kasım sonu aralık başı doğum yapacaklar için riskli durumumuz ama sezeryan olanlar için tarih ona göre belirlenir hayırlısı olsun artık
canım ilk başta bizede erkek demişti doktor bikaç erkek ismi hazırlamıştık yazayım sanada fikir olur belki.
çınar,rüzgar, can mete,doruk ben özellikle çınarı çok beğenmiştim
hehe umut koy umut adaş olsunlar yerimseniben
tabii ki ilk Umut sonracıııma Utku, Onur, Dağhan (hatta Gökhan falan gibi son -han olan hemen hemen tüm isimleri severim ben), Alp, Mete... CADIARZU başka gelmedi şimdi aklıma opuyorumnanaktan
eymen nasıl yad seymen
Ben erkek İsmİ olarak yİĞİt ve mİrza yı sevİyorum
Ben de hala isim bulamayanlardanım. Bana önerilen isimleri yazayım sana
Ayaz, Çınar, Tuna, Fırat, Yağız, Yiğit, Ekin
haydi yarın görüşürüz arkadaşlaaaaar opuyorumnanaktan
eşim bensiz tutmayı deniycek bakalımkızlar eşleriniz oruç tutucak mı bu sene malum biz tutamıcaz bu sene. geceleri kalkıp eşime hazırlarsam bende yerim kesin bide üstüne yatarım aman yaa 100 kilo olurum artık. siz napıcaksınız?
haydi yarın görüşürüz arkadaşlaaaaar opuyorumnanaktan
valla bende çok isyan ediyorum ama izin vermezler bunlar.. ne kadar zamandır ordasın..ben daha 8 aydır bu şirketteyim.. doğum iznimi bile vermemek için bi çakallığını bulmaya çalışıyolar.. daha doğrusu kovabilmek için..
banada öyle geliyor canımbu sene oruçlar 3 gün bizsiz tutamaz onlar kaydirigubbakcemile3
kızlar otura otura uyuştum ben azıcık yüriyim bari. görüşrüz birazdan
ben 2 yıldır buradayım doğum iznini kopardım ama doktora gittiğim hafta içlerinin yerine cumartesi geliyorum 3 gün+c.tesi pazar desem patron kalpten gider kaydirigubbakcemile3
yasal olarak doktora gittiğin günlerin yerine çalışmak zorunda değilsin. Patronunda bu günlerin parasını ödemek zorunda..Herşey böyle söylendiği gibi olmuyor biliorum ama aklında bulunsun..
pelin şekerim nerelerde kaldın
tatil sonra çamaşır bulaşığa giriştin sanırım
ay meralciğim sorma gittim aşımı oldum geldim
kolum acıyooooo :)
çamaşır yıkıyorum tabı tatıl dönuşu ilk iş balkon ve çamaşır yıkamak klasık
geldim yazdıklarınızı okumak masallah elinize kolunuza dokturmuşsunuz
eşim oruç tutacak benımde gece kalkarım ben ona hazırlarım yoksa o üşenir kalkmadan yemeden tutmaya kalkar o da çok zor bu sene kıyamam kocama kaç saat aç aç uzun sürecek bu sene iftar saati
kesin gezgin olur mina hanımay benım kız karnımda bu kadar çok gezdi diyorum eşime
bayramdada yolcuyuz
gezenti bişey olacak sonu :)
Ay kızlar inanın benim ptronum neyapacak bilmiyorum şimdi biizin alırken bile hemen yüzü düşüyo zor kızlarya amaaaaaaaaaan evde olup yatmak gibisi yok erkenden kalmadan ben iyice sıkılmışım sanırım kızlar buarada:çayı yaptım canım ama beyaz akıntı gemlesi baması canımı çok acıtıyo geçmedi
ah bu hatunların işi aaaaaaaaaaah
kolay gelsin canım benim
pelin benim aşı yerim hiç acımadı ağrımadı tatlım. inşallah ikinciside öyle olur:Saruboceq:
eşim normalde sahura zor kalkan biriydi şimdi ben kalkıcam desemde beni kaldırmaz iftarda yediği ile oruç tutmayakalkar. kıyamam onca saat aç kalmasına.:gitme:
ah bu hatunların işi aaaaaaaaaaah
kolay gelsin canım benim
pelin benim aşı yerim hiç acımadı ağrımadı tatlım. inşallah ikinciside öyle olur:Saruboceq:
eşim normalde sahura zor kalkan biriydi şimdi ben kalkıcam desemde beni kaldırmaz iftarda yediği ile oruç tutmayakalkar. kıyamam onca saat aç kalmasına.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?