dünür napıyosun bakem şakkıdı yok di mi bi terslik sengözlerimebaksanab
Yok sukur . Yarin gidicem doktora gorcem kizimi . kaydirigubbakcemile
oh çok şükür
bizim yerimize de el salla kuzuya opuyorumnanaktan
herkese iyi haftalar biz de oğluşumla iyiyiz
hepimize bizden bolca
çok mayışığım ben bugün yaaa :1closedeyes:
Bu arada cumartesi gunu kizima hastane cikisi aldim. 10 tane filan ic badisini aldim. Sonnrraa bol bol bere aldim ki cok lazim olurmu bu . Eldiveen aldim . Corap aldim :)
ah sorma bende çok uyuşuğum
merhaba kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl
kaydirigubbakcemile3 sağlıkla giysin inşallah kuzucuk
valla kış bebeği kafayı da sıcak tutmak gerek buradan çıkan sonuç o bereler bol bol lazım olacak yerimseniben
ben en çok patik alıyorum şimdiden bir sürü çift patiği oldu sırnaşık şey
daha hastane çıkışı almadım bir tane badi aldım bir tane tulum aldım iki çift çorap aldım başkaaa fisfisfis nevresim takımıyla iki çarşaf aldım alınanların gerisi benim için kaydirigubbakcemile3
bir de hediye gelenler var bir sürü badi, bir alt, bir zıbın, mama önlüğü falan ayrıca yeğenimden kalanlar da var :bbo:
evde olsam sorun değilde çalışınca zor oluyor:bbo:valla uyku uyanıklık düzenini vücut bebeğe göre ayarlıyor diye dert etmiyorum ama umarım gerçekten öyledir yoksa benim oğlan bi tarafını yırtsa ağlamaktan ben horul horul uyuyor olurum :kedi:
merhabaaaaaaaaaaaamerhaba kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl
canlarım dua edin, yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim.. heyecanlı endişeli ve panik durumdayım
canlarım dua edin, yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim.. heyecanlı endişeli ve panik durumdayım
Evet o bereler cok lazimmis. Babanesi bol bol patik oruyor Allahtan. Carsaf kismina gecmedim daha .
Günaydın kızlar nasılsınız?
Seker yuklemesi nasil oluyor kizlar ?
günaydınnn opuyorumnanaktan iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
hayatım aç karna gidiyorsun açlık kan şekeri için kan alıyorlar sonra glikoz yüklemesi yapıyorlar yani şekerli su içiriyorlar bir süre sonra (yarım saat olmalı) tekrar kan alıyorlar biraz da ha içiyorsun bir daha kan vs vs kaç kere yapılıyor bilmiyorum (daha doğrusu bana yapıldığında gebelik için şeker yüklemesi değildi ve zaten hatırlamıyorum da kaç kez kan verdiğimi çok seneler oldu) şekeri bastıkça vücudun ne tepki veriyor onu ölçmüş oluyolar böylece
Seker yuklemesi nasil oluyor kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?