2009 Aralık Anneleri

kızlar aranızda itanbul anadolu yakasında ucuz perdeci tanıyan bilen varmı acaba? sadece salona perde yaptıracağım ve sadece tülü 600 liradan fazla tutuyor.. bunun güneşliği vaar.. fonu vaar... anam ne kadar pahalı geldi bana ya yoksa normal mi...

canım üsküdardA var perdeciler..fiyatları nasıldır tam bilmiyorum ama ben 1 sene önce 2 tül birde üst kalın perdeyi yani dekor perdesini 450 ye yaptırmıştım

cnm ben doruk tıpta 50 tl ye yaptırdım.çok ta iidi bakan adam baya ilgilendi cd de verdi fotoda verdi

50 TL mı??? inanmıyorum ya ben önümüzdeki salıya randevu aldım 170 lira dan o da hem tavsiye üzerine burayı seçtim hemde içlerinde en ucuzu

günaydın kızlar....bişey sorucam,sabahları istemsiz bi şekilde mide tarafında,karnımın üst bölgesinde kasılma oluyo,hani sabahları geriniriz ya,öle garip bişey işte,bişey olurmu acaba?çok korkuyorum bişey olcak diye ama uykuyla uyanıklık arasında başlıyo,elimden bişey gelmiyo önleyemiyorum...bacağa kramp girer ya,onun gibi işte,ama ağrısızı bu...

Magnezyum aliyor musun ?

merhaba kızlar bende aysonu detaylı ultrasyona gireceğim ama hiç fiyat almadım istanbul da farklı olabilir görümceme cd vermişlerdi bebeğin ölçüm görüntüleri sizlerede verdilermi

Magnezyum aliyor musun ?

alıyorum canım,günde 1 paket mg.1 de kalsiyum alıyorum...magnezyum ishal yapar,dışkıyı epey yumuşatır,ama bu kötü bişey değil,endişe etmeyin,demir ilacı da kabız yapar mesela...kabızlık çok kötü gebelikte,ishal olursanız en azından dışkılamada rahat edersiniz...ama bendeki bu kasılma garip bişey gebeliğimin ilk haftalarından beri devam ediyo,sürekli aynı pozisyonda yatmaktandır belki de..geceleri 2-3 saatte bir ancak pozisyon değiştirebiliyorum,haliyle uyuşuyo her yerim..

bu arada ben 2.düzey usgmi bursada bilson diye bir merkezde ismail beye yaptırdım,ücret pahalı biraz,300 tl.ama adam hakkını veriyor.1,5 saat sürdü...üstelik dün de kendisi telefon açtı,midesinde sıvı biraz azdı,2 hafta sonra gelin tekrar bi değerlendirelim,içime sinmedi dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…