kasım sonu aralık başı doğum yapacaklar için riskli durumumuz ama sezeryan olanlar için tarih ona göre belirlenir hayırlısı olsun artık
sanki biraz dev olmuş arkadaşım
ama çoooooooooook güzel yaaaaaaaaaaaa
bebişimin fotolarıda vaaaaaaaaaaaar
kızlar sizce nasıl? fikir verin
eevt cnm kasım sonu aralık başı olacak nasipse bebeğim benmde.bu ararda oğlumun hala bir adı yok.umut hoşuma gidiyor ama kararsızım başka alternatiflerde olsun istiyorum.
isimleriniz varsa arkadaşlar yardım edin bana oğluma isim bulayım artık
eevt cnm kasım sonu aralık başı olacak nasipse bebeğim benmde.bu ararda oğlumun hala bir adı yok.umut hoşuma gidiyor ama kararsızım başka alternatiflerde olsun istiyorum.
canım bende kullandım 1 kutu bu ilaçtan gerçekten sersemlik yapıyo uyutuyo bol bol
kanıtlanmış bişey yok diyo ama bütün doktorlar veriyo bunu böyle durumda içmeye devam et bence
Selam kızlar nasılsınız gözlerim mahvoldu çapaklanma çok iltihap kapmışım kızla patronum nkere aradı gel diye böyle çalışıyorum kızlar doktor antibiotik damla verdi fazla bişeyveremem dedi bildiğiniz yöntemler varmı ..
sagol canım tesekkur ederım ...çok fazla arastırınca kafası karısıyor ınsanın...o yüzden fikir alayımdedım...
biraz küçüldü ama daha fazla olmuyo altında yazılar var ya
demlediğin çayın artanını fincana koy (sadece dem ama) gözlerine banyo yaptır içinde açıp kapatarak yerimseniben çayın soğuk olması gerektiğini söylememe gerek yok di mi kaydirigubbakcemile3
ayy nasıl yapıcak onu çaylı pamukla kapatıyorum ben iyi geliyo oda
boşuna kafanı karıştırma..sana diyorum ama bende herşeyi okuyodum tabi..
ama yinede stres yapma bol bol dinlen allah herşeyin hayırlısını versin diyede dua et
benimde ilk hamileliğim sonlandırılmıştı ikincidede hep tedirgindim ilk başlarda
hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz rahatladım..
canım yaaaaaaa sanada zahmetler verdik öykümle:asigim:
bilgecim çok güzel olmuş
ayy nasıl yapıcak onu çaylı pamukla kapatıyorum ben iyi geliyo oda
bende tabağa koyup soğuttuğun çay demine pamuk batırıp gözüne koyuyorsun diye biliyorum tabak içinde gözünü nasıl açıp kapayacak kaydirigubbakcemile3
kızlar eşleriniz oruç tutucak mı bu sene malum biz tutamıcaz bu sene. geceleri kalkıp eşime hazırlarsam bende yerim kesin bide üstüne yatarım aman yaa 100 kilo olurum artık. siz napıcaksınız?
Ben de hala isim bulamayanlardanım. Bana önerilen isimleri yazayım sana
Ayaz, Çınar, Tuna, Fırat, Yağız, Yiğit, Ekin
ben akşam yatarken ocağın üzerine hazırlayıp bırakacağım gece kaldıracağım o ısıtıp yer gerçi aaaaa ne orucu bizhamileyiz beslenmemiz lazım diyip duruyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?