatmış onunla temizliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?