2009 Aralık Anneleri

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzellikler
güzel bir hafta olması dileğiyle.

nasıl keyifler?

günaydın aralık anneleria.s.
ALLAH izin verirse bende ocak annesiyimyerimseniben
sizin göbüş topiginiz yokmu benmi göremedim:gitme:
göbegim daha cıkmadı bakayım aralık annelrininkine dedim yok galiba:sinifsinif:
öptük hepinizi:CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız bklm hafta sonu bizde oğluşumla bol bol yüzdük yine.

Günaydııın kızlaarr. herkesin iyi olmasına sevindiim. bizde bebişimle iyiyiz çook şükür. hafta sonu çook hareketliydii. resmen dışardan gördük artık hareketlerini. babamız şook oldu tabii. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızlar ben geceleri Allaha şükür rahat uyuyorum ama bir endişem var sizlere sorayım dedim... biz hamilelerin hep sola yatması gerektiğini duymuştum bir ara.. ama ben hem sağa hem sola baya baya normal yatıyorum.. bişey olurmu sakıncası olabilirmi.. sabahları uyandığımda karnım acıyor nedense.. bu tarz şikayeti olan varmı..

Bana doktor duz yatma dedi . Tansiyonu dusur bebege normalden daha az kan gider dedi. Saga sola ama ozellikle sola yatip tek bacagini ileri at bebegin rahimde en rahat oldugu pozisyon dedi . Tabi arada bende uyaniyorum duz olmusum .

nasılsın canım kusura bakma daha yene cevap yazabildim benimkide erkek ilk aylarda klasik kusmalar uyku hali falan oldu ama çok şükür şimdi iyiyiz ikimizde 4 gözle doğmasını bekliyorum inş bide normal olarak doğururumda sen ne düşünüyosun doğum hakkındasositososito

ay ne güzeeeel.. ben biz bu sene pek gidemedik bir yere.. 1 kere havuza bir kerede silivri ye gittik... neyse artıkın bidahaki yazasositososito
seneye bebişle beraber yüzersiniz artık annesi

Bana doktor duz yatma dedi . Tansiyonu dusur bebege normalden daha az kan gider dedi. Saga sola ama ozellikle sola yatip tek bacagini ileri at bebegin rahimde en rahat oldugu pozisyon dedi . Tabi arada bende uyaniyorum duz olmusum .

evet doğru diyorsun en uygun pozisyon sola yatış.ama 30.haftadan sonra düz yatmamk gerekiyormuş.şimdi yattıklarımızda pek sorun olmazmışşş.30. haftadan sonra düz yatmamamız gerekişyormuş koron dolanması oluyormul ve oksijen az gidiyormuş bebeğe

valla arkadaşlar, doğum şekli konusu çok karışık bir durum aslında.. ağustos annelerini okudum da cumartesi günü; sezeryanla doğum yapanların çoğu şikayetçi.. gülmek, öksürmek hapşırmak her şey can yakıyormuş.. dikişler sızlıyormuş.. dik yürüyemiyorlarmış.. tabi biz ne kadar normal desek de, daha doğrusu hangi doğum şeklini seçersek seçelim anlımıza yazılan şekil oluyor.. daha da önemlisi bebek kendi doğum şeklini kendi belirliyormuş, bunu da duydum ve bir yaşıma daha girdim.. normal doğum kadının da bebeğinde sağlığı için en iyisi.. ancak birde şu eski haline gelip gelmeme muhabbeti varya o da beni çok endişelendiriyor.. neticede eşimizle olan cinsel hayatımızın renkliliği ve mutluluğuda çok çok önemli.. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah

göbekler büyüdükce doğum aklımıza gelmeye başladı öyle değilmi.
hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun.
umarım normal doğum yapabiliriz.:Saruboceq:

herkese iyi haftalar biz de oğluşumla iyiyiz
hepimize bizden bolca
çok mayışığım ben bugün yaaa :1closedeyes:

ben hamile yastığı aldım pek güzel uyuyorum valla sayesinde ve genelde de yan yatıyorum böylece :1closedeyes: ama bazen ben de kendimi sırt üstü yakalıyorum üstelik oğluşum da ya kafasını ya poposunu (anlayamıyorum henüz) göbeğe iyice dayayıp tümsek oluşturmuş oluyor sırt üstü uyuduğumda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…