2009 Aralık Anneleri

kasım sonu aralık başı doğum yapacaklar için riskli durumumuz ama sezeryan olanlar için tarih ona göre belirlenir hayırlısı olsun artık

eevt cnm kasım sonu aralık başı olacak nasipse bebeğim benmde.bu ararda oğlumun hala bir adı yok.umut hoşuma gidiyor ama kararsızım başka alternatiflerde olsun istiyorum.
isimleriniz varsa arkadaşlar yardım edin bana oğluma isim bulayım artık

canım ilk başta bizede erkek demişti doktor bikaç erkek ismi hazırlamıştık yazayım sanada fikir olur belki.
çınar,rüzgar, can mete,doruk ben özellikle çınarı çok beğenmiştim

hehe umut koy umut adaş olsunlar yerimseniben
tabii ki ilk Umut sonracıııma Utku, Onur, Dağhan (hatta Gökhan falan gibi son -han olan hemen hemen tüm isimleri severim ben), Alp, Mete... CADIARZU başka gelmedi şimdi aklıma opuyorumnanaktan

canım bende kullandım 1 kutu bu ilaçtan gerçekten sersemlik yapıyo uyutuyo bol bol
kanıtlanmış bişey yok diyo ama bütün doktorlar veriyo bunu böyle durumda içmeye devam et bence

sagol canım tesekkur ederım ...çok fazla arastırınca kafası karısıyor ınsanın...o yüzden fikir alayımdedım...

eymen nasıl yad seymen

Selam kızlar nasılsınız gözlerim mahvoldu çapaklanma çok iltihap kapmışım kızla patronum nkere aradı gel diye böyle çalışıyorum kızlar doktor antibiotik damla verdi fazla bişeyveremem dedi bildiğiniz yöntemler varmı ..

demlediğin çayın artanını fincana koy (sadece dem ama) gözlerine banyo yaptır içinde açıp kapatarak yerimseniben çayın soğuk olması gerektiğini söylememe gerek yok di mi kaydirigubbakcemile3

sagol canım tesekkur ederım ...çok fazla arastırınca kafası karısıyor ınsanın...o yüzden fikir alayımdedım...

boşuna kafanı karıştırma..sana diyorum ama bende herşeyi okuyodum tabi..
ama yinede stres yapma bol bol dinlen allah herşeyin hayırlısını versin diyede dua et
benimde ilk hamileliğim sonlandırılmıştı ikincidede hep tedirgindim ilk başlarda
hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz rahatladım..

demlediğin çayın artanını fincana koy (sadece dem ama) gözlerine banyo yaptır içinde açıp kapatarak yerimseniben çayın soğuk olması gerektiğini söylememe gerek yok di mi kaydirigubbakcemile3

ayy nasıl yapıcak onu çaylı pamukla kapatıyorum ben iyi geliyo oda

kızlar eşleriniz oruç tutucak mı bu sene malum biz tutamıcaz bu sene. geceleri kalkıp eşime hazırlarsam bende yerim kesin bide üstüne yatarım aman yaa 100 kilo olurum artık. siz napıcaksınız?

al benden de o kadar nerde hareket orda huzur oldu bizde de yerimseniben

canım yaaaaaaa sanada zahmetler verdik öykümle:asigim:

bilgecim çok güzel olmuş

güle güle kullanın şekerim lafı bile olmaz

ayy nasıl yapıcak onu çaylı pamukla kapatıyorum ben iyi geliyo oda

bende tabağa koyup soğuttuğun çay demine pamuk batırıp gözüne koyuyorsun diye biliyorum tabak içinde gözünü nasıl açıp kapayacak kaydirigubbakcemile3

kırpıştıracak arkadaşlar gözünü yoksa denizde/havuzda su altında göz açmak gibi açıp etrafı izlemeyecek kaydirigubbakcemile3 pamuğun liflerini o iltihaplı göze kaçırırsa iyi dua eder size kaydirigubbakcemile3
doktorlar genelde çay banyosunda her göz için ayrı fincan (türk kahvesi fincanı yeterli bu arada) kullanmayı önerirler ki bir gözde daha fazla iltihap varsa diğerini kudurtmasın yerimseniben

kızlar eşleriniz oruç tutucak mı bu sene malum biz tutamıcaz bu sene. geceleri kalkıp eşime hazırlarsam bende yerim kesin bide üstüne yatarım aman yaa 100 kilo olurum artık. siz napıcaksınız?

ben akşam yatarken ocağın üzerine hazırlayıp bırakacağım gece kaldıracağım o ısıtıp yer gerçi aaaaa ne orucu bizhamileyiz beslenmemiz lazım diyip duruyorkaydirigubbakcemile3

Ben de hala isim bulamayanlardanım. Bana önerilen isimleri yazayım sana
Ayaz, Çınar, Tuna, Fırat, Yağız, Yiğit, Ekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…