2009 Aralık Anneleri

kasım sonu aralık başı doğum yapacaklar için riskli durumumuz ama sezeryan olanlar için tarih ona göre belirlenir hayırlısı olsun artık

canım ilk başta bizede erkek demişti doktor bikaç erkek ismi hazırlamıştık yazayım sanada fikir olur belki.
çınar,rüzgar, can mete,doruk ben özellikle çınarı çok beğenmiştim

eymen nasıl yad seymen

Ben erkek İsmİ olarak yİĞİt ve mİrza yı sevİyorum

teşekkür edeim arkadaşlarım hepsini yazdım bklm koocama da göstereyim bi başka aklınıza gelen olursa yazın yine tamam mı

Ben de hala isim bulamayanlardanım. Bana önerilen isimleri yazayım sana
Ayaz, Çınar, Tuna, Fırat, Yağız, Yiğit, Ekin

kızlar eşleriniz oruç tutucak mı bu sene malum biz tutamıcaz bu sene. geceleri kalkıp eşime hazırlarsam bende yerim kesin bide üstüne yatarım aman yaa 100 kilo olurum artık. siz napıcaksınız?
eşim bensiz tutmayı deniycek bakalım
onun için açlık sorun değilde susuz kalmak ölüm olacak
haydi yarın görüşürüz arkadaşlaaaaar opuyorumnanaktan

bilge seni yorduk bugün erken kaçıyorsun hııııııı
öykü ile sana çok teşekkür ederiza.s.

Nasıl bir firma çalıştığın yer? İlginç geldi, devlet hamile olan bayana sınırsız haklar tanımış. Gün içinde izin almana bile gerek yok, rahatsızım dediğinde eve/sağlık kuruluşuna göndermekle mükellef. Rapora falan ihtiyaç yok. Bizim şirkette (özel sektör) 6 ay ücretsiz izin bile alabiliyosun istersen.. Nasıl bir anlayış aklım ermedi..

ben 2 yıldır buradayım doğum iznini kopardım ama doktora gittiğim hafta içlerinin yerine cumartesi geliyorum 3 gün+c.tesi pazar desem patron kalpten gider kaydirigubbakcemile3

yasal olarak doktora gittiğin günlerin yerine çalışmak zorunda değilsin. Patronunda bu günlerin parasını ödemek zorunda..Herşey böyle söylendiği gibi olmuyor biliorum ama aklında bulunsun..

yasal olarak doktora gittiğin günlerin yerine çalışmak zorunda değilsin. Patronunda bu günlerin parasını ödemek zorunda..Herşey böyle söylendiği gibi olmuyor biliorum ama aklında bulunsun..

öyle canım ama dediğin gibi herşey kanunlarda yazdığı gibi uygulanmıyor işine gelirse derse deyip oturup çalışıyoruz lmaz:

pelin şekerim nerelerde kaldın
tatil sonra çamaşır bulaşığa giriştin sanırım

ay meralciğim sorma gittim aşımı oldum geldim
kolum acıyooooo :)
çamaşır yıkıyorum tabı tatıl dönuşu ilk iş balkon ve çamaşır yıkamak klasık
geldim yazdıklarınızı okumak masallah elinize kolunuza dokturmuşsunuz
eşim oruç tutacak benımde gece kalkarım ben ona hazırlarım yoksa o üşenir kalkmadan yemeden tutmaya kalkar o da çok zor bu sene kıyamam kocama kaç saat aç aç uzun sürecek bu sene iftar saati

Ay kızlar inanın benim ptronum neyapacak bilmiyorum şimdi biizin alırken bile hemen yüzü düşüyo zor kızlarya amaaaaaaaaaan evde olup yatmak gibisi yok erkenden kalmadan ben iyice sıkılmışım sanırım kızlar buarada:çayı yaptım canım ama beyaz akıntı gemlesi baması canımı çok acıtıyo geçmedi

ah bu hatunların işi aaaaaaaaaaah
kolay gelsin canım benim

pelin benim aşı yerim hiç acımadı ağrımadı tatlım. inşallah ikinciside öyle olur:Saruboceq:

eşim normalde sahura zor kalkan biriydi şimdi ben kalkıcam desemde beni kaldırmaz iftarda yediği ile oruç tutmayakalkar. kıyamam onca saat aç kalmasına.:gitme:

yaa kızlar size bişey sorcam,doktorum geöen ay 24.haftada hastaneye gel 4 boyutluya alalım demişti bugünde aradım daha erken 7 -8inci aylarda girceksin ona dedi bu ay muayenehaneye çağırdı geç kalmaz dimi 4 boyutlum acaba sekreter kız ona sorduğunda beni başkasıylamı karıştırdı bilmiyorum aklıma takıldı.şimdi diceksinizki git sonrada eğer çağırırsa hastaneye gidersin die.bende erbaa dan amasyaya gittiğim için doktora 1 saatlik yol bidaha gitmiyim istiyorum neyse bi fikirlerinizi alım bakalım...:)

ay benım kız karnımda bu kadar çok gezdi diyorum eşime
bayramdada yolcuyuz
gezenti bişey olacak sonu :)
kesin gezgin olur mina hanım

bu patronlarınızı önce asmak sonra da kesmek lazımkötükedihüso
benim bir arkadaşımın doğuma kadar akıntısı devam etti. hemde kırmızıa.s

saat kurup onlardan önce kalkacagız artık onlar bızer kıyamaz bız onlara kıyamaz ama
bir şekilde geçirecegız artık ramazanı
ay bu arada antalyaya giderken eskişehir yakınından geçtik tabı geceleri ne kadar serın sızın memleket çok şanslısınız valla
aşı yerim benım geçen seferde 2 gun agrımıştı inşallah senın yıne agrımaz cnm
hımm bu arada 18 şubat ta 3. aşıya çagırdılar benı ayy bebişim 3 aylık olacak neredeyse o zaman

bende kalkıp ona yemek hazırlamayı düşünüyorum ben de kıyamam ona ama arada da alt katta annesi var ona gidebilir ben uyandırırım onu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…