2009 Aralık Anneleri

cnmcm senin kızının da cicileri pek şirinmiş...sağlıkla giysin inşallah.ya herkes almış bir sürü şey benim bebişimin çok az eşyası var geçmi kaldık bviz yoksa yahuu

sağol canım daha iyileri inşallah sizin olsun ben annemle çıktım alışverişe kadıncağız ramazanda çıkamaz o yüzden ramazan gelmeden yapalım dedik şimdi odası ve bebek arabası kaldı

serinuscum senin adın neydi yazsaydın iyi olurmuş bak.:))
bu arada aldıklarına bayıldım çook güzel hepsi sağlıkla giysin zeynebin(benim bebişte zeynep olacak hayırlısıyla)

bende çokmu erken daha abarttımmı acaba diyodum ama içimi rahatlattın valla zemuszemus

cnmcm senin kızının da cicileri pek şirinmiş...sağlıkla giysin inşallah.ya herkes almış bir sürü şey benim bebişimin çok az eşyası var geçmi kaldık bviz yoksa yahuu

yok yok benimkinin de çok az şeyi var Fatma bu kız anneleri abartıyor kardeş sen bakma bunlara yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

kısmetse bende 6 ay çalışmayı düşünmüyorumhihoyyyt

meraaaaaaal biraz dev mi olmuş ne

neden üzülüyorsun canııım yaa. ben kiracı değil ev sahibiyim ama çocuk odası alma gibi bir niyetim yook şu an. oturma odama bir park yatak alıcam. yatak odamada büyük bir şifonyer yaptırıyorum.evim iki oda bir salon eşyalarımda yeni olduğu için böyle idare edicem. benim ablamın çocuğu üç yaşına girdi hala onlarla birlikte uyuyor. o yüzden okul çağına gelene kadar bir şekilde idare etmeyi düşünüyorum. sonrada genç odasına geçiş yaparız işte. öyle ya da böyle o bebişler büyüyecek. bizim odamızmı vardı sanki. Allah sağlık versinde gerisi önemli değil.

meral aynı zamanda ya bizim tarihler. bizim kızlar acele ederde 1 hafta önce gelirlerse yandık bacım. kurban bayramı o zaman. bu kontrolünde dr unla görüş konuşmadıysan. nolur nolmaz. adam tatile falan gider bilgin olsun.

yok yok benimkinin de çok az şeyi var Fatma bu kız anneleri abartıyor kardeş sen bakma bunlara yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

meraaaaaaal biraz dev mi olmuş ne

sanki biraz dev olmuş arkadaşım
ama çoooooooooook güzel yaaaaaaaaaaaa
bebişimin fotolarıda vaaaaaaaaaaaar

kızlar sizce nasıl? fikir verin

bilgeeee bu puzzle ticker çok güzel bende istiyorum

hayatım puzzle muhteşem hatta daha muhteşem hali var söyleyeyim... kendi istediğin resmi de kullanabiliyorsun... tek sıkıntı hafta hesabını doktorlar gibi yapıyorlar... yani meral'in bugün 23+5 ama puzzle ticker 23.7 olarak yazıyor... doktorlar da ondalık hesabı yapıyorlar haftayı bizler gibi gün değil... kafa karıştırmaz dersen adresini vereyim istediğin resimle yap... ya da ver bilgileri ben yapıp sana linkini atayım memnuniyetle opuyorumnanaktan

benim adım melike canım aaaa ne güzel adaş olacaklar Allah hepsine uzun ömür versin inşallah neye iyi olacakmış anlayamadım canım

kızlar5 bu gidişle bizim bebişleri bayramda doğacak.çok korkuyorum bayramda dpktorlar tatile falan gidecekler diye ne yapacağız bklmmm umarım bayramda olmazlar ya öncesi yada sonrası olur

kızlarrr nasılsınız canlarım nasıl gidiyor hersey yolunda insallah öyle görunuyor..

size bişey sorucammm başta yasadıgım lekelenmeden dolayı doktorum progestan verdı.sabah aksam olmak uzere günde iki sefer kullanıyorum....ama bende acayip bas dönmesı ve uyku yapıyor..3-4 saatım sersem gıbı gecıyor...bırazda nette arastırdım.dıyorkı saglıksızsa bebek zaten düşer.progestan engel degıl..sadece gecıktırır..

kulllanan oldumu aranızda yardımcı olabılırsenız sevınırım.

görüşcem baharcım.
valla içimden bir ses aralık başını beklemez kurban bayramını hastane geçiririz gibime geliyor. annaeme takıldım geçen gün; bayramda beklemeyin diye. annemde bayramlaşmaya biz geliriz dedi.
hayırlısı olsun bakalım.
e peki normal doğumda erken olursa ne olacak izin yanıyomu yani

bilmiyorumkiCADIARZU

sağol nergiscim.Kendi nefsim için değilde ona haksızlık etmek istemem.Ama en doğrusu sağlığı iyi olsunda varsın beşik sepet idare edelim.Bande eski camlı büfemi pembe tüllerle dolap yapmayı düşünüyorum.Bir beşik ve şirin bir perdeyle odası olacak kızımın bu arada benim kızımda zeynep.Çok adaşı olacak galiba minişimin:ecrin_bebek:

kızlar5 bu gidişle bizim bebişleri bayramda doğacak.çok korkuyorum bayramda dpktorlar tatile falan gidecekler diye ne yapacağız bklmmm umarım bayramda olmazlar ya öncesi yada sonrası olur

kasım sonu aralık başı doğum yapacaklar için riskli durumumuz ama sezeryan olanlar için tarih ona göre belirlenir hayırlısı olsun artık

adım neşe canım orda yazan grup ismi sanırım. benim de bebiş büyük ihtimal kız. şimdilik ismini meriç düşünüyoruz ama bakalım babası karar değiştermezse.

canım bende kullandım 1 kutu bu ilaçtan gerçekten sersemlik yapıyo uyutuyo bol bol
kanıtlanmış bişey yok diyo ama bütün doktorlar veriyo bunu böyle durumda içmeye devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…