cnmcm senin kızının da cicileri pek şirinmiş...sağlıkla giysin inşallah.ya herkes almış bir sürü şey benim bebişimin çok az eşyası var geçmi kaldık bviz yoksa yahuu
cnmcm senin kızının da cicileri pek şirinmiş...sağlıkla giysin inşallah.ya herkes almış bir sürü şey benim bebişimin çok az eşyası var geçmi kaldık bviz yoksa yahuu
kısmetse bende 6 ay çalışmayı düşünmüyorumhihoyyyt
7 hafta sonra 32. hafta oluyor merallll anammm az kaldı sanki kızz. tırstım mı ne
Çok sağolun kızlar cevaplarınız için.Kızım ve ben minnettarız:)
Bizde artık ufaktan alışverişe başlayalım bari.Benim bir bebek odam yok.Kirada oturuyorum.Ama ilk bebeğim özeniyorumdasenağlama Başta bi sepetle yatak odamda sonrada küçük çalışma odama tahta bir beşik alayım diyorum.Perde duvarlar biraz güzel bi beşikle ilk bebeğide mağdur etmemiş oluruz inşallah:sm_confused:
bahar canım zman su gibi akıp gidiyor.
sezeryan olursa 31. haftada gitmek lazım ama.
sezeryanda 1 hafta önce doğum oluyoryaaaaa, 1 haftamız yanmasın boşuna.
yok yok benimkinin de çok az şeyi var Fatma bu kız anneleri abartıyor kardeş sen bakma bunlara yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
meraaaaaaal biraz dev mi olmuş ne
bilgeeee bu puzzle ticker çok güzel bende istiyorum
serinuscum senin adın neydi yazsaydın iyi olurmuş bak.:))
bu arada aldıklarına bayıldım çook güzel hepsi sağlıkla giysin zeynebin(benim bebişte zeynep olacak hayırlısıyla)
bende çokmu erken daha abarttımmı acaba diyodum ama içimi rahatlattın valla zemuszemus
sanki biraz dev olmuş arkadaşım
ama çoooooooooook güzel yaaaaaaaaaaaa
bebişimin fotolarıda vaaaaaaaaaaaar
kızlar sizce nasıl? fikir verin
yok yok benimkinin de çok az şeyi var Fatma bu kız anneleri abartıyor kardeş sen bakma bunlara yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
heralde canım süsleyelim kızları erkek anaları beğensin kızlarımızı
görüşcem baharcım.meral aynı zamanda ya bizim tarihler. bizim kızlar acele ederde 1 hafta önce gelirlerse yandık bacım. kurban bayramı o zaman. bu kontrolünde dr unla görüş konuşmadıysan. nolur nolmaz. adam tatile falan gider bilgin olsun.
e peki normal doğumda erken olursa ne olacak izin yanıyomu yani
neden üzülüyorsun canııım yaa. ben kiracı değil ev sahibiyim ama çocuk odası alma gibi bir niyetim yook şu an. oturma odama bir park yatak alıcam. yatak odamada büyük bir şifonyer yaptırıyorum.evim iki oda bir salon eşyalarımda yeni olduğu için böyle idare edicem. benim ablamın çocuğu üç yaşına girdi hala onlarla birlikte uyuyor. o yüzden okul çağına gelene kadar bir şekilde idare etmeyi düşünüyorum. sonrada genç odasına geçiş yaparız işte. öyle ya da böyle o bebişler büyüyecek. bizim odamızmı vardı sanki. Allah sağlık versinde gerisi önemli değil.
kızlar5 bu gidişle bizim bebişleri bayramda doğacak.çok korkuyorum bayramda dpktorlar tatile falan gidecekler diye ne yapacağız bklmmm umarım bayramda olmazlar ya öncesi yada sonrası olur
kızlarrr nasılsınız canlarım nasıl gidiyor hersey yolunda insallah öyle görunuyor..
size bişey sorucammm başta yasadıgım lekelenmeden dolayı doktorum progestan verdı.sabah aksam olmak uzere günde iki sefer kullanıyorum....ama bende acayip bas dönmesı ve uyku yapıyor..3-4 saatım sersem gıbı gecıyor...bırazda nette arastırdım.dıyorkı saglıksızsa bebek zaten düşer.progestan engel degıl..sadece gecıktırır..
kulllanan oldumu aranızda yardımcı olabılırsenız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?