kızlar aranızda itanbul anadolu yakasında ucuz perdeci tanıyan bilen varmı acaba? sadece salona perde yaptıracağım ve sadece tülü 600 liradan fazla tutuyor.. bunun güneşliği vaar.. fonu vaar... anam ne kadar pahalı geldi bana ya yoksa normal mi...
günaydın kızlar nasılsınız bklmmm
fatmacım gunaydın nasılsın sen detaylıultrasona gırmıstın nerde gırdın nekadar ucret odedın bıldırırmısın benım dr gerek gormedı ama ben gene yaptırayım dıyorum paylasırsan sevınırım
günaydın kızlar....bişey sorucam,sabahları istemsiz bi şekilde mide tarafında,karnımın üst bölgesinde kasılma oluyo,hani sabahları geriniriz ya,öle garip bişey işte,bişey olurmu acaba?çok korkuyorum bişey olcak diye ama uykuyla uyanıklık arasında başlıyo,elimden bişey gelmiyo önleyemiyorum...bacağa kramp girer ya,onun gibi işte,ama ağrısızı bu...
Magnezyum aliyor musun ?
merhaba sen magnezyum alıyosun galiba bende alıyorum ben de ishale sebep oluyo sendede böyle bir problem varmı ya
Bende ishal hic olmadi. Iki tane iciyorum bi de agrim biraz fazla diye .
cnm ben doruk tıpta 50 tl ye yaptırdım.çok ta iidi bakan adam baya ilgilendi cd de verdi fotoda verdi
Magnezyum aliyor musun ?
2009 anneleri merhaba yeni üye oldum sizin yardımınıza ihtiyacım var Medipol Hakan Beye giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?