2009 Aralık Anneleri

slm kızlarrr bende 2009 aralık annesı olcam ınş... suan 2. gebelıgım ama bu seferki bebişimm benı bıraz zorluyo 2,5 cm acılma varmıs rahımde yatıyorum sadecebakalım kısmett normalde aralıkda dogması gerekıyo ama bakalım ınş...

merhaba güzelim hoşgeldin,öncelikle geçmiş olsun,ben de plasenta previadan dolayı yatıyorum 4 haftadır,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...kim takip ediyor seni?doktorundan memnunmusun?ne gibi ilaçlar verdi dr.un neler kullanıyosun?görüşürüz öpüyorum...opuyorumnanaktan

Slm kızlar bende pembe mavıye gıdıyorum detaylı doruk tıpda uygun oluyo evt de ssk varsa sanırım

PEMBE MAVI YE GIDIYORUM COK MEMNUNUM HEMDE 2.GEBELIK BU BENDE KI OGLUMUDA ORDA DOGURMUSTUM KISMETSE KIZIMIDA ORDA DOGURCAMMM AYY NE KADAR COGUL KONUSTUM YAWW OGLUM KIZIM ALISMAK ZOR OLCAK BU ANNELIK COK ZOORRR COOK :)

PEMBE MAVI YE GIDIYORUM COK MEMNUNUM HEMDE 2.GEBELIK BU BENDE KI OGLUMUDA ORDA DOGURMUSTUM KISMETSE KIZIMIDA ORDA DOGURCAMMM AYY NE KADAR COGUL KONUSTUM YAWW OGLUM KIZIM ALISMAK ZOR OLCAK BU ANNELIK COK ZOORRR COOK :)

Benimde ikinci gebeliğim. Bir oğlum var 3 yaşında. şimdi kız bekliyorum. inşallah kıskanma durumları olmaz.. :)

slm kizlar hafta sonu burada fazla kimse kalmiyo malesef evde pc olanlar giriyo genelde hafta sonuda gezmeye gidildiginden burda isler kesat oluyo

huu bursalılar hoşgeldiniz.. hayırlısıyla rabbim kavuşmayı nasip etsin..

kızlar bu arada medikal park ta ekime kadar tüm doğumlar normal szryan.. bedava imiş.. haberiniz olsun. ihtiyaç sahibi olanlara duyurursunuz..

bu arada herkes iyidir inşallah.. 7/24 girdiğim günleri arıyorum vallahi.. bi döneyim ağrıya da alıcam havaddislerinizi.. hepinizi öpüyorum...

Benimde ikinci gebeliğim. Bir oğlum var 3 yaşında. şimdi kız bekliyorum. inşallah kıskanma durumları olmaz.. :)

vallla kıskanma durumlarıı kesın olur daha benımkı sımdıden baska bır bebek kucagımdA gormek ıstemıyo aglıyo hemen bırakıyorum bende benım oglumda 20 aylık tam o yasını doldurcak kardesı dogcakk buarada yaa ruya gordum sacımı kestım hayrolsun etkısındeyım bılıyosan beklıyyorum allah hepımıze kolaylk versın bu cocuklar bızı yeryer kaydirigubbakcemile

valla bu sac kesme hakkındakı ruyama yorum yazarsanız sevınırım kotu haber dıolar ama suan 4 aylık hamıleyım yaa acılmada var acaba bebegıme bısımı olcak mafoldumben suan cok huzursuzum senağlama

valla bu sac kesme hakkındakı ruyama yorum yazarsanız sevınırım kotu haber dıolar ama suan 4 aylık hamıleyım yaa acılmada var acaba bebegıme bısımı olcak mafoldumben suan cok huzursuzum senağlama

canım hayra yor hayır olsun. sakın kafana takma dualarımız seninle merak etme. üstelik hamilelikte çok fazla rüya görülüyor. bence anlam yükleme. allah hepimize kuzularımızı öpüp koklamayı nasip etsin.

Hamilenin rüyası çıkmazmış derler. Sen de yorma hemen. İçini ferah tut. O kadar kontrole gidiyoruz. Birşey olsa doktor söylerdi. İlk doğum normal miydi senin?

KİMMSEE YOOKKKMUUU HUUUHUUU ANNELERRRR yerimseniben

slm canım benımde senınn gıbı rahım agzında 2 75 lık acılma var yarın hastaneye kontrole gıdıcem uzerınden 1 ay gectı bakalım dr um ne dıyecek ınsallah ılerleme yoktur sen ne ılacları kullandın ben progestan kullanıyorum onunn dısında da onlemek ıcın bısı vermedı rabbım sag saglım dogrmamızıda nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…