günaydınnn güzel bayanlar........
gününüz güzel geçsin inşallahhhh opuyorumnanaktan
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzellikler
güzel bir hafta olması dileğiyle.
nasıl keyifler?
biz iyiyiz kızımla
sizler nasılsınız bakalım?
bizde oğlumla çok iyiyiz Allaha şükür teyzeleri.. minik kızınında seninde iyi olmana sevindik..
günaydın kızlar nasılsınız bklm hafta sonu bizde oğluşumla bol bol yüzdük yine.
kızlar ben geceleri Allaha şükür rahat uyuyorum ama bir endişem var sizlere sorayım dedim... biz hamilelerin hep sola yatması gerektiğini duymuştum bir ara.. ama ben hem sağa hem sola baya baya normal yatıyorum.. bişey olurmu sakıncası olabilirmi.. sabahları uyandığımda karnım acıyor nedense.. bu tarz şikayeti olan varmı..
iyi gidiyo çok şükür bi yaramazlık yok cevap yazan oluyo genelde malum ortak konu dayanılmaz insan onun hakkında konuşmadan edemiyo ki:) hamileliğim güzel başları sıkıntılıydı şimdi çok şükür iyi senin nasıl cinsiyeti ne? benmki erkek.
seneye bebişle beraber yüzersiniz artık annesiay ne güzeeeel.. ben biz bu sene pek gidemedik bir yere.. 1 kere havuza bir kerede silivri ye gittik... neyse artıkın bidahaki yazasositososito
Bana doktor duz yatma dedi . Tansiyonu dusur bebege normalden daha az kan gider dedi. Saga sola ama ozellikle sola yatip tek bacagini ileri at bebegin rahimde en rahat oldugu pozisyon dedi . Tabi arada bende uyaniyorum duz olmusum .
valla arkadaşlar, doğum şekli konusu çok karışık bir durum aslında.. ağustos annelerini okudum da cumartesi günü; sezeryanla doğum yapanların çoğu şikayetçi.. gülmek, öksürmek hapşırmak her şey can yakıyormuş.. dikişler sızlıyormuş.. dik yürüyemiyorlarmış.. tabi biz ne kadar normal desek de, daha doğrusu hangi doğum şeklini seçersek seçelim anlımıza yazılan şekil oluyor.. daha da önemlisi bebek kendi doğum şeklini kendi belirliyormuş, bunu da duydum ve bir yaşıma daha girdim.. normal doğum kadının da bebeğinde sağlığı için en iyisi.. ancak birde şu eski haline gelip gelmeme muhabbeti varya o da beni çok endişelendiriyor.. neticede eşimizle olan cinsel hayatımızın renkliliği ve mutluluğuda çok çok önemli.. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?